Sen, sporcu adamsın. Senin ne işin olur maddeyle falan, bu nasıl bir sorumsuzluktur yahu?! Daha önce de bu olaylardan ötürü ceza almışsın, biraz akıllanır insan!
G.Saray, acilen göndermeli bence Hawkins'i!
Sen, sporcu adamsın. Senin ne işin olur maddeyle falan, bu nasıl bir sorumsuzluktur yahu?! Daha önce de bu olaylardan ötürü ceza almışsın, biraz akıllanır insan!
G.Saray, acilen göndermeli bence Hawkins'i!
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
Galatasaray Medical Park - Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında 22 Aralık 2012 tarihinde oynanan Beko Basketbol Ligi 12. hafta karşılaşmasının ardından takımımız oyuncusu David Hawkins'ten alınan idrar örneğinde WADA'nın yasaklı maddeler listesinde yer alan bir maddenin bulunduğunun tespit edildiği hususu, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından kulübümüze yazılı olarak bildirilmiştir.
Yapılan değerlendirmelerin ardından oyuncu David Hawkins, söz konusu karşılaşma sonrasında alınan B numunesinin de incelenmesi için talepte bulunmuştır.
Almanya'daki Köln Doping Merkezi'nde yapılacak inceleme sonucunun ardından Kulübümüzce gereken karar verilecektir.
Galatasaray Spor Kulübü
Abi nerelere gitmiş konular ne gerek var oralara gitmeye oyuncu hatalıdır kulüpte gereğini yapacaktır.
Morfinden dolayıysa sıkıntı olmaz zaten ama eğer madde kullandıysa bu tarz bir adamla şampiyonluk gelecekse hiç gelmesin bi daha.
Screw you guys, I'm goin' home
Ergin Ataman: Hawkins için spekülasyon üretmeye gerek yok ortada doping yok keyif verici madde olduğu söyleniyor.
Ergin Ataman: Galatasaray çok büyük bir kulüptür. Bilemiyorum Hawkins bir hata yaptı mı yapmadı mı. Bana kullanmadığını söylüyor.
Ergin Ataman: Ceza kesinleşinceye kadar Galatasaray kulübü oyuncusunun arkasında olacaktır.
Morfinden dokayi sıkıntı olur. Hemen hemen ayni sebepten Ermal Kurtoglu da almisti hatirlayin. Sac dokulmesini onleyici ilac kullaniyordu. Daha sonradan doping etkisi oldugu ortaya cikti ilacin ve ceza almisti sucu olmamasina ragmen. Ki dunyada morfin kullanan tek sporcu da o degildir galiba. Hos zaten olayin morfin degil kokain oldugu soyleniyor.
2 yil gibi bi ceza bekliyorum ben.
2 yıl mı? 6 ay filan alır en fazla 1 yıl.
Sene başında adamı biz alacaktık, Bogdanovic takımda kaldığı için vazgeçmiştik. Allah yüzümüze güldü bu konuda.
Konuyu da heryere bağlama yeteneğine sahip arkadaşları tebrik etmek istiyorum.
Dalgaya vuran arkadaşlar, 2 yıl denmesinin sebebi olayın 2. kez tekrarlanması.
Sporcu adam bu tarz işlere bulaşmamalı hadi bulaştı, tekrarlanması büyük sorumsuzluktur. Şahsen bende 2 yıl men bekliyorum.
Çok beğendiğim bir oyuncudur bu arada kendisi..
Last edited by Kaka Leite : 25.Ocak.2013 at 00:43
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şahsen ben en az 2 yıl bekliyorum bundan aşağısı gerçekten büyük şans olur. Eğer kullandıysa ki ben kullandığına inanmak istemiyorum Hawkins'in bu yaptığı yenilir yutulur cinsten bir şey değil. Kendi üstüne kurulan takımı, oyunu önemli bir zamanda mahvetti, ayıp büyük ayıp.
Screw you guys, I'm goin' home
2'den fazla bile olabilir çünkü hem daha öncede vukuatlı, hem de B numunesini kontrol edin diyerek kabul etmemiş oldu, süreci uzattı. Umarım yapmamıştır bir hata, yaptıysa da kariyeri bitecek üzerine de kulübün açacağı dava ile uğraşacak. Sorumsuzluğu yanına kalmaz.
bizim adam tam kesh ciktisaka bir yana bir an once açiklanir.
![]()
Hawkins'in kariyeri bitti. Hem kendine hem de Galatasaray'a yazık etti.
Numunesi pozitif çıktı. Galatasaray oyuncuya dava açar mı acaba . Ben şahsen Galatasaray oyuncuya dava açar diye düşünüyorum.
Last edited by Mamadou : 07.Şubat.2013 at 00:30
Defol Hawkins.
Sözleşmesi feshedildikten sonra açılacakmış dava ancak sadece bu senelik aldığı parayı alabilirmişiz. Beşiktaş'a ödenen bedeli de oyuncudan almak zor gözüküyor.
Paradan da öte sorunlara yol açtı Hawkins, kaptanlık verildi, takım ona göre kuruldu. Zaten sakatlıklardan çekiyorduk, bir de üstüne çok kötü oldu. Çok ciddi paralar harcanan Basketbol şubesi darbe üzerine darbe yiyor, sonumuz hayrolsun.
30 aya kadar ceza alabilirmiş.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Size şaka geliyo galiba.
Ben kinaye yapıyosun sandım.
Fenerbahçe'nin transfer etmemesi çok hayırlı olmuş
Hawkins Cas"a basvurmus saç testi ne alaka bilmiyorum ama temiz cikmis bu yuzden basvuruyormus insallah geri doner bize.
Daha ne temizi abi ya 2 kez test edildi ikisi de pozitif çıktı,cehennemin dibine kadar yolu var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hawkins davasını kazanmışız,450 bin dolar tazminat ödemeye mahkum olmuş.Alacağı 280 bin doları olduğundan 170 bin dolar ödeyecek kulübe.
Sohbet alanına da yazdım,buraya da yazayım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
David Hawkins davası FIBA tarafından karara bağlandı. Galatasaray yaklaşık 150 bin dolar tazminat alacak.