1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Stad dünyanın en güzel yerinde başka yere yapılması çok saçma olur.Tarihi dokuya zarar vereceğini zannetmiyorum,yeni stad aynı yere yapılmak zorunda.

dünyanın en güzel yerinde bir stad olması saçma zaten ama en azından şu anki hali tarihi bir yapı konumunda ve oranın artık simgesi bir parçası , yeni bir stad yapılırsa aynı yere çok kötü olacak , hiç içime sinmiyor yani , kendi kulübüm de olsa aynı şeyi söylerdim.İstanbul'un tarihi silüetine gün geçtikçe yeni ucubeler ekleniyor , maalesef bu da bir yenisi olacak.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    dünyanın en güzel yerinde bir stad olması saçma zaten ama en azından şu anki hali tarihi bir yapı konumunda ve oranın artık simgesi bir parçası , yeni bir stad yapılırsa aynı yere çok kötü olacak , hiç içime sinmiyor yani , kendi kulübüm de olsa aynı şeyi söylerdim.İstanbul'un tarihi silüetine gün geçtikçe yeni ucubeler ekleniyor , maalesef bu da bir yenisi olacak.
    Orası zaten gökdelen dolmuş durumda. Yeni bir stad güzel olabilir.Tarihi mekan yanında Türkiye'nin en eski kulübü Beşiktaş'ın yeni stadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yeni stad ayağına kulüp eldeki stattan olmasa bari. Bu işin sonunda başka yere yeni bir stad yapılırsa şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Orası zaten gökdelen dolmuş durumda. Yeni bir stad güzel olabilir.Tarihi mekan yanında Türkiye'nin en eski kulübü Beşiktaş'ın yeni stadı.
    O zaman da çok göze batar.Tarihi mekanların içinde bi tane modern bir stad olucak.Ama şu an baktığımızda o stad o bölgenin bir parçası.Oranın tarihi güzelliğiyle iç içe.Yenisi yapıldığında sırıtıcaktır.

Mesaj Yetkileri