Biri sahada olan ikili olay diğeri koca bir yarım sezonu kaplayan onlarca kişinin yargılandığı bir süreç bunları mı karşılaştıralım şimdi ?
Biri sahada olan ikili olay diğeri koca bir yarım sezonu kaplayan onlarca kişinin yargılandığı bir süreç bunları mı karşılaştıralım şimdi ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
'Suçsuzluğunu ispat etmek' diye bir durum olamaz da bu şey olaydan olaya değişkenlik gösterecek bir şey değil. şu olayda suçsuzluğunu ispatla , bu olayda suçluluğunu ispatlasınlar diye bir durum olamaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Melo'nun olayında bir suç yok ki havada tükürük gözükmüyor zaten.Gözükmediğine göre ''tükürdü'' diye bir yargıya varıp suçsuzluğunu ispat edemedi demek ''Kardeşim sen istersen en net kamerayı göster 13213x zoom yap yine de ben o cezayı vericem arkadaş'' demektir.
Mahkeme, Fenerbahçe'nin suçlu olduğunu kesin kanıtlamadı. Aksine suçun işlendiği kanıtlanamadığından şüpheli bulgular nedeni ile suçun işlenmiş olabileceği ihtimaline kanaat getirilerek suçlu kararı verildi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
2 takımda işin dozunu kaçırdı artık şahsen sıkıldım ben bu açıklamalardan. Haklılar veya haksızlar ama ortamı germekten başka bir işe yaramıyorlar insanlar yeniden futbol konuşmaya başlamıştı yine konu değişti, ortam gerildi. Sonra neden deplasman yasağı var, sen konuşa konuşa ortamı ger engelli basket maçında bile olay çıkınca ayıpla yok öyle dünya. Şu başkanlar, yönetimdekiler rahat dursa biraz %50-50 tribün bile görebiliriz derbilerde.
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaş gelmiş 22 Şubat 2012'de Ünal Aysal'ın Aziz Yıldırım'a yazdığı mektupla 7 Şubat 2013'te Galatasaray Spor Kulübü'nün PFDK'nın kararını eleştirmesi ile ilgili metini karşılaştırıyor yoksa banane Fenerbahçe'nin şike davasından.
2 tane apayrı şeyin karşılaştırmasını yapmak ''gel arkadaş biraz daha tartışalım'' anlamına gelmez mi ?
Henüz kesin bir şey yok böyle yorum yapman yanlış
Başka konuları açmanın hiç bir manası yok beyler.Zamanı gelince ne karar çıkarsa çıksın zaten çok uzun bir müddet tartışılacak yani kaçış yok ancak şimdi tartışmayın.
Tartışacaksanız da konusunda tartışın.
fazla bi hukuk bilgim yok mahkemede görülen davanın bittiğini biliyorum sadece o yüzden geçiştirdim orayı ordan kastımda yargıtay onayladıktan sonra aihm e taşıcaklar davayı ve dava orda devam edicek ama bu verilmiş bi karar olduğu gerçeğini değiştirmicek hiç te komik değil anlıcağın üzere ben mevcut tff yönetiminin neden başa geldiğini söyledim sadece ordan buraya taşıdılar
6 yil 3 ay"i halk verdi demi. neyse yonetim dogru bir açiklama yapmistir lakin bende artik biktim icraat vakti diyorum.
İyi ki o davada adımız geçmiyordu eğer geçseydi şu an amatör kümedeydi bu da artık nasıl adalet anlayışı oluyorsa
Bu arada Hawkins'in olmaması rağmen Efes'i kupada saf dışı bırakan Ergin Ataman'a tebrikler büyük iş cidden
Ergin Hoca baya baya aforizma kasmışÇok güzel söylemiş tam pankartlık, değerlendirilmeli.
Screw you guys, I'm goin' home
schalke'nin an itibariyle sakat futbolcuları.
kyriakos papadopoulos - diz sakatlığı - şubat sonuna kadar yok deniliyor
christoph moritz - diz sakatlığı - ne zaman döneceği belli değil
ibrahim afellay - uyluk kası - mart başına kadar yok deniliyor
chinedu obasi - ayak bileği - mart başına kadar yok deniliyor
ciprian marica - diz sakatlığı - şubat sonuna kadar yok deniliyor
klaas-jan huntelaar - gözünde ciddi rahatsızlık - ne zaman döneceği belli değil
yarın drogba kaçta geliyor birde bakırköye inecek dimi ?
Valla bir 11.30 dediler bir 15.00 dediler,Sabiha Gökçen'e inecekmiş.Ben 11.00 den itibaren nöbet tutarım
Edit:https://twitter.com/muratborlu/statu...72521674817536
Öğleden sonraymış.
emir sarıgül
az önce ntvspor canlı yayınına telefonla katılan, drogba ile birlikte londra'da bulunan yöneticimiz.
drogba'nın futbolu galatasaray'da bırakmak istediğini, kısmetse yarın saat 16:00-17:00 gibi istanbul'a geleceklerini söyledi
Diye bir şey gördüm
Zaten 35 yaşında değilmi 2.5 yıl daha oynayacak olacak 38 bırakması normal olur güzelde olur galatasaray için.
peh sabiha gökçenmi adama istanbul turumu attırıcaklar acaba![]()
Ünal Aysal, kulübün bedelli sermaye artırımı yapabilmek için bankadan kredi çektiği iddialarına ilişkin, “Henüz herhangi bir bankadan kredi çekmedik ama bu imkanlarımız mevcut” dedi.
“Galatasaray yatırımcısına ve Galatasaray taraftarına vereceğim tek mesaj: 'Galatasaray neredeydi, nereye gidiyor.' Başka bir şey söylemeyeceğim. Yatırımcımız, taraftarımız Galatasaray'ın gelişim tablosu üzerinde objektif bir bakışla değerlendirmesini yaparsa, ya yatırımına devam eder ya da yapmaz. Bu bir risktir. Borsa işlemleri her zaman bir risktir ama hesaplı bir risktir. Yatırımcı zaten o takımı izleyerek, o kulübün gelişimini izleyerek, yöneticilerinin kalitesini, kurumsallaşma, kurumsal yapısına dikkat ederek karar verebilir. Ben burada şu olsun bu olsun deme lüksüne sahip değilim, benim görevim tabloyu göstermek. O tabloyu da herhalde açık ve net olarak, şeffaf bir şekilde hem sporseverlere hem de yatırımcılara gösterdiğimi tahmin ediyorum.”
http://tr.eurosport.com/futbol/super...35/story.shtml
Beyler Drogba'dan haber var mı ? Binmiş mi uçağa ?
mavi fil geliyor geliyor!!
![]()