1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Fenerbahce

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Senin yazdiginin kelime oyunu oldugunu ima etmek istememistim. Bu izlenimi verdiysem ozur dilerim. Bunun yazildigini ben de okudum. Maalesef o haberi yazan kisi(ler) senin veya benim kadar tahsilli degil ve yanlis kullandiklari bir kelime bir cok insanin algisini degistiriyor.

Ayni donemde Fenerbahce'nin kombine fiyatlari daha pahali haberi de yapildi.
    http://spor.haberler.com/arena-dan-d...698980-haberi/

Listelediler kombine fiyatlarini, Fenerbahce'nin en pahali bileti 7450 TL (sadece Fenerium D blok), Galatasaray'in en pahali kombine fiyati da 4000 TL yazildi.

Halbuki biraz arastirsalar, Galatasaray'in VIP koltuklarinin yilda 5000 TL ile 11 bin TL fiyat araliginda satildigini ogrenebilirlerdi (ama tabii bunun icin VIP koltuklarini pazarlayan sirket ile irtibata gecip sormalari gerekliydi - veya o listede stadin 2. katindaki koltuklarin fiyati acaba ne diye soru belirebilirdi kafada).

Maalesef yeterince arastirmadan sadece sayfa doldurmak, insanlari kiskirtmak icin cok fazla haber yapiliyor. Haberin hangisinin kayda deger oldugu, hangisinin kayda deger olmadigini degerlendirebilmek lazim. Ozellikle spor sayfalarindaki ekonomi bazli haberlere suphe ile bakmak en dogrusu bence.
    Koyulaştırdığım kısmı yanlış gibi lanse etmişsin ancak doğru. Benim sormak istediğim Galatasaray'ın VIP koltukları 5000 ila 11 bin TL. Peki Fenerbahçenin VIP koltuğu yok mu, eğer varsa onların fiyatları ne kadar, gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Koyulaştırdığım kısmı yanlış gibi lanse etmişsin ancak doğru. Benim sormak istediğim Galatasaray'ın VIP koltukları 5000 ila 11 bin TL. Peki Fenerbahçenin VIP koltuğu yok mu, eğer varsa onların fiyatları ne kadar, gerçekten bilmediğim için soruyorum.
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29149

http://www.biletix.com/static/images...kategorili.gif

Sukru Saracoglu Stadi'nin butun bloklarinin fiyatlari ve stadin krokisi yukarida (7500 TL'lik bolum Fenerium D blok 11-26 siralar - yani 16 sira - her sirada krokiye gore 38 koltuk yani toplam 608 koltuk).

Sukru Saracoglu'nun VIP olarak tabir edilen bolgesi localar.

TT Arena'da VIP olarak tabir edilen stadin 2. katinda Bati ve Dogu tribunundeki koltuklar ve bu koltuklarin arkasindaki yemek servisi yapilan, oturma yerleri olan salon (ve tabii arac park etme hakki). Birinci katta da VIP bolumu var ve bunlarin fiyatlari 5000 ile 6250 arasinda. 2. Kat 7000'den basliyor ve orta bolume dogru 11 bin'e gidiyor. Bunlara ek olarak localar var ve bunlar stadin 3. katinda.

Mesaj Yetkileri