Fa Cup kupası değil mi o ya ?![]()
Fa Cup kupası değil mi o ya ?![]()
Melo'nun durumu belli olur bugün, Sedat Doğan ile birlikte TFF'ye gidiyorlarmış savunma için. Ceza 1 maça düşer ve Antalya maçında sahada olur umarım Melo.
Her kırmızı 2 maçtan başlayacak diye kural yok diye biliyorum. Bir şey yapmadığı apaçık ortada aslında 1 maç bile saçmalık tamamen kaldırılması gerekiyor ancak zaten 1 maçlık cezayı çekti, o açıdan söyledim ben de.
12 Ocak'ta açıklama yapıldı, 4-6 hafta iyileşme süresi diye,bunun 4 haftası zaten geçti,en kötü 2 hafta sonra sakatlıktan kurtulacak fiziksel olarak da toparlanması 5-6 haftayı bulur.Bu 5-6 haftalık süreçte azar azar forma şansı bulacaktır.Kalan haftalarda da bir sıkıntı olmazsa ilk 11 e geri döner,gerisi Allah kerim.
Ayrıca buna ben inandığım için söyledim ne iyleşme süresine baktım ne doktorların açıklamalarına,sadece biraz iyimser oldum ama burnumdan getirdin sağolasın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cluj maçındaki şike iddasıyla ilgili ses kaydı ortaya çıkmış diyorlar.
http://www.stiridecluj.ro/sport/blat...e-meciul-audio
Paylaştığın haberin tarihine baksaydın keşke![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Olayın bizimle bir alakası yok.
Haberin tarihi bende 7 Şubat 2013 olarak görünüyor.
Edit: Sitenin kendi tarihiymiş.
Yine bazı şeyleri ısıtıp ısıtıp sunuyolar medyaya
Melo'nun karar bugün açıklanıyormuş iyi bari pazar sahada olur.
"Hakem raporlarına rağmen yapılan bu indirim, yalnız kamu vicdanına değil, sporda adaleti sağlamakla görevli hakemlik müessesesine de vurulmuş büyük bir darbedir."
"Hakem raporlarının haricinde kayıtlarda delil olarak kabul ediliyor. Oyuncumuzun önce görüntülerini biz kendimiz izledik ve küfür olmadığına ikna olduk'"
?
Daha 1.5 ay olmadı yahu
Hikayeden şikayet etmeyin 4'den aşağı düşürmezler.
Canım FEDA olsun sana !
O darbe vuruldu, yeni sistem bu şekilde. Buna göre davranmak da en doğal hakkımız ve mantıklı olandır.
Bu olay tıpkı Fatih Terim'in erteleme olayı gibi. Galatasaray karşı çıkmasına rağmen erteleme kuralı geldi, geldikten sonra Galatasaray da bundan yararlandı. Duruma göre yaparsın hamleni.
Bu da o hesap. Hakem raporları taca çıktı bu tarz durumlarda, bu karar da emsal oldu. O açıklama 1.5 ay değil, 1 gün önce yapılmış olsa ne farkederdi ? Karşı çıkmıştık bu yapılanlara ve bundan dolayı oyuncumuz haklı olmasına rağmen itiraz etmiyoruz, hakeme saygılıyız mı demeliydik ? Rekabet ortamı söz konusu, bunu beklemek fazla iyimserlik olur.
Orası doğru aynen katılıyorum. Ama o zaman çocuğuma nasıl anlatıcam, Türk futbolunda kara bir gün gibi saçma sapan cümleler kullanmayacaksın ki en azından saygı göreceksin.
Ve en önemlisi ortalığı yangın yerine çevirdiğin 2 olayda da aynısı başına gelince aynı yolu izliyorsan bir şeyler yolunda değil demektir.
En az 3 maç alır diye düşünüyorum
Açıklamaların manşet veya cımbızlanan kısımları yerine tamamı okunsa pek çok şey anlaşılabiliyor aslında. Çocuğuna anlatma mevzusu tükürük konuşulurken arada kaynayan çirkin el hareketleri içindi, hani şu kılıf uydurmaya çalışılan ve her defasında ayrı komik olan hareketler için. Yine de Adnan Öztürk'ün bu topa girmesi hataydı, ama konuşmasını başka yerlere ısrarla çekmek de işin garip tarafıdır bana göre.
Olay da ne Meireles, ne de Fenerbahçe'ye laf söylendi kulüp tarafından, gereksiz bir alınganlık söz konusu. Karar mercii olan Tahkim Kurulu'na getirilmiş bir eleştiri söz konusuydu. Hem bu olay hem de erteleme mevzusunda yönetim kendi düşüncesini ortaya koydu, hatalı olduğunu söyledi. Bu hata gerçekleştikten sonra yapacak bir şey olmuyor. Rakibin veya başkaları bir şekilde bundan yararlanıyorsa, yararlanacağını düşünüyorsan sen de gerekeni yaparsın. Dün dündür, bugün bugündür hesabı biraz bu.
Ünal Aysal projelerini anlattı cidden müthiş gerçekten. Allah başımızdan eksik etmesin başkan ve hocayı.
Size video ayrıcalıgı tanınmasaydı emin ol Gs klübü bu olayda hakem raporunu PAŞA PAŞA kabul ederdi.
Ama size gelince olur videolara bakalım, Gs'a gelince auuuvv..
Olmuyor öyle işte çifte standard. Biz hala hakem raporlarının dogru oldugunu savunuyoruz. Ama o cezayıya da video'dan resimden heykelden her yerden indirtmeye de çalışacağız. Çünkü bu ayrıcalık bir kez sağlandı artık. Herkes bu tip durumlarda videosu elinde itiraza gidebilir artık.
Saygıdan bahsedenler olmuşSiz saygı göstermeseniz de olur.
Adnan Öztürk açıklama yaptı, çünkü Meireles'in neler yaptığı ortada. Tükürmemiş olsa bile yaptığı hareketleri gördük. Yuvarlak hareketini tekrar tekrar tartışmanın bir anlamı yok galiba. Kulüpten yapılan açıklama da orta hakemin raporunda tükürük yazdığı için yapılmış bir açıklamadır. Tükürmemiş adama neden tükürdü dedin bu soruşturulsun o zaman.
Melo ise sadece tükürükten dolayı oyundan atıldı, ki tükürük filan da yok ortada. Küfür etmiş olabilir, onu bilemem. Irkçılığın cezasının 3 maç olduğu yerde de küfürün cezası 4 maç olmayacaktır sanırım, hele ki Oğuzhan-Necip ikilisinin ağır tahrik unsurunu da göz önünde bulundurursak. Ve bizim durumumuzda hakem raporuna "Ben görmedim, yardımcı uyardı." yazdı.
Melo'nun cezası onandı.
4 maç onandı. 3 yada 2 maça düşmesini bekliyordum 4 maç fazla biraz
Diğer takım futbolcusunun tepkisi göz önüne alınmış. Ne diyeyim ben bunlara ? Meireles'de hakeme bakın o zaman. İyi işliyor tahkim.
Birde bravo Oğuzhan.
Tahkim kaca kacti arkadaslar ?
Hakettiği gibi cezası onandı,Meireles ile Melo'yu karşılaştırıyorsunuz ya Meireles'in orda amacı belki 0 yapmaktı,bugüne kadar 1 tane sabıkası olmayan adam ile yaptıkları ortada olan bir melo karşılaştırılmaz.Galatasaray böyle oyunculara taviz vermemeli.
Olay anında yerde düdüğünü arayan hakemin raporu baz alınmış demek, ne güzel dünya.
TFF binasına bir çıkarma yapmak gerekiyormuş demek ki, görüntülerin dikkate alınması için. Yönetim bu çifte standart karşısında tepkisiz kalmamalı, ilgili yerlere gerekli şikayetler yapılmalıdır. Resmen haksızlık bu.