Senin yazdiginin kelime oyunu oldugunu ima etmek istememistim. Bu izlenimi verdiysem ozur dilerim. Bunun yazildigini ben de okudum. Maalesef o haberi yazan kisi(ler) senin veya benim kadar tahsilli degil ve yanlis kullandiklari bir kelime bir cok insanin algisini degistiriyor.
Ayni donemde Fenerbahce'nin kombine fiyatlari daha pahali haberi de yapildi.
http://spor.haberler.com/arena-dan-d...698980-haberi/
Listelediler kombine fiyatlarini, Fenerbahce'nin en pahali bileti 7450 TL (sadece Fenerium D blok), Galatasaray'in en pahali kombine fiyati da 4000 TL yazildi.
Halbuki biraz arastirsalar, Galatasaray'in VIP koltuklarinin yilda 5000 TL ile 11 bin TL fiyat araliginda satildigini ogrenebilirlerdi (ama tabii bunun icin VIP koltuklarini pazarlayan sirket ile irtibata gecip sormalari gerekliydi - veya o listede stadin 2. katindaki koltuklarin fiyati acaba ne diye soru belirebilirdi kafada).
Maalesef yeterince arastirmadan sadece sayfa doldurmak, insanlari kiskirtmak icin cok fazla haber yapiliyor. Haberin hangisinin kayda deger oldugu, hangisinin kayda deger olmadigini degerlendirebilmek lazim. Ozellikle spor sayfalarindaki ekonomi bazli haberlere suphe ile bakmak en dogrusu bence.