Ben seviyorum bu tip adamları, cidden. Bunların başında da şu Twitter'da organize olan "12 Numara" var. Kendileri paranoyak olduğu kadar milleti de o yöne sevkeden bir oluşum. Dün maç bitmiş retweetledikleri ve kendi yazdıkları mesajlarda "Oyunlar, Kumpaslar, 3 Temmuzlar, Darbeler" vs vs kafasını kuma gömen devekuşları mübarekler. Takıldılar kaldılar.
Aykut Kocaman da ne yazık ki bu grupta, istifadan döndüğü zaman ne demişti "Biz bu sene zaman zaman olağanüstü durumlar yaşadık. Ama çok olağanüstü bir durum da yaşamadık." Kafası rahat bir adam bunu der mi yahu ? Veya maç sonları yaptığı birbirinden garip açıklamalar... Yaşadığı süreç fazlasıyla kendini etkilemiş, aslında adam kendi iyiliği için bırakmak istiyor da kulüp içindeki bir takım insanlar, kendi rahatlığı için onun gitmesine izin vermiyor. "Bkz. 3 yıldız sözü verip başaramayınca resmi siteden "Bu transferleri Aykut Kocaman yaptırdı" diye açıklama yapılması.
Onun için diyorum, 3 Temmuza saplı kalan herkes -başta Başkan olmak üzere- bu kulüpten uzaklaşmalı. Hem kendi hem de Fenerbahçe'nin iyiliği için.

Alıntılı Yanıtla