1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Türkiye Ligi 6. Seviye

Hybrid View

Quote Originally Posted by arneas View Post
    dost kısa bir bilgi istesem zahmet olmazsa, bu yamada gerçek olarak yansıyanlar ve yansımayanlar ve de yama da yaptıklarınız ve yapamadıklarınızı maddeler halinde belirtir misin?
    Yansıyanlar:
    1- 3.lig grupları
    2- BAL Grupları
    (Tüm Takımların bulunduğu gruplar)

Yansımayanlar:
    1- BAL Play - Out (Düşme kuralları ve il bazlı yükselme düşme)
    2- Süper amatör ligin 81 il için ayrı ayrı olmaması ve uzak deplasman olmaması... (Gruplandırmada Takım belirlemeye izin vermeyen seçenek ile gruplandırılması)

Yansıtılan: Yaşı Büyük oyuncu kuralları (Ve diğer oyuncu kuralları - Amatör liglerde 2 yabancı)
    Yansıtılamayan: Database'in en son 24 yaşa izin vermesinden dolayı 3.ligde 25 ve Amatör ligde gerçekte 27 olan yaş sınırının 24'e çekilmesi...

3. lig Play-Off:

2. ligden Düşen takım sayısı database'de 3 olarak ayarlanmış. Üst liglerin kurallarına dokunmadım. xml editleyince bazen beklenmedik sonuçlar çıkabiliyor çünkü...

Yansıtılan: Gerçek hayatta takımlara yardım yapılıyor olması...
    Yansıtılamayan: Bu yardımların miktarının çok belirgin olmaması dolayısıyla beliirlenen miktar. mesela 3. lig ve amatörde deplasmana gidilen her km için para yardımı yapılması...

Bu arada olumlu-olumsuz tüm yorumlara teşekkürler...
    Last edited by ozzymanborn : 15.Şubat.2013 at 19:51

Bilgilendirme için teşekkürler dost, editörden kaynaklı yapılamayan değişiklikleri sigames'e bildiriliyor mu daha gerçekçi 3. lig ve Bal oynamak istiyenler için.

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Yansıyanlar:
    1- 3.lig grupları
    2- BAL Grupları
    (Tüm Takımların bulunduğu gruplar)

Yansımayanlar:
    1- BAL Play - Out (Düşme kuralları ve il bazlı yükselme düşme)
    2- Süper amatör ligin 81 il için ayrı ayrı olmaması ve uzak deplasman olmaması... (Gruplandırmada Takım belirlemeye izin vermeyen seçenek ile gruplandırılması)

Yansıtılan: Yaşı Büyük oyuncu kuralları (Ve diğer oyuncu kuralları - Amatör liglerde 2 yabancı)
    Yansıtılamayan: Database'in en son 24 yaşa izin vermesinden dolayı 3.ligde 25 ve Amatör ligde gerçekte 27 olan yaş sınırının 24'e çekilmesi...

3. lig Play-Off:

2. ligden Düşen takım sayısı database'de 3 olarak ayarlanmış. Üst liglerin kurallarına dokunmadım. xml editleyince bazen beklenmedik sonuçlar çıkabiliyor çünkü...

Yansıtılan: Gerçek hayatta takımlara yardım yapılıyor olması...
    Yansıtılamayan: Bu yardımların miktarının çok belirgin olmaması dolayısıyla beliirlenen miktar. mesela 3. lig ve amatörde deplasmana gidilen her km için para yardımı yapılması...

Bu arada olumlu-olumsuz tüm yorumlara teşekkürler...

Mesaj Yetkileri