Sayfa 118 / 220 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç sevmiyorum bi teknik direktörün böyle kılıklara girmesini. Ağırlığı olması lazım bir teknik direktörün. Şaklabanlık bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şaklabanlık değil,belli ki bir ülkenin yerel kıyafeti ve hediye getirilmiş o da kırmamak adına giymiş olabilir,çünkü yanında ki kişi pek Türk gibi durmuyor hafif çekiklik var gözlerdinde.Tabi buna göre Samet Aybaba'da Türk olmuyor

Dediğim gibi;

http://skorer.milliyet.com.tr/besikt...90/default.htm
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şaklabanlık değil,belli ki bir ülkenin yerel kıyafeti ve hediye getirilmiş o da kırmamak adına giymiş olabilir,çünkü yanında ki kişi pek Türk gibi durmuyor hafif çekiklik var gözlerdinde.Tabi buna göre Samet Aybaba'da Türk olmuyor

Dediğim gibi;

http://skorer.milliyet.com.tr/besikt...90/default.htm
    Medya önünde yapılması şaklabanlık. Gitsin özel evinde konuk ederken giysin. Bu şekilde malzeme olmaya gerek yok ki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ın Kırgızistan'da ki futbol okulu ziyaret etmiş abi,ne evi yahu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beşiktaş'ın Kırgızistan'da ki futbol okulu ziyaret etmiş abi,ne evi yahu ?
    Her neyse işte demek istediğimi anlatabildim ben galiba
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Milli takım kampında Necip de sakatlanmış. Yakında taraftar çıkacak sahaya oynamak için. Takım iyice revire döndü.
    Sadece 1 (yazıyla bir) futbolcu veriyoruz milli takıma ve o da sakatlanıyor. Kimin ahını aldık acaba?

Beşiktaş Kayserispor maçından sonra İsveç'in Solna takımıyla maça çıkacakmış.Bu maçtan sonra İnönü yıkılıyor.Bütün izinler tamamlanmış.(Kapasite 42.00).Umarım kapalı bir stad yaparlar.(tamamı değil tabiki)Deniz kenarı rüzgar oluyor,soğuk oluyor.Modern bir stad olur inşallah...

Bu şekilde yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi :

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi tasarım bu: (Daha iyisi de olabilir.) :

Belçika'nın HNL gazetesi; M.City, PSG ve Chelsea'nin şu andaki şartlarda gelecek sezon Avrupa kupalarında olmayacağını iddia ederken, bu sezon ceza alan Malaga ve Beşiktaş'ın gelecek sezonda da Avrupa'da olmayacağının altını çizdi. Malaga'nın gelecek sezon Avrupa'da olmayacağı resmen açıklanmıştı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Belçika'nın HNL gazetesi; M.City, PSG ve Chelsea'nin şu andaki şartlarda gelecek sezon Avrupa kupalarında olmayacağını iddia ederken, bu sezon ceza alan Malaga ve Beşiktaş'ın gelecek sezonda da Avrupa'da olmayacağının altını çizdi. Malaga'nın gelecek sezon Avrupa'da olmayacağı resmen açıklanmıştı.
    %150 kar etmedik mi biz daha ne olacak? Anlamadigim Avrupaya borclarimiz icin gidemiyoruz ama gidersek daha rahat kapatiriz borclarimizi.Devre arasi yapilan transferlerde seneye ki avrupa kupalari icin edildigi acik.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol takımıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Orman, son zamanlarda futbol takımında yaşanan sakatlıkların sadece sağlık ekibine bağlanmaması gerektiğini söyledi.
    Akaretler'deki kulüp binasında Fleetcorp firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşmasından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, yaşanan sakatlıkları önlemek için futbolcuların da kendilerine verilen idman programına uyması gerektiğini dile getirdi.
    Sakatlıklara birçok etkenin neden olduğunu vurgulayan başkan Orman, ''Bu konuya sadece sağlık kurulu olarak bakmamak gerekiyor. Futbolcularımız profesyonel oyuncular ve idman programlarını takımla beraber olmadan da yapmalılar. İdmanlarını gereği gibi yapmayıp sonra da sakatlıklar yaşanıyor. Bunlar da etkenlerden bir tanesi. Sakatlıklar üst üste gelince herkes farklı yerlere çekmeye çalışıyor, ama bunlara çok katılmıyorum. Ellerindeki programı doğru dürüst, layıkıyla yapan sporcularımıza iş düşüyor'' şeklinde konuştu.

''LİGDE HENÜZ BİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL''
    Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'dan memnun olduklarını belirten başkan Orman, ligde liderin 5 puan gerisinde olduklarını ve henüz bitmiş bir şeyin olmadığını söyledi.
    Fikret Orman, günlük sonuçlardan çok, sürekliliğin olması gerektiğinin altını çizerek, ''Samet Aybaba'dan memnunuz. Hocamız Beşiktaş'ın içinden gelen, çok kariyerli, düzgün ve her şeyden önemlisi iyi bir insan. Takımın da lideridir. Ligde liderin 5 puan gerisindeyiz. Bu puan farkı da kapanmayacak bir şey değil. Bizim için şampiyonluktan daha önemli olan sahada mücadele eden, alnının terini formasına akıtan bir takım oluşturmaktır. Bazı şanssızlıklar yaşadık, hakem hataları, sakatlıklar ve bireysel hatalar gibi... Ama yolun başındayız. Hiçbir şey bitmiş değil bizim için'' dedi.

Sanica Boru Elazığspor ile 9 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maça da değinen başkan Orman, ''Elazığ'da yaptırdığımız bir okulumuz var. Onu ziyaret edeceğiz, ardından da maça gidip hayırlı bir skorla döneceğiz. Buna inanıyorum'' diye konuştu.

''AVRUPA KUPALARINA KATILMAMIZDA BİR SIKINTI YOK''
    Yurt dışı kaynaklı bazı yayın organlarında Beşiktaş'ın gelecek sezon da Avrupa kupalarına katılamayacağına ilişkin haberlerin çıktığının sorulması üzerine de başkan Orman, ''Her yapılan habere açıklama yapacak durumda değiliz. Biz Avrupa kupalarına katılmak için değil, Beşiktaş'ın itibarı açısından tüm yükümlülükleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Herkesin de malumu, geçmişten gelen bir borç yükümüz var. Bunların yüzde 60-70'ini çözdük. Gelecek sezon için bizim açımızdan gözüken bir sıkıntı yok'' cevabını verdi.
    Son olarak stat konusuna da değinen Fikret Orman, ''Kamuoyunu beklentide tutup, herhangi bir aksilikte insanları çöküntüye uğratmak istemiyorum. Biz işimizi yapacağız, sonra açıklayacağız. Artık son 100 metrelere geldiğimizi ifade edebilirim'' diyerek sözlerini tamamladı.

ntvspor

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o tarihi yapıların üstüne korkuluk gibi çöken iğrenç gökdelenlerden tiksindiğim kadar , yine o dokuya zarar verecek modern bir staddan da tiksinicem.

keşke gidip başka yere yapsalar stadı inönü öyle kalsa

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    o tarihi yapıların üstüne korkuluk gibi çöken iğrenç gökdelenlerden tiksindiğim kadar , yine o dokuya zarar verecek modern bir staddan da tiksinicem.

Vallahi aslında ben hiç yeni stad istemiyorum stadın o tarihi havasını seviyorum ben.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Lua Lua 2 maç ceza almış.

Steam ID: fotosuki

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Vallahi aslında ben hiç yeni stad istemiyorum stadın o tarihi havasını seviyorum ben.
    Artık çok eski ama dünyada böyle stadlar kalmıyor.Çok açık.

Stad dünyanın en güzel yerinde başka yere yapılması çok saçma olur.Tarihi dokuya zarar vereceğini zannetmiyorum,yeni stad aynı yere yapılmak zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stad dünyanın en güzel yerinde başka yere yapılması çok saçma olur.Tarihi dokuya zarar vereceğini zannetmiyorum,yeni stad aynı yere yapılmak zorunda.

dünyanın en güzel yerinde bir stad olması saçma zaten ama en azından şu anki hali tarihi bir yapı konumunda ve oranın artık simgesi bir parçası , yeni bir stad yapılırsa aynı yere çok kötü olacak , hiç içime sinmiyor yani , kendi kulübüm de olsa aynı şeyi söylerdim.İstanbul'un tarihi silüetine gün geçtikçe yeni ucubeler ekleniyor , maalesef bu da bir yenisi olacak.

dünyanın en güzel yerinde bir stad olması saçma zaten ama en azından şu anki hali tarihi bir yapı konumunda ve oranın artık simgesi bir parçası , yeni bir stad yapılırsa aynı yere çok kötü olacak , hiç içime sinmiyor yani , kendi kulübüm de olsa aynı şeyi söylerdim.İstanbul'un tarihi silüetine gün geçtikçe yeni ucubeler ekleniyor , maalesef bu da bir yenisi olacak.
    Orası zaten gökdelen dolmuş durumda. Yeni bir stad güzel olabilir.Tarihi mekan yanında Türkiye'nin en eski kulübü Beşiktaş'ın yeni stadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yeni stad ayağına kulüp eldeki stattan olmasa bari. Bu işin sonunda başka yere yeni bir stad yapılırsa şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Orası zaten gökdelen dolmuş durumda. Yeni bir stad güzel olabilir.Tarihi mekan yanında Türkiye'nin en eski kulübü Beşiktaş'ın yeni stadı.
    O zaman da çok göze batar.Tarihi mekanların içinde bi tane modern bir stad olucak.Ama şu an baktığımızda o stad o bölgenin bir parçası.Oranın tarihi güzelliğiyle iç içe.Yenisi yapıldığında sırıtıcaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Otantik görünümlü Modern bir stad yapmak çok zor olmasa gere.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Elazığ deplasmanına giderken Otobüs;

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok yaratıcıyız. Allah kaza bela vermesin, hayırlı yolculuklar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şaka maka, sonunda İnönü de yıkılıyor be! 3 Mart'taki F.Bahçe maçında hatıra olarak bir koltuk alıp getirmek lazım eve.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonunda yıkılıyor, muhteşem bir akustik bekliyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Inonude mac izlemek nasip olmayacak artik yeni stadta insallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı yapının biraz daha modern halinin yapılması taraftarıyım. Tribün açıları falan değişmesin. Aynı böyle kalsın. Yeni stadlarda maç izlemek haz vermiyor insana. Tribünler olayın dışında kalıyor yani. Mesela Türk Telekom Arena.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İnşallah su yukardakı gıbı seffaf cam kaplamalı bır stad olur bırde umarım yerı degısmes Beşiktaş Beşiktaşındır. bu arada Elazıspor macında basarılar karrtalım saldırr parcalaaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Şaka maka, sonunda İnönü de yıkılıyor be! 3 Mart'taki F.Bahçe maçında hatıra olarak bir koltuk alıp getirmek lazım eve.
    Herkes götürüyormuş o maç sonrası bir koltuk, maç bitince statda koltuk kalmıyormuş falan
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri