1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Şampiyonlar ligi kolaylığı

Hybrid View

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    bi benim oyunda öyle olmuyor galiba ben de favoriler çatır çatır oynuyor gerçi 3-4 sezon oynadığım için benim takımda artık gelişti o favoriler arasına girdi o yüzden ilk sezonlarıma oranla daha rahat maçlar çıkıyor
    Hocam biraz da oyun planıyla alakalı bu. Yani Elazığ'a oynar gibi oynayamazsın sonuçta Bayern'e. Öyle oynamadığını da düşünüyorum. O zaman oyuncularının görevleri de önemli. Ya da şanslısın sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam biraz da oyun planıyla alakalı bu. Yani Elazığ'a oynar gibi oynayamazsın sonuçta Bayern'e. Öyle oynamadığını da düşünüyorum. O zaman oyuncularının görevleri de önemli. Ya da şanslısın sadece
    tamam dediklerin doğru ama şanslı değil şanssız olmam gerekli bu mantıkla çünkü arkadaşlar işin kolaylığından bahsetmiş ben de öyle olmuyor dedim o halde şanssız olma ihtimalim daha yüksek gerçi dediğim gibi son 2 sezon aldım turnuvayı ben de inanamadım 2 kere üst üste almayı ama işime geldi açıkçası

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    tamam dediklerin doğru ama şanslı değil şanssız olmam gerekli bu mantıkla çünkü arkadaşlar işin kolaylığından bahsetmiş ben de öyle olmuyor dedim o halde şanssız olma ihtimalim daha yüksek gerçi dediğim gibi son 2 sezon aldım turnuvayı ben de inanamadım 2 kere üst üste almayı ama işime geldi açıkçası
    Öyle değil hocam, oyunu gerçekçi bir şekilde oynadığın için şanslısın

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Öyle değil hocam, oyunu gerçekçi bir şekilde oynadığın için şanslısın
    anladım o yönden şanslıyım dediğin gibi

Mesaj Yetkileri