Sayfa 338 / 578 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
10,111 ile 10,140 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biri sahada olan ikili olay diğeri koca bir yarım sezonu kaplayan onlarca kişinin yargılandığı bir süreç bunları mı karşılaştıralım şimdi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

'Suçsuzluğunu ispat etmek' diye bir durum olamaz da bu şey olaydan olaya değişkenlik gösterecek bir şey değil. şu olayda suçsuzluğunu ispatla , bu olayda suçluluğunu ispatlasınlar diye bir durum olamaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo'nun olayında bir suç yok ki havada tükürük gözükmüyor zaten.Gözükmediğine göre ''tükürdü'' diye bir yargıya varıp suçsuzluğunu ispat edemedi demek ''Kardeşim sen istersen en net kamerayı göster 13213x zoom yap yine de ben o cezayı vericem arkadaş'' demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mahkeme, Fenerbahçe'nin suçlu olduğunu kesin kanıtlamadı. Aksine suçun işlendiği kanıtlanamadığından şüpheli bulgular nedeni ile suçun işlenmiş olabileceği ihtimaline kanaat getirilerek suçlu kararı verildi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 takımda işin dozunu kaçırdı artık şahsen sıkıldım ben bu açıklamalardan. Haklılar veya haksızlar ama ortamı germekten başka bir işe yaramıyorlar insanlar yeniden futbol konuşmaya başlamıştı yine konu değişti, ortam gerildi. Sonra neden deplasman yasağı var, sen konuşa konuşa ortamı ger engelli basket maçında bile olay çıkınca ayıpla yok öyle dünya. Şu başkanlar, yönetimdekiler rahat dursa biraz %50-50 tribün bile görebiliriz derbilerde.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Mahkeme, Fenerbahçe'nin suçlu olduğunu kesin kanıtlamadı. Aksine suçun işlendiği kanıtlanamadığından şüpheli bulgular nedeni ile suçun işlenmiş olabileceği ihtimaline kanaat getirilerek suçlu kararı verildi.
    Arkadaş gelmiş 22 Şubat 2012'de Ünal Aysal'ın Aziz Yıldırım'a yazdığı mektupla 7 Şubat 2013'te Galatasaray Spor Kulübü'nün PFDK'nın kararını eleştirmesi ile ilgili metini karşılaştırıyor yoksa banane Fenerbahçe'nin şike davasından.

2 tane apayrı şeyin karşılaştırmasını yapmak ''gel arkadaş biraz daha tartışalım'' anlamına gelmez mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Karar veren bir kurum olan mahkemeden daha mı büyüksünüz "şikeciler" deyip mahkeme kararının kabul edilmesi gerektiğini söyleyip ardından başka bir karar veren kurum olan PFDK'nın verdiği kararı kabul etmiyorsun.

Eğer ikisi farklı şeyler diyorsan seni PFDK'dan daha "büyük" olduğun için tebrik ederim.
    pfdk veya tahkim kurulu mahkeme mi ki ben onların kararlarını kabul ediyim . açık ve net ortada aynı tip 2 olayda çifte standart yapıyolar

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Aynen , yok böyle haksızlık ya neye göre tükürük olduğuna karar vermişler , meireless olayında oranın sorumlusu yetkilisi tükürdü demesine rağmen tükürmedi diyebiliyosan görüntülere bakıp bu olayda orda sorumlu değil herhangi bi futbolcunun sözüne bakarak tükürdü diyemezsin görüntülerde yok çünkü acilen bu federasyonun gitmesi gerekiyo ne yapılırsa yapılsın gitsin şu tüpçü ve tayfası şikecileri aklayarak misyonunu tamamladı zaten (mahkeme kararı var tutupta silmeye kalkışmayın bu mesajı koskoca mahkeme kararı var mahkeme mahkemeden daha mı büyüksünüz ? )
    Henüz bitmemiş bir dava var,neye dayanarak bunları söylüyorsun?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Henüz bitmemiş bir dava var,neye dayanarak bunları söylüyorsun?
    mahkeme kararına dayanarak dava nasıl bitmemiş sadece yargıtay onamadı inceliyolar yargı süreci bitti yargıtayın kararına göre ya onancak yada yargı sütecini tekrar açıcak (bu kısım yanlış olabilir de dava bitmemiş demek kadar yanlış değildir en azından)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Henüz kesin bir şey yok böyle yorum yapman yanlış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

mahkeme kararına dayanarak dava nasıl bitmemiş sadece yargıtay onamadı inceliyolar yargı süreci bitti yargıtayın kararına göre ya onancak yada yargı sütecini tekrar açıcak (bu kısım yanlış olabilir de dava bitmemiş demek kadar yanlış değildir en azından)
    dava bitmedi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    dava bitmedi.
    size göre yargıtay onadıktan sonrada bitmicek zaten dava mahkeme kararına dayaranak öyle bişey dedim konuyu başka yerlerine çekmeyin

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Dava bitmiş olsaydı dışarıda gezen kişiler şu an cezalarını çekiyor olurlardı.

Ayrıca "size göre yargıtay onadıktan sonrada bitmicek zaten" dedikten sonra "konuyu başka yerlerine çekmeyin" demek komik oluyor.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başka konuları açmanın hiç bir manası yok beyler.Zamanı gelince ne karar çıkarsa çıksın zaten çok uzun bir müddet tartışılacak yani kaçış yok ancak şimdi tartışmayın.

Tartışacaksanız da konusunda tartışın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

size göre yargıtay onadıktan sonrada bitmicek zaten dava mahkeme kararına dayaranak öyle bişey dedim konuyu başka yerlerine çekmeyin
    bir şey demedim yahu. dava bitmedi demek kadar yanlış değil dedin ya , o bakımdan girdim araya.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Dava bitmiş olsaydı dışarıda gezen kişiler şu an cezalarını çekiyor olurlardı.

Ayrıca "size göre yargıtay onadıktan sonrada bitmicek zaten" dedikten sonra "konuyu başka yerlerine çekmeyin" demek komik oluyor.
    fazla bi hukuk bilgim yok mahkemede görülen davanın bittiğini biliyorum sadece o yüzden geçiştirdim orayı ordan kastımda yargıtay onayladıktan sonra aihm e taşıcaklar davayı ve dava orda devam edicek ama bu verilmiş bi karar olduğu gerçeğini değiştirmicek hiç te komik değil anlıcağın üzere ben mevcut tff yönetiminin neden başa geldiğini söyledim sadece ordan buraya taşıdılar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

6 yil 3 ay"i halk verdi demi. neyse yonetim dogru bir açiklama yapmistir lakin bende artik biktim icraat vakti diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

İyi ki o davada adımız geçmiyordu eğer geçseydi şu an amatör kümedeydi bu da artık nasıl adalet anlayışı oluyorsa

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu arada Hawkins'in olmaması rağmen Efes'i kupada saf dışı bırakan Ergin Ataman'a tebrikler büyük iş cidden

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ergin Hoca baya baya aforizma kasmış Çok güzel söylemiş tam pankartlık, değerlendirilmeli.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    adana

schalke'nin an itibariyle sakat futbolcuları.

kyriakos papadopoulos - diz sakatlığı - şubat sonuna kadar yok deniliyor
    christoph moritz - diz sakatlığı - ne zaman döneceği belli değil
    ibrahim afellay - uyluk kası - mart başına kadar yok deniliyor
    chinedu obasi - ayak bileği - mart başına kadar yok deniliyor
    ciprian marica - diz sakatlığı - şubat sonuna kadar yok deniliyor
    klaas-jan huntelaar - gözünde ciddi rahatsızlık - ne zaman döneceği belli değil

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yarın drogba kaçta geliyor birde bakırköye inecek dimi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla bir 11.30 dediler bir 15.00 dediler,Sabiha Gökçen'e inecekmiş.Ben 11.00 den itibaren nöbet tutarım

Edit:https://twitter.com/muratborlu/statu...72521674817536

Öğleden sonraymış.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

emir sarıgül
    az önce ntvspor canlı yayınına telefonla katılan, drogba ile birlikte londra'da bulunan yöneticimiz.

drogba'nın futbolu galatasaray'da bırakmak istediğini, kısmetse yarın saat 16:00-17:00 gibi istanbul'a geleceklerini söyledi

Diye bir şey gördüm

Zaten 35 yaşında değilmi 2.5 yıl daha oynayacak olacak 38 bırakması normal olur güzelde olur galatasaray için.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

peh sabiha gökçenmi adama istanbul turumu attırıcaklar acaba

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ünal Aysal, kulübün bedelli sermaye artırımı yapabilmek için bankadan kredi çektiği iddialarına ilişkin, “Henüz herhangi bir bankadan kredi çekmedik ama bu imkanlarımız mevcut” dedi.

“Galatasaray yatırımcısına ve Galatasaray taraftarına vereceğim tek mesaj: 'Galatasaray neredeydi, nereye gidiyor.' Başka bir şey söylemeyeceğim. Yatırımcımız, taraftarımız Galatasaray'ın gelişim tablosu üzerinde objektif bir bakışla değerlendirmesini yaparsa, ya yatırımına devam eder ya da yapmaz. Bu bir risktir. Borsa işlemleri her zaman bir risktir ama hesaplı bir risktir. Yatırımcı zaten o takımı izleyerek, o kulübün gelişimini izleyerek, yöneticilerinin kalitesini, kurumsallaşma, kurumsal yapısına dikkat ederek karar verebilir. Ben burada şu olsun bu olsun deme lüksüne sahip değilim, benim görevim tabloyu göstermek. O tabloyu da herhalde açık ve net olarak, şeffaf bir şekilde hem sporseverlere hem de yatırımcılara gösterdiğimi tahmin ediyorum.”

http://tr.eurosport.com/futbol/super...35/story.shtml

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler Drogba'dan haber var mı ? Binmiş mi uçağa ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mavi fil geliyor geliyor!!

Mesaj Yetkileri