1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 13.2.3 Güncellemesi

Hybrid View

Güncellemeden önce kariyerimde hiç denecek kadar az sakatlanıyordu oyuncularım, güncellemeden sonraki durum malumunuz. :/ Ama onun dışında oyunda ciddi düzelme var. Klavye-mouse kırmaktan kurtuldum artık on numara top onuyor takım. Oyuncular sahada kaymıyor. Saçma sapan yerlere koşular yapmıyor. En önemlisi kaleciler mantıklı işler yapabiliyorlar artık.

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Güncellemeden önce kariyerimde hiç denecek kadar az sakatlanıyordu oyuncularım, güncellemeden sonraki durum malumunuz. :/ Ama onun dışında oyunda ciddi düzelme var. Klavye-mouse kırmaktan kurtuldum artık on numara top onuyor takım. Oyuncular sahada kaymıyor. Saçma sapan yerlere koşular yapmıyor. En önemlisi kaleciler mantıklı işler yapabiliyorlar artık.
    Benim için de en önemlisi bu reis, sakatlık ya da cezalar elbette can sıkıcı ama alternatiflerle kısmen de olsa giderilebilir ama şu oyuncular geri geri kaymaları yok mu top önünden geçip de ters tarafa kayması... Harbi ölüm yani.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Daha maç yapamadım ama Türkçe çeviride bazı hatalar var sanırım güncellemeyle alakalı. Bazı mesajlarda İngilizce cümleler mevcut.

Mesaj Yetkileri