Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Berabere
-
Gaziantepspor
-
Sivas ve Fener maçlarında istenilen sonuçlar alınmazsa Beşiktaş neden ligden kopsun onu anlamadım. Neye göre yani Beşiktaş ligi boşluyor ? Böyle düşünen rakip taraftarlar sezon başlamadan önce Beşiktaş ligde ilk 10'a giremez diye düşünüyorlardı. Rakiplerinin üçte biri kadar harcama yapmamışken hala lig ikincisi bu takım. Belki de yarın Fener'in puan kaybıyla haftayı ikinci sırada kapatacak. Şahsen taraftar olarak sezon başlamadan önce Beşiktaş ligi ilk dörtte bitirsin tamamdır dedim. Bir takım şampiyon olacak sonuçta ve Beşiktaş şu şartlarda ligi ilk üçte bitirsin başarısız sayılacak öyle mi yok öyle bir dünya. Başka liglerde köklü takımlar transfere dünya kadar para harcıyor. Sırf Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmak için. İnşallah sizlerin düşündüğü gibi oyuncularda böyle düşünüp hedeften sapmazlar. Takımın şampiyonluk şansı azaldı buna katılıyorum ama mevcut durumda ikincilik veya üçüncülükte başarı sayarım. Bunda bir yanlışlık yok.
Hoca konusunda artık yapılan eleştirilere şaşırmıyorum. Mustafa Denizli uzun yıllar sonra Beşiktaş'a tarihinin en iyi başarısını yaşattırdı. Ligi ve kupayı kazandırdı. Ama sırf defansif oynatıyor diye eleştirildi. Aynısı Carvalhal içinde geçerli. Schuster aşırı ofansif oynatıyor diye eleştirildi. Bunun sonu yok Samet gider başka biri gelir. Gelen sezonu tamamlamadan gider başkası gelir. Ama yine aynı şeyler dönecek. Farklı şeylerin olacağına inanmıyorum. Sonuçta ülkede futbol seyircisinin içinde bir Mourinho yatıyor. Herkes kendine göre haklıdır tabi. Ha bu maçlık hocanın tercihleri konusunda yapılan eleştirilere katılıyorum. Ama genele yaymakta doğru değil. Hocanın savunuculuğunu yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Hoca bundan sonrası için artık neşteri vurmak zorunda. En başta o kaleci bozuntusunu kesecek. Kötüde olsa Cenk dursun kalede en azından refleksleri ile bir kaç pozisyon çıkartıyor zamanla dengesizliğini üzerinden atıp, öz güveni yerine gelecektir. Mc Gregor'da hiç bir şey yok. Hiç bir şekilde güven vermiyor. Gelecek sezon Sinan Bolat transferi şimdiden heyecanlandırıyor.
Geçen sezon ki takımdan ne Quaresma ne Simao ne de Egemen'in gidişi sadece Ernst şu takımda olaydı çok farklı olabilirdi. Saha içinde takımı organize edecek bir tane bile oyuncu yok. Bir Toraman var oda hırsına yenik düşüyor. Ernst gitmeyeydi iyiydi tecrübesi yeterdi.
Mesaj Yetkileri