1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben inanmıyorum Ntvspor'a,Ujfalusi dönecektir en kısa sürede.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben inanmıyorum Ntvspor'a,Ujfalusi dönecektir en kısa sürede.
    Nereye dönüyor ? Aylardır antrenmana çıkmamış adam.Sneijder kaç aydır antrenmana çıkıyor ama maç eksiği olduğu için çok oynayamıyor.Ujfalusi'nin 6 aylık antrenman eksiğini falan da eklersek bu sezon oynamasının çok zor olduğunu görürüz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Nereye dönüyor ? Aylardır antrenmana çıkmamış adam.Sneijder kaç aydır antrenmana çıkıyor ama maç eksiği olduğu için çok oynayamıyor.Ujfalusi'nin 6 aylık antrenman eksiğini falan da eklersek bu sezon oynamasının çok zor olduğunu görürüz.
    Ben çıkıp ilk 11 oynar demedim antrenmanlara başlar diye dedim.En kötü de son 7-8 hafta tam hazır hale gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben çıkıp ilk 11 oynar demedim antrenmanlara başlar diye dedim.En kötü de son 7-8 hafta tam hazır hale gelir.
    Bugün haberlerde çıkmış futbola veda edebilir diye.7-8 haftada hazır hale falan gelemez.O toparlanana kadar sezon biter.Sonra da üst düzey futbol oynayamaz zaten.Katar'a falan gider ya da futbolu bırakır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bugün haberlerde çıkmış futbola veda edebilir diye.7-8 haftada hazır hale falan gelemez.O toparlanana kadar sezon biter.Sonra da üst düzey futbol oynayamaz zaten.Katar'a falan gider ya da futbolu bırakır.
    12 Ocak'ta açıklama yapıldı, 4-6 hafta iyileşme süresi diye,bunun 4 haftası zaten geçti,en kötü 2 hafta sonra sakatlıktan kurtulacak fiziksel olarak da toparlanması 5-6 haftayı bulur.Bu 5-6 haftalık süreçte azar azar forma şansı bulacaktır.Kalan haftalarda da bir sıkıntı olmazsa ilk 11 e geri döner,gerisi Allah kerim.

Ayrıca buna ben inandığım için söyledim ne iyleşme süresine baktım ne doktorların açıklamalarına,sadece biraz iyimser oldum ama burnumdan getirdin sağolasın.

Mesaj Yetkileri