1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Laf değil, icraat istiyorum. CAS'a gidilsin.
    Aynen , yok böyle haksızlık ya neye göre tükürük olduğuna karar vermişler , meireless olayında oranın sorumlusu yetkilisi tükürdü demesine rağmen tükürmedi diyebiliyosan görüntülere bakıp bu olayda orda sorumlu değil herhangi bi futbolcunun sözüne bakarak tükürdü diyemezsin görüntülerde yok çünkü acilen bu federasyonun gitmesi gerekiyo ne yapılırsa yapılsın gitsin şu tüpçü ve tayfası şikecileri aklayarak misyonunu tamamladı zaten (mahkeme kararı var tutupta silmeye kalkışmayın bu mesajı koskoca mahkeme kararı var mahkeme mahkemeden daha mı büyüksünüz ? )

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Aynen , yok böyle haksızlık ya neye göre tükürük olduğuna karar vermişler , meireless olayında oranın sorumlusu yetkilisi tükürdü demesine rağmen tükürmedi diyebiliyosan görüntülere bakıp bu olayda orda sorumlu değil herhangi bi futbolcunun sözüne bakarak tükürdü diyemezsin görüntülerde yok çünkü acilen bu federasyonun gitmesi gerekiyo ne yapılırsa yapılsın gitsin şu tüpçü ve tayfası şikecileri aklayarak misyonunu tamamladı zaten (mahkeme kararı var tutupta silmeye kalkışmayın bu mesajı koskoca mahkeme kararı var mahkeme mahkemeden daha mı büyüksünüz ? )
    Kendinle çelişiyorsun.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Kendinle çelişiyorsun.
    nerede çelişiyomuşum ?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

nerede çelişiyomuşum ?
    Karar veren bir kurum olan mahkemeden daha mı büyüksünüz "şikeciler" deyip mahkeme kararının kabul edilmesi gerektiğini söyleyip ardından başka bir karar veren kurum olan PFDK'nın verdiği kararı kabul etmiyorsun.

Eğer ikisi farklı şeyler diyorsan seni PFDK'dan daha "büyük" olduğun için tebrik ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Karar veren bir kurum olan mahkemeden daha mı büyüksünüz "şikeciler" deyip mahkeme kararının kabul edilmesi gerektiğini söyleyip ardından başka bir karar veren kurum olan PFDK'nın verdiği kararı kabul etmiyorsun.

Eğer ikisi farklı şeyler diyorsan seni PFDK'dan daha "büyük" olduğun için tebrik ederim.
    pfdk veya tahkim kurulu mahkeme mi ki ben onların kararlarını kabul ediyim . açık ve net ortada aynı tip 2 olayda çifte standart yapıyolar

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Henüz bitmemiş bir dava var,neye dayanarak bunları söylüyorsun?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Henüz bitmemiş bir dava var,neye dayanarak bunları söylüyorsun?
    mahkeme kararına dayanarak dava nasıl bitmemiş sadece yargıtay onamadı inceliyolar yargı süreci bitti yargıtayın kararına göre ya onancak yada yargı sütecini tekrar açıcak (bu kısım yanlış olabilir de dava bitmemiş demek kadar yanlış değildir en azından)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

mahkeme kararına dayanarak dava nasıl bitmemiş sadece yargıtay onamadı inceliyolar yargı süreci bitti yargıtayın kararına göre ya onancak yada yargı sütecini tekrar açıcak (bu kısım yanlış olabilir de dava bitmemiş demek kadar yanlış değildir en azından)
    dava bitmedi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    dava bitmedi.
    size göre yargıtay onadıktan sonrada bitmicek zaten dava mahkeme kararına dayaranak öyle bişey dedim konuyu başka yerlerine çekmeyin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

size göre yargıtay onadıktan sonrada bitmicek zaten dava mahkeme kararına dayaranak öyle bişey dedim konuyu başka yerlerine çekmeyin
    bir şey demedim yahu. dava bitmedi demek kadar yanlış değil dedin ya , o bakımdan girdim araya.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Dava bitmiş olsaydı dışarıda gezen kişiler şu an cezalarını çekiyor olurlardı.

Ayrıca "size göre yargıtay onadıktan sonrada bitmicek zaten" dedikten sonra "konuyu başka yerlerine çekmeyin" demek komik oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dava bitmiş olsaydı dışarıda gezen kişiler şu an cezalarını çekiyor olurlardı.

Ayrıca "size göre yargıtay onadıktan sonrada bitmicek zaten" dedikten sonra "konuyu başka yerlerine çekmeyin" demek komik oluyor.
    fazla bi hukuk bilgim yok mahkemede görülen davanın bittiğini biliyorum sadece o yüzden geçiştirdim orayı ordan kastımda yargıtay onayladıktan sonra aihm e taşıcaklar davayı ve dava orda devam edicek ama bu verilmiş bi karar olduğu gerçeğini değiştirmicek hiç te komik değil anlıcağın üzere ben mevcut tff yönetiminin neden başa geldiğini söyledim sadece ordan buraya taşıdılar

Mesaj Yetkileri