Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Şaşırdık mı ? Yani kulübü babasının malı gibi yönettiğini bilmek için illa kendi ağzıyla söylemesi mi gerekiyor ? Değerli Hünkarımızın fanlarının son günlerdeki en popüler lafı da "Demokrasi" ve "Seçim" Peki hangi seçmen ? Hang Geneli Kurul ? Hangi Kongre Üyesi ? Senelerdir Fenerbahçe'nin noktasından virgülüne kadar tamamen kendi adamlarını serpiştirmiş bir başkan. Abartmıyorum her hafta seçim yapsın gözü kapalı tekrar başkan seçilir. Onun için Seçim, Demokrasi falan hikaye, bu konularda hak ve adaletin yerini bulduğu en son ülkelerden biri Türkiye'dir.

Tek şansımız kendiliğinden bırakıp gitmesi (pek mümkün görünmüyor) ne diyelim, sonumuz hayrola.
Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
-Ben ne dersem o olur..Sayın başkan "Allahın dediği olur"...

Diktatör gibi yönetmeye başladı kulubu.Takımı o kuruyor egoları yüzünden bir cok adamı yolluyor.Futboldan gram anlamıyor.Futbol'cuyu inşaat işcisi olarak görüyor (BU HİÇ DEĞİŞMEDİ)..

Fenerbahce'ye ne yaptığını bilen az cok futbol'dan anlayan.Futbolcuyu inşaat olarak görmeyen bir başkan lazım.
Kulübü kafasına göre yönetmeyen bir tane başkan var mı? Yıldırım Demirören, Sadri Şener, Ünal Aysal demokrasiyel mi yönetiyor kulübü. Önemli olan başarılı olmasıdır, hatta ben genel olarak ta demokrasiye inanan birisi değilim. Millet olarak bu sisteme uygun değiliz bence önemli olan gözle görülür elle tutulur icraatlar. Yanlış anlamayın Aziz Yıldırım'ı savunduğumdan değil ama sistem bu şekilde Aziz Yıldırım da bu sistemin en büyük çarklarından biri.