1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olay bize laf atması değil olay kulüp bu haldeyken hala başka kulüplere laf sokuşturması ve hala her şeyi güllük gülistanlık görmesi,bana göre hava hoş,istediği kadar kalsın başkanlıkta ama zararı yine size olacak.Bana dokunan bir şey yok.
    Sen zaten Aziz'im diyerek haddini aşmışsın bir kere.

Her şeyi güllük gülistanlık göstermesi zaten benim ilgileneceğim, beni rahatsız etmesi gereken bir şey ama gördüğün gibi bunu gözümüze sokan da sizlersiniz ee hani hava hoştu?

Başka kulüplere laf sokması konusunda gelen şikayet de Galatasaray taraftarından olunca o konuda yazacağım şeyler de tıkanıyor.

Son olarak bir sorum olacak bir kulübün başkanının başarısız olması, tahrik olayını serbest mi kılıyor?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sen zaten Aziz'im diyerek haddini aşmışsın bir kere.

Her şeyi güllük gülistanlık göstermesi zaten benim ilgileneceğim, beni rahatsız etmesi gereken bir şey ama gördüğün gibi bunu gözümüze sokan da sizlersiniz ee hani hava hoştu?

Başka kulüplere laf sokması konusunda gelen şikayet de Galatasaray taraftarından olunca o konuda yazacağım şeyler de tıkanıyor.

Son olarak bir sorum olacak bir kulübün başkanının başarısız olması, tahrik olayını serbest mi kılıyor?
    Millet Aykut diyor,Fatih diyor o diyor bu diyor ben Aziz'im deyince bir sıkıntı mı oluyor ?

Ben yorum yapmadım zaten konuşmuş yine dedim.Hava hala hoş.

Kendi hakkında bir dava varken başka kulüpleri manipüle ile suçlamasına susalım mı ?

Ben mi tahrik ettim şimdi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Millet Aykut diyor,Fatih diyor o diyor bu diyor ben Aziz'im deyince bir sıkıntı mı oluyor ?

Ben yorum yapmadım zaten konuşmuş yine dedim.Hava hala hoş.

Kendi hakkında bir dava varken başka kulüpleri manipüle ile suçlamasına susalım mı ?

Ben mi tahrik ettim şimdi ?
    Evet. Neyi sormayı amaçladın anlamadım ama sorunun cevabı evet.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet. Neyi sormayı amaçladın anlamadım ama sorunun cevabı evet.
    Migros tribününde ki dayak olayından sonra Aziz Yıldırım'a saygı göstermemi mi bekliyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Migros tribününde ki dayak olayından sonra Aziz Yıldırım'a saygı göstermemi mi bekliyorsun ?
    Saygı göster demiyorum yahu. Bu dönem hariç başka bir zaman yazsan linç edileceğin "Aziz'im" yerine Aziz Yıldırım yaz.

Ben de maçta migros tribünündeydim ne oldu görmedim. Ama gözlemim o kadar muhalif içinde gelip Aziz Yıldırım yandaşlarının dayak atması gibi bir olay olamaz. En fazla kavga çıkmıştır. Saldırı kısmı da basının abartmasıdırç

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saygı göster demiyorum yahu. Bu dönem hariç başka bir zaman yazsan linç edileceğin "Aziz'im" yerine Aziz Yıldırım yaz.

Ben de maçta migros tribünündeydim ne oldu görmedim. Ama gözlemim o kadar muhalif içinde gelip Aziz Yıldırım yandaşlarının dayak atması gibi bir olay olamaz. En fazla kavga çıkmıştır. Saldırı kısmı da basının abartmasıdırç
    Bundan sonra dikkat ederim Aziz Yıldırım yazmaya.

Mesaj Yetkileri