Evliya Meireles burada ilk asistini kutluyor;
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lq...knzuo1_500.jpg
Kar tanelerinin gözüktüğü ortamda görünmeyen bir tükürük var nedense. Zamanında biz şike yapmadığımızı kanıtlamak zorunda değiliz, şike yaptığımızı iddia edenlerin bunu kanıtlaması gerek diyenlerin şimdi bu şekilde konuşması çok komik.
Ağzından tükürüğün çıktığı bir tane resim veya video var mı ? Kırmızı daire içine alıp işte bakın burada diyebilen var mı ? Neymiş rakip oyuncunun hareketlerine bakılmış. Oğuzhan peygamber mi ? Maç bittikten sonra bile hakeme 2 defa itiraz edip, sarı kart görebilen, hiç alakası olmayan pozisyona kendini dahil eden adamın yalan söyleme ihtimali yok mu ? Tahkim niyet okuma ile karar veriyor, yazıklar olsun böyle sisteme.
Tek iyi yanı var bu yapılanın, artık zaten hakemler sizi koruyor, TFF arkanızda gibi içi boş söylemlerde bulunanlar bu kararın ardından çok daha komik duruma düşecekler, bunun dışında şu durum resmen skandaldır.