Sayfa 332 / 578 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
9,931 ile 9,960 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@davidvilla

Ben sizi anladım abi,başta kimse açıklama yapmadan Onur'u ilk 11'e koyunca devreler yandı bende ondan biraz şey oldum

Sadece futbol konuştuğumuz konusuna gelince,geçen gün eski mesajlara bakayım dedim 2010/2011 sezonunda,gerçekten evrim geçirmişiz.Resmen Adnanlar,Hagi ve Misimovic gündemdi.Bu günlere gelmemize faydası olan ilk kişi Ünal Aysal'dır kuşkusuz.O zaman ne ise şimdi de aynı adam.Yapacağım dediği her şeyi yavaş yavaş yapmaya başladı.Ondan önce ki müthiş başkanımızın bir açıklamasını gördüm ''Galatasaray her zaman hedefleri olan bir kulüptür,şampiyonu biz belirleyeceğiz'' tarzı bir açıklaması vardı.Bu kadar düşülür mü ya ? Sen 100 yıllık bir kulübün hedefini ''şampiyonu belirlemek'' olarak söyler misin yahu ? Arada ki vizyon farkı çok açık bir şekilde belli oluyor. 27 Mart 2011 günü yapılan mali kongre Galatasaray'ın kurtuluşu oldu.İdari yönden ibra etmeyen her kongre üyesinden Allah razı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Böyle oynasak olmaz mı acaba ?
    Hayali kadrolar kurmasaydın keşke mr. muhalif

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ŞL listesine eklenen isimler, Sneijder, Drogba ve Aykut. Çıkartılanlar, Cris, Ceyhun ve Sercan.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...3_DOWNLOAD.pdf
    Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Hayali kadrolar kurmasaydın keşke mr. muhalif
    Hayali kadro kurmamış ki, hepsi mevcut oyuncular zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Listeye eklendiğine göre lisansı kulübe ulaşmıştır değil mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hayali kadro kurmamış ki, hepsi mevcut oyuncular zaten.
    Bir önceki sayfada hayali kadro kurmayın demiş de ona cevaben espri yaptım abi, Galatasaray'ın oyuncularını biliyorum yoksa çok şükür

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Listeye eklendiğine göre lisansı kulübe ulaşmıştır değil mi ?
    Kesin olarak lisans sorunu ortadan kalktığında, takım kadromuzda Drogba'nın ismi olur. Tff'nin sitesinde yani.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3604

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bir önceki sayfada hayali kadro kurmayın demiş de ona cevaben espri yaptım abi, Galatasaray'ın oyuncularını biliyorum yoksa çok şükür
    Kendisi gördüğü zaman, siz olmayan oyuncuları yazıyorsunuz bense mevcut kadroya diziliş öneriyorum der diye düşündüm ondan yazdım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol
    Bugün doğanlar: Neymar, Manuel Fernandes, Cristiano Ronaldo, Carlos Tevez, Rodrigo Palacio, Gheorghe Hagi, Gio van Bronckhorst...

vay be ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ŞL listesine eklenen isimler, Sneijder, Drogba ve Aykut. Çıkartılanlar, Cris, Ceyhun ve Sercan.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...3_DOWNLOAD.pdf
    Listeyi inceleyince kağıt üzerinde en ciddi isimler bizde. PSG de dikkatimi çekti. Ama sadece kağıt üstünde sahada kimin nasıl oynayacağını göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bursa maçını da izledikten sonra düşündüm ki;

Riera--Balta
    Semih(Dany)--Zan
    Eboue--Sabri
    Melo--Yekta

gibi eşleşmelere bakıldığı zaman (tamam futbolcularımızın hepsine saygım var ama) böyle bir kadro mühendisliğinin kimin kaleminden çıktıysa çok riskli olduğunu düşünüyorum. Yedek diye nitelendirilen isimlerden en çok güvendiğim adam Yekta Bursa maçında çok kötüydü, zira Sabri de öyle. Sneijder önemli fakat Drogba transferi için gereksiz demiştim. Yanlış söylemişim gereksiz değil ama çok lüks. Açıkçası felaket tellallığı yapmak istemem ama Fatih Hocanın mutsuz olduğu sezebiliyorum. Herkes kendince kadrolar kurup ileri uç formasyonları tartışadursun. Bir iki hafta sonra Ujfa gibi Eboue,Semih,Dany veya Riera'yı sezon sonuna kadar kaybedersek, bakalım neler olacak. Özellikle Stoperler konusunda çok ciddi endişelerim var. Semih veya Dany sezonu kapatırsa; Gökhan Zan ya da Hakan Balta'nın stoper performansıyla mümkün değil gidemeyiz hedeflere. Hiç oynamayan bir Gökhan Zan var her zaman yarı-sakat, Olumsuzluk halinde Hakan Balta stoper oynar, sıkıntı olmaz diyenlere inanamıyorum. Umarım bu göz göre göre gelen felaket yaşanmadan bu sezonu tamamlarız. Yoksa savunmada doğacak sıkıntılar, ileriye yapılan transferlerin baskısını Fatih Hoca üzerinde ciddi anlamda arttıracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ujfalusi iyileşiyor, 1-2 haftaya kalmaz antremanlara başlayacakmış yeniden. Geçen seneki gibi oynayamaz ama Hakan'dan iyi oynayacağı da kesin. Zaten garip bir lig oluyor, herkes kötü. Sneijder & Drogba ikilisinden katkı alırsak yediğimizden fazlasını atabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu hafta Sneijder'in ilk 11 oynaması zor.Sakatlığı varmış antrenmana katılmamış bugün.Yarın takımla çalışacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ujfalusi iyileşiyor, 1-2 haftaya kalmaz antremanlara başlayacakmış yeniden. Geçen seneki gibi oynayamaz ama Hakan'dan iyi oynayacağı da kesin. Zaten garip bir lig oluyor, herkes kötü. Sneijder & Drogba ikilisinden katkı alırsak yediğimizden fazlasını atabiliriz.
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu hafta Sneijder'in ilk 11 oynaması zor.Sakatlığı varmış antrenmana katılmamış bugün.Yarın takımla çalışacakmış.
    Sneijder hazır değil.. Drogba daha hazır fakat onunla ilgili de bir alışma süresi olacak.. Bu arada Schalke maçları kapıya dayanmış olacak.. Yediğimizden fazlasını atmak konusunda da sıkıntılar yaşanabilir. Lig için belki bu söylem tutabilir (ama beşiktaş gibi olmak da var) fakat Şampiyonlar Ligi için bu şekilde yola çıkılması saçma. Umarım benim endişelerim yaşanmaz, umarım.

Ek; bu arada Elmander İsveç antremanında konuşmuş, aşırı profesyonel bir adam bu.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ313870SXQ
    Last edited by ThersoN : 05.Şubat.2013 at 17:21 Reason: Ekleme.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar Liginde hedef gruptan çıkmaktı, başarıldı. Sneijder & Drogba transferleri ve Schalke'nin kötü formu ile bu tur öne çıktı biraz. Zaten süper futbol oynadığımız yok, mükemmel bir kadromuz da yok. Asıl hedef ŞL değildir.

Sneijder gelecek sezon bu takıma ilk yazılacak isim olacak, bu sene ŞL düşünülerek 3-4 ay oynamamış adam alınmaz. Drogba da karışık bir transfer, biraz isim yapmak, başkanın zamanında alabiliriz sözünün altını doldurmak, takımda ihtiyaç duyulan bir forvet tiplemesi olmasından dolayı alınmış bir isim. Seneye futbolu bırakır mı bilmiyorum ama, tekrar anlaşma yapılsa herhalde 1 senelik olur.

Ligde durumu önümüzdeki 5-6 maç belirleyebilir, o dakikadan sonra oluşacak sakatlık ve ceza durumları bir şekilde tolere edilebilir. Bu hafta Antalya'yı yenerek ilk adımı atabiliriz, ne şampiyonluk cepte ne de aşırı karamsar olacak bir durum var bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fatih Terim "Her nesilden ronaldo, arda ve emre çolak kadar yetenekli oyuncular yetişmeyebilir"

Eyvah ki ne eyvah.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben de dinledim bu talihsiz açıklamayı, kalbim sıkıştı yemin ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yetenek ayrı bir şey onu kullanmak ayrı bir şey Yeteneği olup da zekası olmayan futbolculardan biridir Emre Çolak.Tabi orada Ronaldo ne arıyor onu anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şaka gibi gerçekten.Bir insan sadece sol ayağı var diye yenekli olabilir mi ya ? Belli ki Fatih Terim Emre'yi geliştirip Avrupa'ya göndermek istiyor.Arda gidince ben de gönderirim bir oyuncu diye düşünüyor herhalde.Ama Emre Arda'nın tırnağı olamaz.Avrupa'da da anca 2.liglerde oynar.

Sahip cıkın olm değerinize Emre o kadar da kötü değil yetenekli çocuk. Emre'nin yarısı kadar gençleri porto'da cilalayıp 50 milyon eurolara satıyor adamlar. Çocuk yetenekli,kumaşı var, hocalarında iş bitiyor artık

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Sahip cıkın olm değerinize Emre o kadar da kötü değil yetenekli çocuk. Emre'nin yarısı kadar gençleri porto'da cilalayıp 50 milyon eurolara satıyor adamlar. Çocuk yetenekli,kumaşı var, hocalarında iş bitiyor artık
    Onlarda kafa var ama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Emre Çolak'ın yetenek anlamında sorunu olduğunu düşünmüyorum gayette yetenekli. Emre'nin sorunu mental olarak zayıf olması. İyi oynayınca kendini büyük görmeye başlıyor ayrıca gelişime kapattı kendini biraz. Olduğu yerde sayıyor, az kafayı çalıştırıp kendini, oyununu geliştirse çok rahat At.Madrid, Tottenham, Valencia, Leverkusen seviyesindeki takımlarda oynar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre Çolak henüz ergenliğini tamamlayamamış bir futbolcu.Girin bakın twitter hesabına.Ben 30 saniyeden fazla dayanamıyorum.Kendi resimlerini çektirip paylaşıyor.Kendine gelen övgüleri RT yapıyor falan.Tam bir ergen.Ve bu kafayla gittiği sürece ondan hiçbir şey olmaz.Aklı başına geldiğinde de iş işten geçmiş olacak.Emre Çolak hiçbir zaman büyük bir oyuncu olamayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Manu maçından sonra bir gazetede atılan manşet

Bu arada four four two UK dergisinde 4 sayfalık yer bulmuşuz HELL başlığıyla

Hell ve Gala nicknamelerini çok kullanmaya başladılar hele artık her haberde Gala görüyorum güzel bir şey. Tıpki Juve , Barca , Manu gibi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Emre Çolak henüz ergenliğini tamamlayamamış bir futbolcu.Girin bakın twitter hesabına.Ben 30 saniyeden fazla dayanamıyorum.Kendi resimlerini çektirip paylaşıyor.Kendine gelen övgüleri RT yapıyor falan.Tam bir ergen.Ve bu kafayla gittiği sürece ondan hiçbir şey olmaz.Aklı başına geldiğinde de iş işten geçmiş olacak.Emre Çolak hiçbir zaman büyük bir oyuncu olamayacak.
    aynen ya bide rt ettiklerinin %99 u ergen kızlar ne zevk alıyo neyin kafasında hiç anlamıyorum he bide yetenek konusuna gelirsek sağ ayağına gelen topta sağ ayağını toptan kaçırıp maçta sağ ayağıyla topa 1 kere bile dokunmayan adam nasıl yetenekli olur anlamıyorum tamam sağ ayağın yoktur ama arada onla pas atarsın en kötü çalım atarken sağ ayağını kullanırsın arada

Nesil
    2007

Emre o kadar da vasıfsız bir oyuncu değil bence. Oynadığı zaman çok güzel bir oyun sergiliyor. Ancak oynamadığı zaman da yana, geriye bile pas atamıyor, çok göze batıyor. Biraz devamlılık sergilese çok iyi olur da o devamlılığını sağlayana kadar biz kanserden gideceğiz o olacak Bence Galatasaray'ın as oyuncusu olamaz ama iyi bir yedek olur. Aydın da aynı şekilde. Emre gününde olursa çok iyi performans gösterir. Aydın da farkı açınca kontra için kullanılabilir. Adını unuttum soyadı Gökoğlan olan birine 3 MN verdik. Yerli piyasası çok pahalı. Onu bunu yollayacağımıza kalsın yedekte.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    aynen ya bide rt ettiklerinin %99 u ergen kızlar ne zevk alıyo neyin kafasında hiç anlamıyorum he bide yetenek konusuna gelirsek sağ ayağına gelen topta sağ ayağını toptan kaçırıp maçta sağ ayağıyla topa 1 kere bile dokunmayan adam nasıl yetenekli olur anlamıyorum tamam sağ ayağın yoktur ama arada onla pas atarsın en kötü çalım atarken sağ ayağını kullanırsın arada
    Sanırım Kasımpaşa maçındaydı bu devrenin ilk maçı sağ ayağıyla şut çekti bi tane, ilk kez o zaman keşfetti sanırım sağ ayağının varlığını.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sermaye arttırımı kabul edilmiş sanırım.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=258827

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sermaye arttirimi kabul edildi demekki sorun yokmus

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu Galatasaray'ın açıklaması. SPK'nın değil yalnız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kabul edildiği nerede yazıyor ki ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kabul edilmedi henüz, kabul edilmesi bekleniyor.

Mesaj Yetkileri