Tribün abilerine gereğinden fazla sevgi gösterilmesi gereksiz,eyvallah iyi Galatasaraylı'dır,sevilen bir abidir ancak bu tarz şeyleri kendi içinde yap stada taşımana gerek yok.Ülkü ocağımı bizim tribünlerimiz ? Öyle abiler,reisler falan sevilen kişilerdir ama adına pankart hazırlanacak kadar da değillerdir.Biliyorum abi sen de ultrAslan içindesin ama dışarıdan çok itici gözüküyor en azından benim açımdan.Ne yaptı,suçlumuydu suçsuzmuydu bilemem ama bir de bu adam ''hapisten'' çıktıysa çok daha gereksiz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O tribun abileri olmasaydi ultrAslan bu gune gelmezdi. Alpaslan abi, Sebo reis, Yilmaz baskan, vs vs. Bu adamlar hayatlarini tribune adayan insanlar, Millet bagirsin diye kendi bogazlarini patlatan adamlar, sabaha kadar pankart isleriyle ugrasan, denetleyen adamlar. Dahada otesi bir takim ugruna hapis yatan adamlar. bi kendini Yilmaz Baskan yerine koyhapis yatiyorsun aylardir. normal hayattan uzaktasin, kogustasin
mobildeyim simdi yazamiyorum daha fazla yaptiklari fedakarliklari. Bu adamlara bir pankart az bile
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved