1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Evliya Meireles burada ilk asistini kutluyor;

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lq...knzuo1_500.jpg

Kar tanelerinin gözüktüğü ortamda görünmeyen bir tükürük var nedense. Zamanında biz şike yapmadığımızı kanıtlamak zorunda değiliz, şike yaptığımızı iddia edenlerin bunu kanıtlaması gerek diyenlerin şimdi bu şekilde konuşması çok komik.

Ağzından tükürüğün çıktığı bir tane resim veya video var mı ? Kırmızı daire içine alıp işte bakın burada diyebilen var mı ? Neymiş rakip oyuncunun hareketlerine bakılmış. Oğuzhan peygamber mi ? Maç bittikten sonra bile hakeme 2 defa itiraz edip, sarı kart görebilen, hiç alakası olmayan pozisyona kendini dahil eden adamın yalan söyleme ihtimali yok mu ? Tahkim niyet okuma ile karar veriyor, yazıklar olsun böyle sisteme.

Tek iyi yanı var bu yapılanın, artık zaten hakemler sizi koruyor, TFF arkanızda gibi içi boş söylemlerde bulunanlar bu kararın ardından çok daha komik duruma düşecekler, bunun dışında şu durum resmen skandaldır.
    Yahu benim dediğimle bunun ne alakası var.

Bak Meireles'in cezasının kalkmasının gerekçesine. Somut olarak tükürmediğinin kanıtı olarak bir insanın konuşmasını yaparken aynı anda tükürme eyleminde bulunmasının imkansız olmasından bahsetmişler. Belli ki cezası verilmiş olan Melo'nun bu eylemi yapmadığına dair görüntülerden somut bir şey bulamamışlar. Ne şikesi? Ne TFF'si?

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yahu benim dediğimle bunun ne alakası var.

Bak Meireles'in cezasının kalkmasının gerekçesine. Somut olarak tükürmediğinin kanıtı olarak bir insanın konuşmasını yaparken aynı anda tükürme eyleminde bulunmasının imkansız olmasından bahsetmişler. Belli ki cezası verilmiş olan Melo'nun bu eylemi yapmadığına dair görüntülerden somut bir şey bulamamışlar. Ne şikesi? Ne TFF'si?
    "Allah senin binbir belanı versin tüh sana"
    Ben açıkcası konuşurken tükürebiliyorum yukarıda da örneğini verdiğim üzere.

Not: Sana değil üzerine alınma örnek olarak verdim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    "Allah senin binbir belanı versin tüh sana"
    Ben açıkcası konuşurken tükürebiliyorum yukarıda da örneğini verdiğim üzere.

Not: Sana değil üzerine alınma örnek olarak verdim
    Yoo konuşurken tükürmüyorsun. Konuşmaya ara verip tükürüp devam ediyorsun.

"Allah senin binbir belanı versin." derken tükür bakalım

Mesaj Yetkileri