1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 13.2.3 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İlk gözlemim, sakatlıklar artmış. Yeni kariyere başladım ve 1 haftada 5 as oyuncum sakatlandı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    İlk gözlemim, sakatlıklar artmış. Yeni kariyere başladım ve 1 haftada 5 as oyuncum sakatlandı
    Şu olayı baz alarak nasıl bir genelleme yapmaktır o ya hayran kaldım hakkaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Şu olayı baz alarak nasıl bir genelleme yapmaktır o ya hayran kaldım hakkaten
    Daha önce hiç bir seride başıma bu olay gelmemişti. Kaldı ki 1 haftalık sürede sadece ilk gözlemimi yazabilirdim. Kaldı ki yalnız değilmişim..

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    4 oyuncu sakat geçen gün sayısı 10.

edit: ilk maç bjk West ham'a karşı 5-1 hiç oyuncu değiştirmedim.konuşma yapmadım.bu benim başarım olabilir.
    Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Benim de 2 haftada 4 as oyuncum sakatlandı. Gözüme bu çarptı.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    4 oyuncu sakat geçen gün sayısı 10.

edit: ilk maç bjk West ham'a karşı 5-1 hiç oyuncu değiştirmedim.konuşma yapmadım.bu benim başarım olabilir.

Bende öyle gözle görülür biçimde sakatlık meydana gelmedi sorun senden kaynaklanıyor olabilir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ismail190434 View Post
    Bende öyle gözle görülür biçimde sakatlık meydana gelmedi sorun senden kaynaklanıyor olabilir
    Sizin oyununuzda olmaması oyunun düzgün olduğunu göstermez. Sonuçta bu olaylar tamamen yapay zeka ile ilgili, senin oyununda kimseyi sakatlamaz başkasının oyununda 6-7 as oyuncuyu sakatlar. Bu durumu birçok kişi yaşayınca da oyunda hata var demektir.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Sizin oyununuzda olmaması oyunun düzgün olduğunu göstermez. Sonuçta bu olaylar tamamen yapay zeka ile ilgili, senin oyununda kimseyi sakatlamaz başkasının oyununda 6-7 as oyuncuyu sakatlar. Bu durumu birçok kişi yaşayınca da oyunda hata var demektir.
    Doğru söylüyosunuz

Quote Originally Posted by himone View Post
    Alakası yok

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Alakası yok
    Neyle alakası var açıklar mısın?

Mesaj Yetkileri