Sayfa 117 / 220 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
3,481 ile 3,510 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı.

Bugün yapılan antrenmanda çift kale maçın sonunda siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde Shakhtar Donetsk'ten satın alma opsiyonuyla birlikte 6 aylığına kiraladığı Dentinho sakatlandı. Kalçasında ağrı hisseden Dentinho'nun MR'ı çekildi.

Brezilyalı oyuncunun kasında yırtık şüphesi olduğu, durumunun MR'dan sonra netlik kazanacağı öğrenildi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ın yeni transferi Dentinho, antrenmanda sakatlandı. Kalça kasığında yırtılma olan futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

arkadaş bu sakatlıklardan çektiğimiz nedir ya kurban kestik olmadı dua ettik olmadı kurşun mu döktürsek gözmü var üzerimizde gözü olanın gözü çıksın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kurşun döktürmek lazım bizim kulübe
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalça kasığı neresidir nasıl yırtılır arkadaş anlamak güç.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nevzat Demir Tesisleri Sakatlama Merkezi.

Sakatlamak istediğiniz futbolcuyu maçta parçalamaya gerek yok verin bize direk yırtalım.

İrtibat: 021.........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kalça kasığı neresidir nasıl yırtılır arkadaş anlamak güç.
    Oyuncu bize geldikten sonra kafa kasığı bile yırtılır, problem o değil Anılım
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Muratozen1903
    Hastanedeki adam suratima bakarak Besiktasli misin dedi. Gulumsedim ve hosgeldin dedi.

Arkadaş ya içler acısı bir haldeyiz nedir bu sakatlık durumları
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yakında Beşiktaşı tutan bizLerde yoLda yürürken kasık yırtığı ya da çapraz bağ yırtıLma probLeminden doLayı sakatLanırsak hiç şaşırmam...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Artık bu kadarına fazla saglık ekıbının gozden gecırılmesı gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaş bu nedir yahu.Böyle bir şey olamaz.Yönetimin acilen bu işe bir el atması lazım.Kondisyonerleri mi değiştiriyorlar,sağlık ekibini mi,yoksa toptan teknik heyeti mi bilmiyorum ama bu konunun derinlemesine araştırılması gerekiyor.Tek tek gidiyor resmen adamlar.Zaten bir ton problememiz var.Bir de oyuncular patır patır sakatlanırsa mümkün değil başarı elde etmemiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kas yırtıkları aşırı zorlanmadan olur benim bildiğim. Kondisyoner mi fazla yükleme yapıyor yoksa oyuncularımıızın hepsi mi ters hareket yapmada ustalar bilemedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kaçıncı sakatlık Allah aşkına yeter ya. Ne biçim teknik heyet, ne biçim sağlık ekibidir bunlar anlamadım ki.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tam ibretlik bir sağlık ekibi ve kondisyoneri var sanırım Beşiktaş'ın,her şeyi sağlık ekibinde aramamak lazım demek ki kondisyonerde de sıkıntı var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Beşiktaş sakatlar ilk 11i
    4-4-2
    Forvetler:Almeida-Mustafa Pektemek
    Orta Saha:Uğur boral-Muhtemel Sakat-Muhtemel Sakat-Dentinho(ters ayak)
    Defans: İsmail Köybaşı Muhtemel Sakat-Muhtemel Sakat-Muhtemel Sakat
    İlerleyen günlerde kadro oturmaya başlar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kesin Veli'nin işi bu. Vermiştir kalçasını eline.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Korkuyorum sırf Beşiktaşlı olduğum için yolda yürürken çapraz bağlarımın kopmasından.
    Facebookta gordum fakat durumumuz bu kadar vahim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sağlık ekibinin ve kondisyonerlerin bu camiada ne iş yaptıklarını çok merak ediyorum yahu! Artık bazı şeyleri söylemekten dilimizde tüy bitti. Konuşacak bir şey bulamıyorum!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü Eski Kondisyoneri ve şu anda ise Mustafa Denizli antrenörlüğünde Çaykur Rizespor'da kondisyoner olarak görev yapan Stefano Moreno, Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıkların nedenleri ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Stefano, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-BU TEST, SAKATLIK RİSKİNİ ÇOK AZALTIYOR-

Cybex cihazı ile futbolculara test yaptıklarını dile getiren Stefano Moreno; "Ben şu anda Beşiktaş'ın nasıl çalıştığını bilmiyorum. Ama bizim nasıl çalıştığımızı çok iyi biliyorum. Sakatlıklarda her şey neden olabilir. Bir sebep söylemek zor. Zemin olabilir, daha önemlisi ise idman programı sakatlıklarda etkili olabilir. Hangi kuvvette idman yapılıyor, o da çok önemli. Mustafa hoca, Cybex diye bir cihaz getirtti. Türkiye'de ilk defa biz o cihazı kullandık. Beşiktaş'ta bu cihaz var ve biz bunu çok kullandık. Bu cihaz, özellikle bağların sakatlığı açısından çok önemli bir sistem. Bu test yapıldıktan sonra bacak adeleleri arasında hangi denge olduğunu görebiliyorsun. Mesela o oyuncuya ne kadar kuvvet gerektiğini bu testten tespit ediyorsun. Kaslar arasında arasında bir oran olması gerekiyor. Bu oran düzgün olmazsa eğer özel bir çalışma gerekiyor. Bir bacak daha fazla çalışırken, bir bacak daha az çalışıyorsun. Arka adele ya da ön adeleye ne kadar kuvvet gerektiğini inceliyorsun. Bu gibi bir çok şeyin görüldüğü önemli bir test. Ona göre de özel bir program hazırlıyoruz. Biz Beşiktaş'tayken böyle çalışıyorduk. Şimdi Çaykur Rizespor'da da böyle çalışıyoruz. Kuvvet dengelemek ve sakatlık öncesi sorunları önceden görmek için bu testi yapıyoruz. İdman başlamadan 1 saaat önce futbolcular gelerek bu testi yapıyoruz. Avustralya'da çok ciddi bir araştırma yaptılar. Bu testin sakatlık riskini çok azalttığı ortaya çıktı." dedi.

-BİZ BUNLARA DİKKAT ETTİĞİMİZ İÇİN SORUN YAŞAMADIK-

Adele ve bağ sakatlıklarında iki sebebin olabileceğini ifade eden Moreno; "Adele ve bağ sakatlığında iki sebep olabilir. Birincisi, kuvvet eksikliği ya da dengesiz kuvvet olabilir. İkincisi ise esneme hareketlerini yeterince yapmamaktan kaynaklanır. Ancak bazı takımlarda bütün oyuncular aynı esneme hareketlerini yapıyor. Bu bene çok yanlış. Her futbolcunun kas durumu o anda aynı değildir. Bence bireysel olarak bu hareketler yaptırılmalı. Bizim zamanımızda biz bunlara dikkat ettiğimiz için fazla sorun yaşamadık." dedi.

-BUNLARA DİKKAT EDİLİRSE SAKATLIK ORANI DÜŞER-

Futbolcuların sakatlanmaması için üç önemli faktöre dikkat etmesi gerektiğini belirten Stefano Moreno; "Bir futbolcunun sakatlanaması için üç önemli faktör vardır. Birincisi yaptığı idmanlar, ikincisi idman sonrası dinlenme, üçüncüsü ise beslenmedir. Eğer bir futbolcu bu üç faktöre dikkat ederse sakatlık oranı en düşük seviyede olur. Ben Beşiktaşlı futbolcular ile görüştüğümde yaptıkları antrenmanı sormuyorum. Çünkü bu benim işim değil. Ben şu anda ise sadece bizim çalışma yöntemimizi aktardım." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adamın mimikleri öldürüyor beni

FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat kadro disi kalmis diyorlar sezon sonuda sozlesmesi bitiyormus biz alsak hic fena olmaz.McGregor yetersiz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post

Veli kavlak zaten adam sahoş gibi oynuyor tipe bak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post

Yerli Gattuso!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yerli Gattuso!
    Güzel tespit abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sinan Bolat kadro disi kalmis diyorlar sezon sonuda sozlesmesi bitiyormus biz alsak hic fena olmaz.McGregor yetersiz.
    Kaynak

Duydu sesimi Fikret Orman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi olur. Cenkle ikisine emanet eder Alan'a da teşekkür ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Kaynak

Duydu sesimi Fikret Orman.
    Gözünü seveyim sende kaldır şunun fotosunu avatarından Sinir oluyorum görünce
    FM Gazetesi

Fanatikte Cem Dizdar Beşiktaş Canlı programı yapıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Milli takım kampında Necip de sakatlanmış. Yakında taraftar çıkacak sahaya oynamak için. Takım iyice revire döndü.

Mesaj Yetkileri