zaten olması gereken 11 de bu...
zaten olması gereken 11 de bu...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bence uzerine soylencek birsey yok sabirsizlikla bekliyorum !
Drogba: "Dans etmeye değil, gol atmaya geldim
Drogba fatih terim sohbeti baya sicak karsilamis hoca.
http://futbolarena.com/videogaleri/7...ortajlari.html
herkes 4 3 1 2 istiyor ama Terim ne karar verecek bakalım.
Burak'ı sağ kanada çekip Hamit ile Selçuk'u beraber oynatır hoca.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Burak sağda oynayamaz.Hayatta savunma yapmaz.Zaten Eboue bu yıl çok iyi değil.Bir de önünde Burak olursa sağ kanat çok fazla açık verir.
Ben oynamalıyız demedim zaten olacak olan o.
Burak Trabzonda ilk senesinde sag tarafta oynadi. Yine sag tarafta oynamayi kabul edecek yoksa ilk 11'de zor yer bulur
Ancelotti dışında Chelsea'ye gelen her hoca Drogba'yı 4-3-3'ün en ucunda oynattı. Gerçi Ancelotti'de ikinci sezonunda 4-3-3 oynattı. Bana göre Drogba'nın Chelsea kariyerinde en verimli olduğu sezon Ancelotti'nin ilk sezonuydu. 4-1-2-1-2 baklava dizilişinde Anelka ile birlikte ileri uçta ve arkalarında Lampard. Bu hucum hattıyla o sezon yanılmıyorsam Drogba gol kralı olmuştu ve Chelsea'de gol rekoru kırmıştı. Yazdığınız gibi Drogba - Burak arkalarında Sneijder bu şekilde olmaz bence. Fatih Terim geçen hafta maçtan sonra açıklamasında Sneijder varken iki forvet lüks olur demişti. Büyük ihtimal diziliş 4-4-1-1 olur.
Sneijder Hollanda Milli Takımında 4-2-3-1'de bazen Sol'da oynuyordu, bu yüzden şöyle bir dizilimde
Oyuncular pek sırıtmaz, Hamit hem orta alan kontrolü hem de Burak'ın yaratmış olduğu açığı kapatırken, iyi bir Melo da Sneijder'in açığını kapatabilir. 4-3-3 cuk diye oturur. Tabi bu oyunu öğrenmek için geçecek zamanı da hesaba katmak gerek. Üst düzey organizasyon ve sorumluluk isteyen bir sistem.
...
Lig maçları için son kararım, 4-2-3-1.
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Hamit - Selçuk - Burak - Sneijder - Emre - Drogba.
Emre mecburiyetten. Seneye bu takıma ilk alınması gereken isim Arda, #66 geri dönmeli.
Benim kalbimden gecense asimetrik 4231. Kanatlardan biri forvet biri orta saha karakterli. Fatih Hoca da dusunuyordur bunu bence.
Arşivde bulunsun
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Mourinho Chelsea'de üç sezon geçirdi. Mourinho'nun son sezonunda Drogba Premier lig altın ayakkabısını kazanmıştı. Yanılmıyorsam Mourinho'nun son sezonunda Drogba gol kralı olmuştu. (2006 - 2007) Anelka ertesi sezon devre arası Bolton'dan transfer edilmişti. Ancelotti Anelka transfer edildikten 1.5 sezon sonra göreve getirildi. Daha öncesinde aynı sezon içerisinde takımı Scolari ve Hiddink çalıştırmıştı. Dediğim gibi Drogba Ancelotti döneminde Rooney'i geride bırakıp gol kralı olmuştu. O sezon sonunda Premier lig altın ayakkabısını Drogba kazanmıştı. Senin dediğin 2006 - 2007 sezonundaki gol krallığı ama Ancelotti döneminde de ligde gol krallı oldu.
Hiddink’in ardından göreve gelen İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti ile iyi bir uyum tutturan yıldız oyuncu ligde 32 maçta 29 kaydederek Premier Lig’in gol kralı oldu. FA Cup’ta 3 maçta 2 gol, Lig Kupası’nda 2 maçta 2 gol ve Şampiyonlar Ligi’nde 5 maçta 3 gollük performansı, toplamda 38’de 32’lik bir istatistik ortaya çıkarıyordu ki bu, aynı zamanda Drogba’nın bir sezondaki en iyi gol ortalaması anlamına geliyordu. Chelsea’nin Lig, FA Cup ve Community Shield zaferlerini yaşadığı bu sezonda en büyük pay, kuşkusuz onundu.
ben bir tek 2006-07 de kral oldu biliyordum yanlış hatırlıyormuşum sağol bilgi için
imparator izlicek maçi hadi bakalim
SON DAKİKA: Fatih Terim bu akşam oynanacak olan Bayern Münih - Schalke maçını seyretmek üzere Münih'e gitti. Terim, maçtan sonra dönecek.
Tarihi bir hezimet olacak gibi hadi bakalım
Ahahahah
Kadın da iyi konuşuyor İngilizce'yi ama Sneijder,Muslera,Taffarel falan varken en olmadık adamla fotoğraf çektirmişAaaa aklıma yeni geldi ya kadın yabancıysa ?
![]()
Bu Yılmaz Başkan kim ya ? Onun adına pankart falan hazırlamışlar.
Yılmaz Başkan (Yılmaz Tutuş) Sebahattin Reis'ten sonra tribünlerin 2. ismi. Leeds maçlarıyla ilgili açılan bi davanın sonuca bağlanmasıyla 2011 23 aylık hapis cezası aldı. Son yapılan düzenlemeyle bu Ocak sonunda çıktı. uA'nın baya sevdiği, değer verdiği biri.
Screw you guys, I'm goin' home
Ben sevmiyorum bu tarz şeyleri,gereksiz.
thank you very very much nedir yaww?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tribün abilerine gereğinden fazla sevgi gösterilmesi gereksiz,eyvallah iyi Galatasaraylı'dır,sevilen bir abidir ancak bu tarz şeyleri kendi içinde yap stada taşımana gerek yok.Ülkü ocağımı bizim tribünlerimiz ? Öyle abiler,reisler falan sevilen kişilerdir ama adına pankart hazırlanacak kadar da değillerdir.Biliyorum abi sen de ultrAslan içindesin ama dışarıdan çok itici gözüküyor en azından benim açımdan.Ne yaptı,suçlumuydu suçsuzmuydu bilemem ama bir de bu adam ''hapisten'' çıktıysa çok daha gereksiz.