Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
  • Sivasspor kazanır

6 20.00%
Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 339 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 20. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sen düşünmeden edebiliyor musun ? Ben acayip merak ediyorum vallahi. Kendi tarafımdan bakıyorum, Fenerlisi kendi tarafından, Beşiktaşlısı da, işte ''Şuan liderdik falan''. Ne bileyim Antep,Eskişehir,Mersin,Trabzon,Bursa,Kasımpaşa gibi maçlarda puan kaybetmesek ciddi anlamda şampiyonlugu ilan etmiştik herhalde.
    Elbette düşünmeden edemiyorum. Sadece İnönü'de pisi pisine kaybettiğimiz 8-9 puan var, ya kendi hatalarımızdan ya da hakemler yüzünden. Dışarda da en az 2 maçı kendi elimizle vermişizdir; fakat, olaylara bu sezon için sadece kendi açımdan bakmıyorum, ne yalan söyleyim! Çok enteresan bir sezon oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Spy.94
    o poisyon ofsayt bende gördümde üstünde durmaya gerek yok 70 metreden gelen topta yan hakem o an göremez onu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu sene atarlı bir anadolu takımı olsa alır götürürdü vallahi. Bizim şampiyon olduğumuz seneki Sivas mesela, Bursaspor mesela.. Belki Antalya.. Şu ligde Antalyaspor'un şampiyon olmasını isterim ben.
    antalya 3 hafta sonra ilk defa kazandı bu hafta bi yol olmaz o antalyadan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    o poisyon ofsayt bende gördümde üstünde durmaya gerek yok 70 metreden gelen topta yan hakem o an göremez onu
    yok zaten tartışmaya gerek yok o pozisyonu dediğim gibi tespiti imkansız ama merak ettim sorun bende mi diye kimse veryansın etmeyince
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    antalya 3 hafta sonra ilk defa kazandı bu hafta bi yol olmaz o antalyadan
    Belli olmaz o işler Kimsenin kimseyi iplemediği ve küçümsediği bir ligde her şey olabilir emin ol.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sadece Kadıköy'de ki Sivas , Elazığ , Karabük ve Antalya maçlarını kazansan +11puanın olucaktı 5 puan farkla lider olucaktın. Sadece Kadıköyde ki maçlar bir de. Altın tepsiyle gelen fırsatları teptik hep.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu sene atarlı bir anadolu takımı olsa alır götürürdü vallahi. Bizim şampiyon olduğumuz seneki Sivas mesela, Bursaspor mesela.. Belki Antalya.. Şu ligde Antalyaspor'un şampiyon olmasını isterim ben.
    zaten olursa bu sezon olurlar. yoksa böyle yakalanmaz bu takımlar bir daha kolay kolay.hepsi kötü olmuyordu.genelde biri iyi olup götürüyordu ama bu sezon toptan kötü
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sadece Kadıköy'de ki Sivas , Elazığ , Karabük ve Antalya maçlarını kazansan +11puanın olucaktı 5 puan farkla lider olucaktın. Sadece Kadıköyde ki maçlar bir de. Altın tepsiyle gelen fırsatları teptik hep.
    öyle bakacak olursak ilk 6'da yer alan tüm takımlara öyle tepside sunuldu liderlik ama sonuç ortada. "bu işler kağıt üzerinde olmuyor" sözü resmen hortladı bu sezon...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    zaten olursa bu sezon olurlar. yoksa böyle yakalanmaz bu takımlar bir daha kolay kolay.hepsi kötü olmuyordu.genelde biri iyi olup götürüyordu ama bu sezon toptan kötü
    Ben Antalyaspor'un diğer seneler kötüleşeceğine inanmıyorum. Mehmet Özdilek çok bilinçli bir şekilde götürüyor takımı. Her neyse konu başlığından sapmayayım
    FM Gazetesi

Sow ne olursa olsun forvet oynamalı kenarda oynadığı zaman oyun içinde eriyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

o değil şimdi bizim aykut kocaman kafasını duvarlara vuruyordur hasan ali yi 18 e almamakla yedek te olsaydı maçın kaderi değişirdi resmen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    o değil şimdi bizim aykut kocaman kafasını duvarlara vuruyordur hasan ali yi 18 e almamakla yedek te olsaydı maçın kaderi değişirdi resmen
    Neden? Bence kimse oyuncu tercihlerine bir şey diyemez. Bu takım tek kale oynamadı mı? 90 dakika yarı sahada geçti maç. Maçı fener yense denilecekti ki " Vay be bir Webo'yu aldık, Ziegler'i aldık ve direk asist ve gol attılar" bunu demeyecek miydi herkes? Olay başka olay.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Sow ne olursa olsun forvet oynamalı kenarda oynadığı zaman oyun içinde eriyor
    bende bunu anlamadım hiç ceza sahasında bu kadar etkili bi forveti ısrarla neden kanata atılır neyse atsın bana uyar

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Oynanan oyuna kızmak haksızlık olur. 90 dakika tek kale oynanıyor oyun ve 3 şut 2 gol yiyorsun. Elazığ maçıda aynı şekilde. Sorun yaratıcı oyuncu eksikliği ve defanstaki problem bana kalırsa.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hasan Ali Kaldrım ilk 18'de yok muydu? Sakat ya da cazalı mı ? Ziegler gelir gelmez forma giymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neden? Bence kimse oyuncu tercihlerine bir şey diyemez. Bu takım tek kale oynamadı mı? 90 dakika yarı sahada geçti maç. Maçı fener yense denilecekti ki " Vay be bir Webo'yu aldık, Ziegler'i aldık ve direk asist ve gol attılar" bunu demeyecek miydi herkes? Olay başka olay.
    ziegler sakatlandığında caner i sol bekte kullanmak zorunda kaldı eğer onun yerine hasan oyuna dahil olsa kuyt caner değişikliği yapabilicekti gerç kuytı çıkarmak gibi bir isteği yoktu da neyse

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirim devre arasinda yine soyunma odasina inmis

Oyuncuların kafasında sorun var.

Volkan bugün hatayı yapmasa oyun başka yerlere gidebilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yani öyle bir hale geldiki fener Messi bile gelse sanki bir şeyler eksik gibi. Bu kadro nasıl maç alamıyor çok ilginç.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Oynanan oyuna kızmak haksızlık olur. 90 dakika tek kale oynanıyor oyun ve 3 şut 2 gol yiyorsun. Elazığ maçıda aynı şekilde. Sorun yaratıcı oyuncu eksikliği ve defanstaki problem bana kalırsa.
    Meireles , Emre , Sow. Yaratıcı oyuncu bunlar gayet de yeterli ligde hiç bir takımın bu kadar yaratıcı oyuncusu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

1- Takımın bir değil 2 stopere ihtiyacı var dediğimizde 4 tane stoper var yeter diyenler şimdi ne düşünüyor?
    2- Volkan sakatlığın hala etkisinde çok hatalı gol yiyor dediğimizde adamın morali bozuk sağlık olarak bir sorunu yok diyenler şimdi ne düşünüyor?
    3- Kuyt takıma zarar veriyor el fireni dediğimizde koşuyor diyenler şimdi ne düşünüyor?
    4- takımın antremanları ve antrenörleri çok kötü dediğimizde çok kaliteli kondisyon antrenörü var, 90 dk oynuyorlar diyenler şimdi ne düşünüyor? FB tempo yapmaya çalıştığı zaman böyle 60 dk dan sonrasını göremez.

Raul Meireles'e verilen 10 milyona yazık adam 50 dk bile dayanamıyor, 4 milyonluk oynuyor.
    Cristian, Kuyt (penaltıdan dolayı söylemiyorum), Volkan sürekli kötü oynamalarına ve hata yapmalarına rağmen hala sahadalar. Kenarda gencecik patlamaya hazır çocuklar varken niye denenmezler. Bu tür mücadelelerde gençler riske edilmez demeyin tecrübelileri görüyoruz. Takımın yarısından fazlasının 60'dan sonra koşacak hali kalmadı. Açıkçası mücadeleyi çok beğendim kaybedeceksek bile böyle kaybedelim ama doğru kararlar alarak. Hasan Ali ÖLSE mezardan çıkıp gelse ve oyuna girse Caner'den daha iyi oynar, hala bu seçimi mantıklıymış gibi göstermeye çalışanlar var anlamak mümkün değil. FB şampiyonluğu resmen kaybetmiştir, bar, gençleri kazanalım ve seneye takımdaki gereksiz oyuncuları kovalım.

Bu arada Volkan hakkında düşündüğüm birşey var, Volkan ameliyat olmak istemediğinde herkes takım için fedakarlık yaptığını düşündü ama tam aksine kendisini düşündüğü için ameliyat olmadı. Sene sonunda sözleşmesi bitiyor, ameliyat olsa tüm sezonu kaçıracak ve teklif alamayacaktı, FB de ucuz bir kontrata kapatacaktı. Ama top oynarsam hem teklif alırım hem de FB bana fazla para verir düşüncesiyle ameliyat olmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Kötü değişikler maçı verdi resmen,Caner çok kötü oynadı,Kuyt'ın çıkması gerekirken Webo çıktı,Emre Topuz değişikliği yanlıştı Topuz'un yerine Salih olmalıydı o isim.

Yani öyle bir hale geldiki fener Messi bile gelse sanki bir şeyler eksik gibi. Bu kadro nasıl maç alamıyor çok ilginç.
    Çoşku yok takımda.

Emre biraz itici oynasın

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

belki mac tek kale oynanmis olabilir ama ben hic begenmedim. ozellikle degisikliklerden sonra tamamen teslim bayragini cektik.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sorun Sow ve Kuyt'ı kanat da harcamakta 3 pasının 2'si rakip de kalıyor Kuyt'ın zaten.

Sow gibi bir adamı neden kanatta harcarsın ki ? ya da neden bir taktikte bu kadar ısrar edersin.

Taktiğini değiştir, sonradan giren oyuncular çok yanlış çook.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Rakip takımlar tarafından en çok sevilen teknik direktör anketi yapılsa Aykut Kocaman açık ara kazanır heralde diyecek başka bir şey yok daha Fenerbahçe bir kez daha Aykut Kocaman barajına takıldı bu maçla beraber, sağlık olsun yönetimin de teknik direktörün de son senesi umarım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Oyuncuların kafasında sorun var.

Volkan bugün hatayı yapmasa oyun başka yerlere gidebilirdi
    Abi o golün kafayla ne alakası var, resmen Volkan yetişemedi topu tutmak için, herif korkarak oynuyo yerde birşey var mı diye kontrol etmeden yatmıyor resmen. 2. golü de Onur Kıvrak, Tolga Zengin olsa yermiydi sence. Bekir de savunmada tek görevini yerine getirmeyip hem adama top aldırdı hem de şut çektirdi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    belki mac tek kale oynanmis olabilir ama ben hic begenmedim. ozellikle degisikliklerden sonra tamamen teslim bayragini cektik.
    Emre yorulduğu anda maç bitti, aynı şekilde Meireles te yoruldu, Cristian da zaten oynamıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahhhh şu Sow bizim takımda olacak var yaaaa Of ulan of diyorum.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by himone View Post
    Abi o golün kafayla ne alakası var, resmen Volkan yetişemedi topu tutmak için, herif korkarak oynuyo yerde birşey var mı diye kontrol etmeden yatmıyor resmen. 2. golü de Onur Kıvrak, Tolga Zengin olsa yermiydi sence. Bekir de savunmada tek görevini yerine getirmeyip hem adama top aldırdı hem de şut çektirdi.

Bekir dedinde golde onunda hatası var rakibe yapış orda işin ney senin bekliyorki adam topu önüne alsın.

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri