1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Uzaktan şut çeken oyuncuları dizginleme...

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Takım komutlarından

Yaratıcılık özgürlüğü : Daha disiplinli(hoş ben daha özgür yapıyorum da neyse)
    Tempo : 0
    Pas türü : 0
    Zaman geçirme : 20

Oyuncu komutlarından

Bütün oyuncuların bireysel rollerini(Çubukla ayarlananları nadiren yapıyoruz)

Kenar komutlarından

Ceza sahasına paslaşarak gir
    Ayağa pas yap

Valla beşiktaş ile oynuyorum ilk sezon hiç uzaktan şuta şahit olmadım ama 2.sezon yeni oyuncular alınca hemen hemen bütün oyuncular uzaktan şut çekmeye başladı..2.sezonun sebebini bulamadım ama sanırım dil sorunu olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bojan54 View Post
    Takım komutlarından

Yaratıcılık özgürlüğü : Daha disiplinli(hoş ben daha özgür yapıyorum da neyse)
    Tempo : 0
    Pas türü : 0
    Zaman geçirme : 20

Oyuncu komutlarından

Bütün oyuncuların bireysel rollerini(Çubukla ayarlananları nadiren yapıyoruz)

Kenar komutlarından

Ceza sahasına paslaşarak gir
    Ayağa pas yap

Valla beşiktaş ile oynuyorum ilk sezon hiç uzaktan şuta şahit olmadım ama 2.sezon yeni oyuncular alınca hemen hemen bütün oyuncular uzaktan şut çekmeye başladı..2.sezonun sebebini bulamadım ama sanırım dil sorunu olabilir.
    Sebebi ; takım uyumu ile alakalı, ilk sezon yakalanan takım uyumu , , yeni oyuncuların gelmesi ile düşmüşse , ve %75- % 80 ler seviyesine getirilememişse , sen ne taktik verirsen ver oyuncular sahada daha fazla kafalarına göre takılıyorlar.

Ben Rennes de 3. sezonumdayım 3 sezonda kadroya her sene en fazla 2 oyuncu monte ettim. Takım uyumum % 75 in altına düşmedi. Şu anda oyuncularım taktik disipline sadık kalıyor, maç başına uzun şut ortalamam en fazla 2-3 dür. Son iki sezonda Fransa da lig şampiyonu oldum

Mesaj Yetkileri