Sayfa 342 / 578 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
10,231 ile 10,260 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Dün twitter'dan çok saydırdım Sinan Engin'e.Muhtemelen benim gibi birçok Galatasaray'lı tepki gösteriyordur sosyal paylaşım sitelerinden ama adam hala GS düşmanlığına ısrarla devam ediyor
    Böyle adamlara çok takılmamak lazım aynı şekilde Rıdvan Dilmen, Gökmen Özdenak, Serhat Ulueren Fatih Altaylı, Hıncal Uluç daha birçok isim var say say bitmez. Bu adamların hepsi sırf gündem oluşturmak için konuşan ve futbolla alakası olmayan yazarlar. Kelebek'te yazsalar yeridir.

Rıdvan'ın Drogba hakkındaki yorumlarına kızan arkadaşlar da çok sinirlenmesin Rıdvan Avrupa futbolunun f sinden bihaberdir. Hatta Türkiye'de Avrupa fubolunu bilen ve düzgün 2 tane yorumcu var biri Mehmet Demirkol diğeri de Uğur Meleke başka varsa da ben bilmiyorum. Rıdvan Sow ilk alındığında FB'nin santraforu değil demişti aynı şekilde Sergen de bu yorumu kullanmıştı. Şimdi aynı şeyleri Sneijder ve Drogba için de yapacaklar he! deyin geçin.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by himone View Post
    Böyle adamlara çok takılmamak lazım aynı şekilde Rıdvan Dilmen, Gökmen Özdenak, Serhat Ulueren Fatih Altaylı, Hıncal Uluç daha birçok isim var say say bitmez. Bu adamların hepsi sırf gündem oluşturmak için konuşan ve futbolla alakası olmayan yazarlar. Kelebek'te yazsalar yeridir.

Rıdvan'ın Drogba hakkındaki yorumlarına kızan arkadaşlar da çok sinirlenmesin Rıdvan Avrupa futbolunun f sinden bihaberdir. Hatta Türkiye'de Avrupa fubolunu bilen ve düzgün 2 tane yorumcu var biri Mehmet Demirkol diğeri de Uğur Meleke başka varsa da ben bilmiyorum. Rıdvan Sow ilk alındığında FB'nin santraforu değil demişti aynı şekilde Sergen de bu yorumu kullanmıştı. Şimdi aynı şeyleri Sneijder ve Drogba için de yapacaklar he! deyin geçin.
    Aa Ahmet Çakar gibi bir futbol duayenini nasıl unutursun sen ayıp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Antalya maçinda sneijder

Selcuk Inan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu istatistiklere hangi siteden bakabiliriz ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tr.matchstudy.com al bakalim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eyvallah abi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Arsene wenger'in verdiği bir röportaj
    http://www.radyospor.com/Futbol/1625...k-ciddi-rakip-

''schalke 04'ün durumu pek iç açıcı değil. kadromuzdaki çok önemli 6 oyuncumuz bayern münih'e karşı oynamadı, hepsi sakat. yarım takımla bayern münih önüne çıkarsanız tabii ki böyle ummadığınız sonuçlar alırsınız. galatasaray maçı biraz erken oldu bizim için. benim arzum galatasaray maçında sakat oyuncularımızın azalması ve mümkün olduğu kadar iyi bir kadro ile oynamak. şansları eşit olarak görüyorum. top yuvarlaktır, kim vurursa vursun önemli olan kale çizgisini geçmesidir. ben maçı çok pozitif düşünüyorum.''

''sneijder çok mükemmel bir oyuncu. sneijder bizim hafızamızda farklıdır. iki yıl önce sneijder'in de kadroda bulunduğu bir maçta inter'i 5-2 yenmiştik. sneijder gününde olunca, oyunu etkileyebilen bir oyuncu. dün akşam maçı (medical park antalyaspor) izleme fırsatı buldum, bana göre vasat bir futbol oynadı. uyum süreci yaşadığını hepimiz biliyoruz, bu konuda fazla yorum yapmamak lazım''

''drogba konusunda fazla bir şey söyleyemem çünkü o dünya çapında bir oyuncuydu. iyi bir futbolcu için çin bir ölçü değil. afrika uluslar kupası'nda da sürekli oynadı. bekleyeceğiz, göreceğiz. ben drogba'nın formunu hemen yakalayacağını düşünmüyorum. galatasaray'ın sneijder'i, drogba'sı varsa, bizim de huntelaar'ımız, farfan'ımız var. son şampiyonlar ligi finalinde bayern münih-chelsea maçında bayern münih tek kale oynadı. drogba 90 dakika hiç sahada yoktu ama son anda golü attı, bu da onun ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu gösteriyor.''

schalke 04 'ün onursal başkanı gerhard rehberg

İlk 11 yapmak için türkçe site
    http://www.kadronukur.com/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Demirkol, Uğur Meleke, Mert Aydın, Zeki Önder Özen, Bağış Erten belki unuttuğum 1-2 isim daha vardır bunlardan gerisi hikaye. Bu adamlar en objektif adamlar, bakış açıları, bilgileri falan çok farklı bize fazla olduğunu düşündüğüm adamlar. Rıdvan Dilmen desen Fenerbahçe puan kaybedince bi garip oluyor, Hıncal Uluç sırf muhalefet her hareketi aykırı bi dediği bi dediğini tutmaz, Serhat Ulueren, Fatih Altaylı kaostan beslenen adamlar zaten bunlara vericen Erman Toroğlu'yla Ahmet Çakar'ı kapıştırıp gündem yaratcaklar paso, daha çok isim sayılabilir böyle. En başta yazdığım yorumculardan başkasını hiç kaale almıyorum ben sizde öyle yapın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

4-2-3-1 oynarız %90.Bence Burak solda oynamalı.Amrabat ve Emre'den kötü olacağını sanmıyorum.Hem kanatlardan birinin golcü olması güzel olur.Maç içerisinde arada Sneijder sola kayabilir Burak-Drogba çift forvet olabilir vs. Ben Fatih Terim'in ne Amrabat'tan ne de Emre'den memnun olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

boyle oynariz. oynamaliyizda "bence"

geri 5 li belli

hamit-selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by byariff View Post
    boyle oynariz. oynamaliyizda "bence"

geri 5 li belli

hamit-selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba
    Fatih Terim'in basın toplantısından bende bu şekilde oynayacağını çıkardım.Burakla ilgili soruya 'sağda oynar,solda oynar,onda bu meziyet var' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kadroyu Akhisar maçında deneyebilir hoca. Drogba'nın lisans sorunu halledilirse Schalke maçından önce görmek isteyecektir. Sneijder yine 11'de şans bulur. Bana göre Amrabat yerine solda Umut oynasa çok daha iyi olur ama Amrabat son yaptığı asist ile yine şans bulacaktır. Hamit - Selçuk ikilisi Yekta - Selçuk'tan daha iyi olabilir. Hamit fiziksel açıdan çok toparladı, güçlü bir oyuncu, kanatta olduğu gibi topla çıkmaya, top sürmeye kalkmazsa çok sık, ortada çok rahat oynar diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız yıllarca bizim yaptıgımız söyleşileri Schalke yönetimi yapmış; ''Yok onları x'si varsa bizim z'miz var.'', ''Şanslarımız eşit'' falan. Normalde Türk takımlarının klasik sözleridir kendilerini avutmak için kullandıkları, bu sefer rakipler kullanıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basketbol şubesinde rezalet olaylar oluyor.Bayan basket oyuncusu Whalen terk etti.3 aydır paralar ödenmiyormuş.Fowles felanda yakında gider.Murat Özyer derhal istifa etmeli.Futbolda bu kadar para akıtılırken basketbol şubesinde maddi sıkıntı yaşanması kötü bir olay.Başkan olaya el atmalı.Toplam alacaklar 3 milyon euro felanmış.Aslında hiç bir şey.Öyle aman aman paralarda değil.Neden böyle bir olay yaşandı merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan Macvan ve N'Dong da ihtarname çekmişler kulübe. Futbol takımının pastasıyla ilgilenmekten basket şubelerinin ekmekleri unutuldu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Futbol şubesi ile basketbol şubesi ayrı.Yani futbol gelirleri futbola,basketbol gelirleri basketbola aktarılıyor.Mesela aynı durum tersi de olabilirdi.Basketbolda euroleague'te olsak finale kadar gitsek,futbol da ligte orta sıralarda ve şampiyonlar liginden elenmiş olsak,futbolcuların paraları ödenemiyorken,basketbolcular tıkır tıkır alırlardı parayı.Ha bende güzel bir şey demiyorum tabi bu olaya bir an önce çözülmesi lazım.Sadece etrafta 'Drogba'ya okadar para vereceğinize basket takımının paralarını ödeyin' diyen ve konudan haberdar olmayan arkadaşlar için açıklama yapmak istedim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

toplam alicak 3m euro medical park parayi odemedi diyorlar ki bugun ergin ataman aciklama yapti bence SIKINTI yapmaya gerek yok.

Ergin Ataman ;
    Galatasaray’da ekonomik kriz olsa, Cantu takımına 400 bin avro para verip Manuchar Markoishvili’yi transfer etmez, edemez. Menajerler haklı olarak oyuncularının paralarının zamanında ödenmesini istemekte ama bu gecikmeler Avrupa’nın birçok büyük kulübünde oluyor.

ergin atamanin ozel aciklamari eurosporta.

http://tr.eurosport.com/basketbol/tb...54/story.shtml

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Milan Macvan ve N'Dong da ihtarname çekmişler kulübe. Futbol takımının pastasıyla ilgilenmekten basket şubelerinin ekmekleri unutuldu
    Bizim oyuncularımızın dertlerini yük etmekle beraber hazımsız bir gönderme yapmıssın. Neyse canım Feda olsun onlara.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Suicider

Geçmiş geçmişte kalır.Herkes önüne bakar.O zamanlar sıkıntı yoktu kimse ses cıkarmıyordu.Basketbol Futbol kadar ön planda değil bu ülkede.Futbol'da hadi abi bu sezon bizim için oyna sezon sonu parasını alırsın.Duygusal bir yaklaşım var.Basketbol öyle değil..

Öyle bir acıklama yaptın ki.Okurken Allah Allah bu basketbol bu kulubun takımı değil mi ? Nasıl ayrı olsun.Sonuçta aynı kulup için oynamıyorlar mı ?

Galatasaray Spor Kulubu'nun acilen çözmesi lazım bu işi.3 Milyon Euro Büyük para değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortada ciddi bir sıkıntı var.Nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım.Bayan takımdan en önemli oyunculardan biri giti.Fowles'ta cumaya kadar ödeme olmazsa gidecekmiş.Diğer yabancılarda ihtarname çekmiş.Yakında erkek takımınada sıçraması muhtemel.
    Bu sene basketbolda tam bir kaos ortamı var.Sakatlıklar,Hawkins ve en son bu olaylar.Ünal Aysal birazda basketbol şubesiyle ilgilenmeli.Yada Lütfi Arıboğan birşeyler yapmalı.Bana göre Aysal her fırsatta maddi durumumuzu överken bu olay tam bir skandaldır.3 milyon euro için düşünülen duruma bak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sedat dogan cok buyuk adam oldugunu bu gece anladim ahmet çakari oyle bir bozdu ki adam yayini terk etti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    @Suicider

Geçmiş geçmişte kalır.Herkes önüne bakar.O zamanlar sıkıntı yoktu kimse ses cıkarmıyordu.Basketbol Futbol kadar ön planda değil bu ülkede.Futbol'da hadi abi bu sezon bizim için oyna sezon sonu parasını alırsın.Duygusal bir yaklaşım var.Basketbol öyle değil..

Öyle bir acıklama yaptın ki.Okurken Allah Allah bu basketbol bu kulubun takımı değil mi ? Nasıl ayrı olsun.Sonuçta aynı kulup için oynamıyorlar mı ?

Galatasaray Spor Kulubu'nun acilen çözmesi lazım bu işi.3 Milyon Euro Büyük para değil.
    Tabi ki aynı kulüp,tabi ki arada para aktarılabiliyor.Ama olay şu Ünal Aysal her amatör dalın kendini yönetebilmesini istiyor.Madem bu paraları ödeyemeyecekti basketbol şubesi neden bu kadar maliyetli oyuncular alındı? Burda asıl sorun bu aslında.Yani basketbol şubesini yönetenler suçlu bu durumu yönetemedikleri için.Hiyerarşik amir olarak Ünal Aysal'da bu yöneticileri oraya getirdiği için suçlu duruma düşüyor.Yani Drogba,Sneijder'i aldınız çocukların parasını ödemiyosunuz falan değil olay.Basketbol şubesi ne kadar geliri varsa ona göre gider yapıp ona göre yönetilmelidir.Futbol takımı gruplardan çıktı para geldi gitti yeni transferler yaptı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1 yılda 100m doların üstünde borç ödendi.Bu ödenen rakamlar az rakamlar değil arada sırada böyle sıkıntılar olmayacak diye bir şey de yok yeter ki uzun vadede kulübün finansını bozacak bir şey olmasın.İstedikleri kadar haber yapsınlar,doğru veya yanlış olsun ben yönetime güveniyorum.

Drogba ve Sneijder üzerinden prim yapmaya devam etsinler zamanı geldiğinde göreceğiz ki kazandıkları paradan daha çok parayı Galatasaray'a kazandıracaklar inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dün sırf Sedat Doğan var diye Beyaz Tv izledim. Her hafta bunları izleyenlerin cidden boş vakitleri var herhalde. Dünkü programda Ahmet Çakar borsa konusunda Hakan Hanoğlu diye bir isim var twitter'da onu ve köşe yazarı Yavuz Semerci'yi baz alarak konuştu. Ümit Özat sustu sustu, telefonuna gelen mesajlara bakarak bir şeyler sormaya çalıştı. Ertem Şener zaten ne yapıyor belli değil, işin içine rakamlar falan girince afallıyor, sürekli şok açıklamalar, manşet olacak açıklamalar diye gazlıyor. Sinan Engin tahkim konusunda konuştu sadece, Rasim Ozan tam bir goygoycu, kafası iyi bile olabilirdi bir ara şüphelendim dili dönmüyordu çünkü. Sedat Doğan'ın sabrına hayran kaldım, onca tahrik ve saçmalığa rağmen çizgisini hiç bozmadı.

Çok şey konuşuldu ama ana iki başlık vardı Sermaye Arttırımı ve Tahkim Kurulu.

Arttırım konusunda Sedat Doğan yönetimde bu konuya en hakim kişiymiş, hukukçu zaten kendisi. Çok rahat bir tavrı vardı, kendinden emin gözüküyordu. Dikkat çekici şeyler söyledi, yönetimde ve başkanda bir hisse bile yok, biz manipülasyon yapmadık dedi. 15.000-16.000 civarı hissedar varmış, açılan dava sayısı 16, hepsinin ortak özelliği hisseleri birleşmeden sonra almalarıymış. Kimseden bilgi saklamadık, kurulan yapı hatalıydı birleşme şarttı, teknik iflas durumu vardı, önceki yapıda sadece gelirler vardı şirkette, bu yanlıştı dedi. Aklımda kalanlar bunlar oldu, atladığım veya yanlış hatırladığım olabilir. Kısacası biz hukuksuz bir şey yapmadık, herşey kuralına uygun, davaların düşmesini bekliyoruz dedi. 2. arttırım için de ilke kararı değişti, buna saygılıyız bu sadece bizim için değil tüm şirketler için geçerli, 1. arttırımı da Türkiye'de ilk uygulayan biz değiliz, aynı şekilde örnekleri var dedi.

Tahkim konusunda, suç duyurusunda bulunmayı düşünüyoruz, görevlerini yerine getiremiyorlar dedi. Burada da yazılmıştı sanıyorum Ali Dürüst'ün açıklaması ile Sedat Doğan'ın ki çelişiyor şeklinde, onu da sordular ve açıkladı. Savunma için gittiklerinde, görüntüler izlendikten sonra Sedat Doğan görüntüler net biz de Meireles olayındaki gibi görüntülere göre gereken kararı bekliyoruz gibi bir şeyler söylemiş, Tahkim Kurulu başkanı biz o gün adil olduğunu düşündüğümüz kararı verdik diyerek cevaplamış. Bunun üzerine de çıkışta basına konuşurken, biz de adil olan kararı bekliyoruz demiş Sedat Doğan. Melo'ya potansiyel suçlu olarak bakıldığını da söyledi ki buna ben de katılıyorum, nasılsa yapmıştır, Melo bu yapar mantığıyla verilmiş bir ceza var ortada. Neden erteleme istemediniz Fatih Terim'de ki gibi diyerek akıllarınca laf dokundurdular, oyuncu bir şey yapmamış, suç yok ortada neden kabul edip erteleyin diyelim biz tamamen kaldırılmasını istedik dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu zaten manipulasyon olsa borsada obur adiyla sike yapmis olsak obur klupler bizi sikayet etmezmiydi ederdi tabiki veya yatirimcilar etmezmiydi ederdi tabiki ne oldu ettilerde ilk dava dustu bile cunki birsey cikmicagi belli.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Drogba geldiğinde takım içi dengeler bozulacak demiştik.İşte gördüğünüz gibi herkes tavır almış Drogba'ya karşı(!).Böyle giderse Burak,Umut,Selçuk falan takımdan ayrılır yakında.Orda sarılıyor ama aslında aklından neler geçiyor Burak'ın hepsi akşam Beyaz Tv ve Telegol'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba'nın lisansı çıkmış, güzel haber.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen,çok güzel haber.Cuma günü büyük ihtimal maçın son 30 dakikasında oyuna girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla Fatih Terim bir çılgınlık yapıp, Hamit - Selçuk - Yekta önlerinde Sneijder ve forvette ikili olarak Burak - Drogba yapar mı diye düşünmüyor değilim. Schalke maçı öncesi Drogba'ya son yarım saat az gibi. Rakip Akhisar'ı küçümsemiyorum hatta Gekas transferi ile daha da tehlikeli oldular, sıkıntımız olan sol kanadı yani onların sağ kanadını etkili kullanabilen bir Emrah Eren var ama ligde puan farkı var, bir deneme yapılacaksa o maç bu maç bence. Çok merak ediyorum cuma günü çıkacak kadroyu.

Mesaj Yetkileri