Zaten Fatih Hoca öyle bir dizilişi bu maç olmasa da mutlaka deneyecektir.Hatta biz düşünmeden bile aklına o gelmiştir sonuçta adamın işi bu.
Zaten Fatih Hoca öyle bir dizilişi bu maç olmasa da mutlaka deneyecektir.Hatta biz düşünmeden bile aklına o gelmiştir sonuçta adamın işi bu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Antalya maçında Engin'in hareketini hiç bi kamera çekmedi de mi ? Maç sonu biz takımı tribüne çağırdık. Sabri tek tek herkesi topladı. Engin'se kolunu "Eeeh" şeklinde sallayarak soyunma odasına gitti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Engin'in sezon sonu gönderilmesi lazım. Takıma katkısı sıfır. Sene başındaki olayın ardından toparlayamıyor kendini bir türlü, taraftara tepki koyması kadar mantıksız bir şey yok. Yaptığı saçmalıklara rağmen kendisine şans verildi, geçen sezon ki şampiyonlukta katkısı var, mükafatını da aldı. Tadında bırakmak lazım, hırsını pozitif olarak yansıtabilen isimlere ihtiyacımız var. Hakemle ya da rakiple dalaşan oyuncular takıma zarar veriyor.
Birde şey oldu maçtaMaçtayken "Çocukluk aşkımsın" tezahuratı hiç söylenmiyor mu" diye sormuştum abimin arkadaşlarına. Onlarda "Yok ya, keşke söylense" felan dediler. Maçın 80. dakikasına doğru O tezahuratın "Laylaylay laylaylay" kısmını duymamla son ses eşlik etmem bir oldu. Bütün tribün döndü bana baktı
Çok fena içimde kalmıştı o tezahuratı bağıra bağıra söylemek. Öyle bi bağırdım ki tezahurat bittiğinde kafamdaki bütün damarların atışını hissettim
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
amk"de yazdi terim 4-3-1-2 denicek diye.
Burak-drogba ikilisi basliyabilir ilerde.
Hamit-selcuk-emre
Sneijder
Drogba-Burak
Irmak Kazuk Almanya'ya gitmiş;
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-korkusu-sardi
bakın sadece taraftarın açısından bakıyorsunuz olaya engin nasıl hatalar yaptığını biliyor bu senede önceki seneye kıyasla çok kötü durumda o da görüyor bunları ve hak etmediğini düşündüğü için de gelmemiş olabilir engin sezon sonuna kadar çalışarak şampiyonluk yolunda katkı yapacağını ve kupayla beraber hak ettiği için eğleneceğini biliyorum
ne açıdan bakalım başka ? taraftarız biz engin geçen seneki gibi olsa yine engin'in yanında olurduk.o kadar yuhalanan oyuncular oldu bu takımda hangisi böyle " eeh " diyip çekip gitti ? taraftara küsmek oyuncunun hiç bir zaman lehine olmaz.umarım eskisi gibi olur ve bir daha böyle bir şey yapmaz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ben Engin'i zaten sevmiyordum, artık tamamen bitti gözümde.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İşini düzgün yapsın da taraftara kendini sevdirmese de olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Drogba'nın bir iki açıklamasını okumuştum bir iki maç statta güzel oynamadıktan taraftarın desteğini hak etmeden gitmem diye milliyet haberi olabilir onla bunun farkı ne bakın herkes sorunlar yaşar kendi hatası sinirine hakim olamadı sonra çok düştü kafasını toplayamadı 11 maç ceza ile bir sezonu gitti adamın
Taraftar çağırıyorsa gideceksin, el kol yapmayacaksın. Olay hakedip, haketmeme meselesi değil. Cihan'ın yazdığına benzer onlarca tepki var.
ultrAslan başkanı Oğuz Altay istifa etti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yılmaz Başkan'ın etkileri mi bunlar acaba diye aklıma gelmedi değil
Screw you guys, I'm goin' home
Tribün lideri hep sabit zaten. Bir değişiklik olmaz.
Football is simple,but Football Manager is not
Yılmaz Başkan başa geçsin diye bırakmış olabilir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
SPK yaklasık 400 bin tl ceza vermiş galatasaraya.
Adnan Polat yönetiminde ki hususlar için verildi ceza.Şu an ki yönetimle bir alakası yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
800 binmis ceza![]()
Yöneticisiniz şu işi düzgün yapın arkadaş.
Buradan 1. arttırım ile bir alaka kuramadım ? Sonunda -miş yazdığınıza göre yazınızın kaynağı başka, kim diyor arttırım ile alakalı olduğunu ?Sermaye Piyasası Kurul, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ hakkında toplam 713 bin 226 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
SPK bültenine göre, futbolcu sözleşmelerine ilişkin fesih bedellerinin UMS/UFRS hükümlerine aykırı olarak hazırlanıp kamuya açıklanması ve finansal tablolara hatalı olarak yansıtılan değer artış fonunun aktif toplamının önemli bir kısmını oluşturması (yüzde 42-44) nedeniyle şirkete 369 bin 834 lira tutarında idari para cezası tesis edilmesine karar verildi.
Kurul ayrıca, Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar tebliğlerinde yer alan düzenlemelere aykırı olarak, zamanında veya hiç açıklanmayan veya eksik olarak açıklanan toplam dokuz farklı özel duruma ilişkin olarak da şirkete 343 bin 392 lira tutarında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
Kurul, GS Sportif AŞ'ye toplamda 713 bin 226 lira idari para cezası tesis edilmesini kararlaştırdı.
Dönemin yöneticilerine de ceza
Bültende GS Sportif AŞ'nin, GS Futbol AŞ ile birleşmesine ilişkin 28.07.2010 tarih ve 2010/164 sayılı yönetim kurulu kararında imzaları bulunan yönetim kurulu üyeleri Adnan Polat, Mehmet Yiğit Şardan, Mahir Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu ve Selim Sayılgan hakkında, aykırılığın gerçekleştiği 2010 yılı için belirlenen azami idari para cezası tutarı esas alınarak ayrı ayrı 114 bin 464'er lira tutarında idari para cezası uygulanmasının da karara bağlandığı duyuruldu.
http://tr.eurosport.com/futbol/super...91/story.shtml
Bu sene olan olay değil 2010'da olanlar ile ilgili ceza.
Football is simple,but Football Manager is not
Sermaye arttırımına verilen bir ceza yok. Kararlarda geçmemekte. Ayrıca, sermaye arttırımının yolsuzluğa yol açtığına yönelik bir karar olsa sadece para cezası verilmezdi.
Football is simple,but Football Manager is not
Anlamadım ne yazık ki, hala kuramıyorum bağlantıyı. SPK'nın haftalık bültenini tamamen okumak lazım herhalde, ona da bugün vaktim yok.
Ömer abi (perpetua) buralardaysan duy bu sesi, sen pek yazmıyorsun ama bu konularda yazdıkların zihin açıyordu, son gelişmeleri nasıl yorumluyorsun merak ediyorum.
Football is simple,but Football Manager is not