Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
Drogba daha oynamadan Ridvan Dilmen'i korkutmus son 4 5 yildir yerden kalkmiyor dedi Allah sifa versin ne diyelim.
Barca'dan başka Avrupa takımının ilk 11'ini sayamaz nereye izlemiş.

Fatih Terim Burak için çok güzel konuştu, 26-27 yaşında sahada yürüyemezsin dedim o da mesajı aldı dedi. Bugün beğendiğini söyledi ki haklı 88'de basan Burak vardı sahada.

Burak maç sonu GS TV'de önemli olan takım olmak dedi yine, Drogba soruldu. Onunla yarışmak, birlikte oynamak büyük şans. Ondan öğreneceklerimiz olacaktır. Başkana, yönetime, hocama emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

TV'de yorumculuk yapan tetikçiler bazı takımlarda ki krizleri örtemeye çalışırken, bizde sürekli bir sorun havası yaratılıyor. Burak oynamıyor nasıl oynamaz hemen, sanki her maç oynaması zorunluymuş gibi. Yok efendim esas sorun tribünlere oyuncular çıkmaya başlayınca olacakmış. Sanırsın ligin en şişkin kadrosu bizde. Yedeklerde milyon euroluk isimler var. Tribüne çıkacak adamlar Aydın olur, Engin olur. Maçına göre değişir, sakatlıklar oluyor. Ayrıca takımdaki Türk oyuncuların çoğu bu tarz meselelerde sorun yaratmayacak adamlar.

Yerlilerden Semih & Selçuk bankodur hangi maç olursa olsun. Yabancılardan da Muslera. Hazır olduklarında Drogba ve Sneijder de banko olur tabii. Gerisi maçına göre değişir, hoca ayarlar. Tek sıkıntı şu anda sol bek, Riera'ya bir şey olsa sıkıntı, onun dışında pek sorun olmaz gibi.