genç fenerbahçeliler takıma değil fenerbahçe'ye zarar veriyor. Takım falan bu sezon zor toparlar artık çünkü haftaya da aynı taktik olacak,aynı isimler olacak kandırmayalım kendimizi. Bu sezon biter,hoca gider,yönetim gider,oyuncular gider ya da gitmezler o değil mesele. Fenerbahçe hep burada kalacak ve genç fenerbahçeliler denen grup sadece kişisel çıkarları için bu camiaya zarar veriyor. Onlar dışında eleştiren,istifa isteyen taraftarlara sözüm yok. Takım sevgisinden kaynaklanan isyanlardır sonuçta bunlar. Ama gençfenerbahçelilerin olayı ayrı. Yıllardır bekledikleri Aziz Yıldırım'a vurma fırsatını yakalamış olmanın iştahı ile saldırıyor onlar.

bunun dışında futbol konuşmak gerekirse muhtemelen forumda aykut kocaman'ı en çok seven kişiyimdir. Hala da bir umut daha vardır belki diye bekliyorum. Ama bizim hocamız maalesef korkak. Alex'i bile kesebiliyorken cesaret edemediği hamleler hayrete düşürüyor beni. Formsuz Kuyt'ı oynatamazsın. Kuyt hiç bir zaman üst düzey bir oyuncu olmadı. Tekniksiz,sınırlı yetenekleri olan ama mücadeleci bir oyuncuydu Kuyt. Biraz Nobre'ye benziyor aslında,özveri oyununun temelini oluşturuyor. Bu tarz oyuncular büyük takımların en önemli oyuncuları olamazlar. Yan parçalar olabilirler en fazla Aykut Hoca bunu bilerek hareket etmeli.

Ve en büyük nefret sebebi Baroni. Dün dibe vurdu resmen. Ben bu kadar kötü bir orta saha oyuncusunu çoktandır takımımızda görmemiştim. Top ayağına yakıştığı için annesi babası futbolcu yapmış sanki adamı.