Originally Posted by Nedvedmania Benimki "Oooleey oley oley oleeey ! Şampiyooon Cimbombooom !" Tezahurat neyse de gelsin artık şu Çarşamba günü. Hayatımda ilk defa canlı olarak ŞL Müziği duyacağım Nasıl bilet buldun yahu?
Originally Posted by mpaker66 Nasıl bilet buldun yahu? Abimin kombinesi var. Abim de yurt dışında olacak. Doğal olarak bana kalıyor kombine Üniversiteye 1 hafta geç gidiyorum bu maç için
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Nedvedmania Abimin kombinesi var. Abim de yurt dışında olacak. Doğal olarak bana kalıyor kombine Üniversiteye 1 hafta geç gidiyorum bu maç için Çok iyi olmuş senin için 1 değil gerekirse 4 hafta devamsızlık hakkımı kullanırdım bu maç için ben
Originally Posted by Nedvedmania Abimin kombinesi var. Abim de yurt dışında olacak. Doğal olarak bana kalıyor kombine Üniversiteye 1 hafta geç gidiyorum bu maç için Fazla kombine yada bilet falan var mı Cihan ? Varsa fena olmaz hani. Paslaşırız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Forum Rules