-
Bursa maçını da izledikten sonra düşündüm ki;
Riera--Balta
Semih(Dany)--Zan
Eboue--Sabri
Melo--Yekta
gibi eşleşmelere bakıldığı zaman (tamam futbolcularımızın hepsine saygım var ama) böyle bir kadro mühendisliğinin kimin kaleminden çıktıysa çok riskli olduğunu düşünüyorum. Yedek diye nitelendirilen isimlerden en çok güvendiğim adam Yekta Bursa maçında çok kötüydü, zira Sabri de öyle. Sneijder önemli fakat Drogba transferi için gereksiz demiştim. Yanlış söylemişim gereksiz değil ama çok lüks. Açıkçası felaket tellallığı yapmak istemem ama Fatih Hocanın mutsuz olduğu sezebiliyorum. Herkes kendince kadrolar kurup ileri uç formasyonları tartışadursun. Bir iki hafta sonra Ujfa gibi Eboue,Semih,Dany veya Riera'yı sezon sonuna kadar kaybedersek, bakalım neler olacak. Özellikle Stoperler konusunda çok ciddi endişelerim var. Semih veya Dany sezonu kapatırsa; Gökhan Zan ya da Hakan Balta'nın stoper performansıyla mümkün değil gidemeyiz hedeflere. Hiç oynamayan bir Gökhan Zan var her zaman yarı-sakat, Olumsuzluk halinde Hakan Balta stoper oynar, sıkıntı olmaz diyenlere inanamıyorum. Umarım bu göz göre göre gelen felaket yaşanmadan bu sezonu tamamlarız. Yoksa savunmada doğacak sıkıntılar, ileriye yapılan transferlerin baskısını Fatih Hoca üzerinde ciddi anlamda arttıracaktır.
Mesaj Yetkileri