Gerçekten insan değil ya o nasıl sıcrama o nasıl kafa vurusudur ve sonrasında bayıldıgım gol sevıncı resmen taraftarıda ateslıyor gs'ın hagısı sneijder degil drogba olucak bence![]()
Gerçekten insan değil ya o nasıl sıcrama o nasıl kafa vurusudur ve sonrasında bayıldıgım gol sevıncı resmen taraftarıda ateslıyor gs'ın hagısı sneijder degil drogba olucak bence![]()
Eğer yarın rakibimizi yenersek bu maçların hepsini kazanırız
Olurda kazanamazsak lige havlu atmış oluruz.
Drogba Akhisar maçinda neler yapti ?
http://www.youtube.com/watch?v=qrlyU...ature=youtu.be
buda masaustluk olabilir gibi
![]()
Last edited by byariff : 16.Şubat.2013 at 14:52
Sabri güzelim fotoyu bozmuş![]()
![]()
![]()
Maçın ikinci yarısını indirip izledim. Güne süper başladım 62. dakikadan başlattım tabii izlemeye.
Drogba oyuna giriyor, ilk topla buluşmasında kafa ile güzel bir yere indiriyor. Bir sonraki pozisyon 2 defa çok güzel yerde olmasına rağmen Hamit pası vermiyor. Golü geliyor, sonrasındaki topa dokunmasında 2. gol geliyor, bir sonraki topla oynamasında Sneijder'ı pozisyona sokuyor. Özellikle Drogba & Sneijder'ın ikili oyunlarından çok pozisyon çıkacak gibi. Burak'a attırmaya çalıştığı pozisyonda pası biraz daha yavaş olsa asisti yapmış olacaktı. Bundan daha iyi bir başlangıç yapamazdı herhalde Drogba, muhteşem oldu.
Her maç böyle olacak değil tabii ama ağır çekimde hücum eden takıma bir canlılık getireceği ortada, takımla da çok çabuk kaynaşmış gözüküyorlar hem Sneijder hem de Drogba. İkisi de hırslı oyuncular, bu sene onlar olmadan da şampiyon olabilirdik, Schalke'yi de eleyebilirdik ama çok katkı verecek gibi duruyorlar.
Selçuk İnan biraz daha defansif sorumluluk almaya başladı, daha doğrusu zorunda kalıyor çünkü Yekta inanılmaz kötü. Melo döndüğünde Selçuk biraz daha rahatlar, Bjk maçındaki Melo sezonun en iyi oyununu oynuyordu atılana kadar.
Schalke maçına, nasıl bir diziliş ve 11 çıkar bilmiyorum ama Yekta yerine Melo oynamalı bence. Ayrıca geçen seneki gibi savunmada ciddi olacaksa Sabri yerine de Eboue oynamalı. Bu kadar çok orta imkanı bulamayız o maçta, Eboue'nin ortaları çok daha iyi, hücuma çıkışları çok daha etkili. Bulduğumuz fırsatları iyi değerlendirmeliyiz.
Drobanın Burak'a o pası verdikten sonra kendine kızışı bile türk futbolculara ders olarak izletilmeli çok üst düzey yetenek ve karakter
Sneijder transferini falan bir kenara koydum, tek başına tur atlatacak adamdır Drogba.
Top sürüşü bile güven veriyor adamın, geldiğinde de söylemiştim Drogba ayrı bir adamdır.
Sneijder falan tanımam ben onun üstüne, Sneijder'inde yapabilecekleri vardır ancak bir Drogba olamaz bana göre ağırlık olarak.
Bir Kezman geldiğinde (verdiği katkı konusuna girmeyin, gelişi hakkında konuştum.) bir de Drogba gelirken bu kadar sevindim ben. Benim izlediğim 2 önemli oyuncu idi bu adamlar önemli ve özel.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Drogba Takimin kaptani agbisi yalniz ujfalusiden sonra bir lider daha kazandik. ah ah keske ujfalusi sakatlanmasaydi...
[YOUTUBE="ZA4e1kurZws"]Drogba[/YOUTUBE]
Drogba'nın golünün tribün çekimi.Bir Arena havası asla katmaz ama bu da Drogba abi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=7CiIpbxBIFE"]Didier Drogba La La La La[/YOUTUBE]
Screw you guys, I'm goin' home
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=4vVCtujnUCI"]Drogba'nın Gol anonsu[/YOUTUBE]
Beyler, adam kaç hafta önceden bildi. Dakika 66 'larda geldi zaten gol, Sneijder Selçuk falan.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bence farklı tezahürat aramaya gerek yok Drogba için, Marsilya taraftarının yaptığını çok sevdiğini söylüyor Drogba'nın Kaderi belgeselinde. Aynısını yapmak lazım.![]()
Maşallah![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Resmi site marşla açılıyor. Uzun zamandır görmemiştim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Yalnız yarın Fenerbahçe kazanırsa 2. ile aramızda 6 puan fark olacak. Kazanamazsa 2. Beşiktaş olacak, puan farkı 7 olacak. Üstelik yaptığımız onca saçma puan kaybına rağmen.
Bu sene de şampiyonluk bizde gibi.
Sevgililer günü için eklendi o marş, ŞL öncesinde de ŞL müziği oluyor sitede.
ŞL olayını biliyordum ama bunu duymak şaşırttı. Benim en sevdiğim marş 'Ölüm varmış, korku varmış' ama yenildiğimizde söyleniyormuş sanırım öyle söylemişti Cihan.![]()
Futbolcu Bilgileri
Hmm. Hiç yenilmediğimiz için duymak zor tabi
[youtube="X_aeUVhsN4I"]Marş[/YOUTUBE]
Bir de bunu çok seviyorum.
Futbolcu Bilgileri
Benimki "Oooleey oley oley oleeey ! Şampiyooon Cimbombooom !"
Tezahurat neyse de gelsin artık şu Çarşamba günü. Hayatımda ilk defa canlı olarak ŞL Müziği duyacağım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçın biletleri satıldı mı? Bilgisi olan var mı
Futbolcu Bilgileri
[YOUTUBE="0G-FJe_kwsY"]Saldır Galatasaray![/YOUTUBE]
Benim en sevdiğim![]()
Tezahuratın arasında nefes almaya vakit yok, bekleme kısmı yok. Tribünde söylenmesi çok çok zor bu tezahuratın. Daha ilk dinlediğim gün dedim bu tezahurat asla tutmaz diye. Tutmadı da. Çünkü dediğim gibi nefes alma kısmı yok. ultrAslan'ın dışında olan kişilerin bu tezahuratı ezberlemesi çok zor. Anca tayfa içinde felan grupça söylenir bu tezahurat. Zaten de öyle oluyor. Bazen ilk yarının sonlarına doğru söylenmeye başlıyor, baktılar milletten katkı yok değiştiriyorlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved