Sayfa 335 / 578 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon
10,021 ile 10,050 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fa Cup kupası değil mi o ya ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Fa Cup kupası değil mi o ya ?
    editledim bende diom meireles finalde oynamadı sonra baktım kupa ufak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'nun durumu belli olur bugün, Sedat Doğan ile birlikte TFF'ye gidiyorlarmış savunma için. Ceza 1 maça düşer ve Antalya maçında sahada olur umarım Melo.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Melo'nun durumu belli olur bugün, Sedat Doğan ile birlikte TFF'ye gidiyorlarmış savunma için. Ceza 1 maça düşer ve Antalya maçında sahada olur umarım Melo.
    1 maç ? direk kırmızı görmemişmiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her kırmızı 2 maçtan başlayacak diye kural yok diye biliyorum. Bir şey yapmadığı apaçık ortada aslında 1 maç bile saçmalık tamamen kaldırılması gerekiyor ancak zaten 1 maçlık cezayı çekti, o açıdan söyledim ben de.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    1 maç ? direk kırmızı görmemişmiydi
    Bu maçla 2 maç olur antalya maçında sahada olmaz herhalde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bugün haberlerde çıkmış futbola veda edebilir diye.7-8 haftada hazır hale falan gelemez.O toparlanana kadar sezon biter.Sonra da üst düzey futbol oynayamaz zaten.Katar'a falan gider ya da futbolu bırakır.
    12 Ocak'ta açıklama yapıldı, 4-6 hafta iyileşme süresi diye,bunun 4 haftası zaten geçti,en kötü 2 hafta sonra sakatlıktan kurtulacak fiziksel olarak da toparlanması 5-6 haftayı bulur.Bu 5-6 haftalık süreçte azar azar forma şansı bulacaktır.Kalan haftalarda da bir sıkıntı olmazsa ilk 11 e geri döner,gerisi Allah kerim.

Ayrıca buna ben inandığım için söyledim ne iyleşme süresine baktım ne doktorların açıklamalarına,sadece biraz iyimser oldum ama burnumdan getirdin sağolasın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Cluj maçındaki şike iddasıyla ilgili ses kaydı ortaya çıkmış diyorlar.

http://www.stiridecluj.ro/sport/blat...e-meciul-audio

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Paylaştığın haberin tarihine baksaydın keşke
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olayın bizimle bir alakası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Haberin tarihi bende 7 Şubat 2013 olarak görünüyor.

Edit: Sitenin kendi tarihiymiş.

Yine bazı şeyleri ısıtıp ısıtıp sunuyolar medyaya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Cluj maçındaki şike iddasıyla ilgili ses kaydı ortaya çıkmış diyorlar.

http://www.stiridecluj.ro/sport/blat...e-meciul-audio
    o iddia zaten saçmaydı adamlar berabere kalsa 320 bin eurodan fazlasını galip gelseler 1 milyon euro alıcaklar ama iddiaya göre 320 bin euroya maçı satmışlar bari 2 yada 3 milyon teklif etselerdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo'nun karar bugün açıklanıyormuş iyi bari pazar sahada olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Hakem raporlarına rağmen yapılan bu indirim, yalnız kamu vicdanına değil, sporda adaleti sağlamakla görevli hakemlik müessesesine de vurulmuş büyük bir darbedir."

"Hakem raporlarının haricinde kayıtlarda delil olarak kabul ediliyor. Oyuncumuzun önce görüntülerini biz kendimiz izledik ve küfür olmadığına ikna olduk'"

?

Daha 1.5 ay olmadı yahu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hikayeden şikayet etmeyin 4'den aşağı düşürmezler.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O darbe vuruldu, yeni sistem bu şekilde. Buna göre davranmak da en doğal hakkımız ve mantıklı olandır.

Bu olay tıpkı Fatih Terim'in erteleme olayı gibi. Galatasaray karşı çıkmasına rağmen erteleme kuralı geldi, geldikten sonra Galatasaray da bundan yararlandı. Duruma göre yaparsın hamleni.

Bu da o hesap. Hakem raporları taca çıktı bu tarz durumlarda, bu karar da emsal oldu. O açıklama 1.5 ay değil, 1 gün önce yapılmış olsa ne farkederdi ? Karşı çıkmıştık bu yapılanlara ve bundan dolayı oyuncumuz haklı olmasına rağmen itiraz etmiyoruz, hakeme saygılıyız mı demeliydik ? Rekabet ortamı söz konusu, bunu beklemek fazla iyimserlik olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O darbe vuruldu, yeni sistem bu şekilde. Buna göre davranmak da en doğal hakkımız ve mantıklı olandır.

Bu olay tıpkı Fatih Terim'in erteleme olayı gibi. Galatasaray karşı çıkmasına rağmen erteleme kuralı geldi, geldikten sonra Galatasaray da bundan yararlandı. Duruma göre yaparsın hamleni.

Bu da o hesap. Hakem raporları taca çıktı bu tarz durumlarda, bu karar da emsal oldu. O açıklama 1.5 ay değil, 1 gün önce yapılmış olsa ne farkederdi ? Karşı çıkmıştık bu yapılanlara ve bundan dolayı oyuncumuz haklı olmasına rağmen itiraz etmiyoruz, hakeme saygılıyız mı demeliydik ? Rekabet ortamı söz konusu, bunu beklemek fazla iyimserlik olur.
    Orası doğru aynen katılıyorum. Ama o zaman çocuğuma nasıl anlatıcam, Türk futbolunda kara bir gün gibi saçma sapan cümleler kullanmayacaksın ki en azından saygı göreceksin.

Ve en önemlisi ortalığı yangın yerine çevirdiğin 2 olayda da aynısı başına gelince aynı yolu izliyorsan bir şeyler yolunda değil demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Orası doğru aynen katılıyorum. Ama o zaman çocuğuma nasıl anlatıcam, Türk futbolunda kara bir gün gibi saçma sapan cümleler kullanmayacaksın ki en azından saygı göreceksin.

Ve en önemlisi ortalığı yangın yerine çevirdiğin 2 olayda da aynısı başına gelince aynı yolu izliyorsan bir şeyler yolunda değil demektir.
    Ya anlamıyor musunuz ? O olayı terbiyesizce olan hareket için söyledi Adnan Öztürk. Meireles'de cezayı o yüzden aldı hey Allah'ım yarabbim.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

En az 3 maç alır diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Açıklamaların manşet veya cımbızlanan kısımları yerine tamamı okunsa pek çok şey anlaşılabiliyor aslında. Çocuğuna anlatma mevzusu tükürük konuşulurken arada kaynayan çirkin el hareketleri içindi, hani şu kılıf uydurmaya çalışılan ve her defasında ayrı komik olan hareketler için. Yine de Adnan Öztürk'ün bu topa girmesi hataydı, ama konuşmasını başka yerlere ısrarla çekmek de işin garip tarafıdır bana göre.

Olay da ne Meireles, ne de Fenerbahçe'ye laf söylendi kulüp tarafından, gereksiz bir alınganlık söz konusu. Karar mercii olan Tahkim Kurulu'na getirilmiş bir eleştiri söz konusuydu. Hem bu olay hem de erteleme mevzusunda yönetim kendi düşüncesini ortaya koydu, hatalı olduğunu söyledi. Bu hata gerçekleştikten sonra yapacak bir şey olmuyor. Rakibin veya başkaları bir şekilde bundan yararlanıyorsa, yararlanacağını düşünüyorsan sen de gerekeni yaparsın. Dün dündür, bugün bugündür hesabı biraz bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal projelerini anlattı cidden müthiş gerçekten. Allah başımızdan eksik etmesin başkan ve hocayı.

Size video ayrıcalıgı tanınmasaydı emin ol Gs klübü bu olayda hakem raporunu PAŞA PAŞA kabul ederdi.
    Ama size gelince olur videolara bakalım, Gs'a gelince auuuvv..

Olmuyor öyle işte çifte standard. Biz hala hakem raporlarının dogru oldugunu savunuyoruz. Ama o cezayıya da video'dan resimden heykelden her yerden indirtmeye de çalışacağız. Çünkü bu ayrıcalık bir kez sağlandı artık. Herkes bu tip durumlarda videosu elinde itiraza gidebilir artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Saygıdan bahsedenler olmuş Siz saygı göstermeseniz de olur.

Adnan Öztürk açıklama yaptı, çünkü Meireles'in neler yaptığı ortada. Tükürmemiş olsa bile yaptığı hareketleri gördük. Yuvarlak hareketini tekrar tekrar tartışmanın bir anlamı yok galiba. Kulüpten yapılan açıklama da orta hakemin raporunda tükürük yazdığı için yapılmış bir açıklamadır. Tükürmemiş adama neden tükürdü dedin bu soruşturulsun o zaman.

Melo ise sadece tükürükten dolayı oyundan atıldı, ki tükürük filan da yok ortada. Küfür etmiş olabilir, onu bilemem. Irkçılığın cezasının 3 maç olduğu yerde de küfürün cezası 4 maç olmayacaktır sanırım, hele ki Oğuzhan-Necip ikilisinin ağır tahrik unsurunu da göz önünde bulundurursak. Ve bizim durumumuzda hakem raporuna "Ben görmedim, yardımcı uyardı." yazdı.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ünal Aysal projelerini anlattı cidden müthiş gerçekten. Allah başımızdan eksik etmesin başkan ve hocayı.
    Amin...........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Melo'nun cezası onandı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

4 maç onandı. 3 yada 2 maça düşmesini bekliyordum 4 maç fazla biraz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diğer takım futbolcusunun tepkisi göz önüne alınmış. Ne diyeyim ben bunlara ? Meireles'de hakeme bakın o zaman. İyi işliyor tahkim.

Birde bravo Oğuzhan.

Tahkim kaca kacti arkadaslar ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hakettiği gibi cezası onandı,Meireles ile Melo'yu karşılaştırıyorsunuz ya Meireles'in orda amacı belki 0 yapmaktı,bugüne kadar 1 tane sabıkası olmayan adam ile yaptıkları ortada olan bir melo karşılaştırılmaz.Galatasaray böyle oyunculara taviz vermemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olay anında yerde düdüğünü arayan hakemin raporu baz alınmış demek, ne güzel dünya.

TFF binasına bir çıkarma yapmak gerekiyormuş demek ki, görüntülerin dikkate alınması için. Yönetim bu çifte standart karşısında tepkisiz kalmamalı, ilgili yerlere gerekli şikayetler yapılmalıdır. Resmen haksızlık bu.

Mesaj Yetkileri