Sayfa 346 / 578 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
10,351 ile 10,380 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gerçekten insan değil ya o nasıl sıcrama o nasıl kafa vurusudur ve sonrasında bayıldıgım gol sevıncı resmen taraftarıda ateslıyor gs'ın hagısı sneijder degil drogba olucak bence

Eğer yarın rakibimizi yenersek bu maçların hepsini kazanırız

Olurda kazanamazsak lige havlu atmış oluruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogba Akhisar maçinda neler yapti ?

http://www.youtube.com/watch?v=qrlyU...ature=youtu.be

buda masaustluk olabilir gibi

Last edited by byariff : 16.Şubat.2013 at 14:52

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Sabri güzelim fotoyu bozmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçın ikinci yarısını indirip izledim. Güne süper başladım 62. dakikadan başlattım tabii izlemeye.

Drogba oyuna giriyor, ilk topla buluşmasında kafa ile güzel bir yere indiriyor. Bir sonraki pozisyon 2 defa çok güzel yerde olmasına rağmen Hamit pası vermiyor. Golü geliyor, sonrasındaki topa dokunmasında 2. gol geliyor, bir sonraki topla oynamasında Sneijder'ı pozisyona sokuyor. Özellikle Drogba & Sneijder'ın ikili oyunlarından çok pozisyon çıkacak gibi. Burak'a attırmaya çalıştığı pozisyonda pası biraz daha yavaş olsa asisti yapmış olacaktı. Bundan daha iyi bir başlangıç yapamazdı herhalde Drogba, muhteşem oldu.

Her maç böyle olacak değil tabii ama ağır çekimde hücum eden takıma bir canlılık getireceği ortada, takımla da çok çabuk kaynaşmış gözüküyorlar hem Sneijder hem de Drogba. İkisi de hırslı oyuncular, bu sene onlar olmadan da şampiyon olabilirdik, Schalke'yi de eleyebilirdik ama çok katkı verecek gibi duruyorlar.

Selçuk İnan biraz daha defansif sorumluluk almaya başladı, daha doğrusu zorunda kalıyor çünkü Yekta inanılmaz kötü. Melo döndüğünde Selçuk biraz daha rahatlar, Bjk maçındaki Melo sezonun en iyi oyununu oynuyordu atılana kadar.

Schalke maçına, nasıl bir diziliş ve 11 çıkar bilmiyorum ama Yekta yerine Melo oynamalı bence. Ayrıca geçen seneki gibi savunmada ciddi olacaksa Sabri yerine de Eboue oynamalı. Bu kadar çok orta imkanı bulamayız o maçta, Eboue'nin ortaları çok daha iyi, hücuma çıkışları çok daha etkili. Bulduğumuz fırsatları iyi değerlendirmeliyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Drobanın Burak'a o pası verdikten sonra kendine kızışı bile türk futbolculara ders olarak izletilmeli çok üst düzey yetenek ve karakter

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sneijder transferini falan bir kenara koydum, tek başına tur atlatacak adamdır Drogba.

Top sürüşü bile güven veriyor adamın, geldiğinde de söylemiştim Drogba ayrı bir adamdır.

Sneijder falan tanımam ben onun üstüne, Sneijder'inde yapabilecekleri vardır ancak bir Drogba olamaz bana göre ağırlık olarak.

Bir Kezman geldiğinde (verdiği katkı konusuna girmeyin, gelişi hakkında konuştum.) bir de Drogba gelirken bu kadar sevindim ben. Benim izlediğim 2 önemli oyuncu idi bu adamlar önemli ve özel.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sneijder transferini falan bir kenara koydum, tek başına tur atlatacak adamdır Drogba.

Top sürüşü bile güven veriyor adamın, geldiğinde de söylemiştim Drogba ayrı bir adamdır.

Sneijder falan tanımam ben onun üstüne, Sneijder'inde yapabilecekleri vardır ancak bir Drogba olamaz bana göre ağırlık olarak.

Bir Kezman geldiğinde (verdiği katkı konusuna girmeyin, gelişi hakkında konuştum.) bir de Drogba gelirken bu kadar sevindim ben. Benim izlediğim 2 önemli oyuncu idi bu adamlar önemli ve özel.
    Sneijder yerine de Kaka gelseydi Galatasaray lı olucaktın heralde

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Sneijder yerine de Kaka gelseydi Galatasaray lı olucaktın heralde
    Bu sevda bitmez gönüllerde

Maçlarına giderdim, ancak olmazdım. Keşke gelse idi ben iddia ediyorum çok büyük işler yapardı Kaka - Drogba ikilisi.

Sneijder ile de yapar inşAllah.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogba Takimin kaptani agbisi yalniz ujfalusiden sonra bir lider daha kazandik. ah ah keske ujfalusi sakatlanmasaydi...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="ZA4e1kurZws"]Drogba[/YOUTUBE]

Drogba'nın golünün tribün çekimi.Bir Arena havası asla katmaz ama bu da Drogba abi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=7CiIpbxBIFE"]Didier Drogba La La La La[/YOUTUBE]
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=4vVCtujnUCI"]Drogba'nın Gol anonsu[/YOUTUBE]

Beyler, adam kaç hafta önceden bildi. Dakika 66 'larda geldi zaten gol, Sneijder Selçuk falan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence farklı tezahürat aramaya gerek yok Drogba için, Marsilya taraftarının yaptığını çok sevdiğini söylüyor Drogba'nın Kaderi belgeselinde. Aynısını yapmak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=4vVCtujnUCI"]Drogba'nın Gol anonsu[/YOUTUBE]

Beyler, adam kaç hafta önceden bildi. Dakika 66 'larda geldi zaten gol, Sneijder Selçuk falan.
    Yoksa yoksa.... Yalnız cidden bildi adam.. Saygılar üstad diyip kenara çekiliyorum..

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=7CiIpbxBIFE"]Didier Drogba La La La La[/YOUTUBE]
    Adam Pavarotti...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmi site marşla açılıyor. Uzun zamandır görmemiştim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız yarın Fenerbahçe kazanırsa 2. ile aramızda 6 puan fark olacak. Kazanamazsa 2. Beşiktaş olacak, puan farkı 7 olacak. Üstelik yaptığımız onca saçma puan kaybına rağmen.

Bu sene de şampiyonluk bizde gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sevgililer günü için eklendi o marş, ŞL öncesinde de ŞL müziği oluyor sitede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ŞL olayını biliyordum ama bunu duymak şaşırttı. Benim en sevdiğim marş 'Ölüm varmış, korku varmış' ama yenildiğimizde söyleniyormuş sanırım öyle söylemişti Cihan.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    ŞL olayını biliyordum ama bunu duymak şaşırttı. Benim en sevdiğim marş 'Ölüm varmış, korku varmış' ama yenildiğimizde söyleniyormuş sanırım öyle söylemişti Cihan.
    Evet Hem Melodisinin yavaşlığı sebebiyle, hemde "Başarılar gelir geçer" gibi sözlerden dolayı yeniksek maç sonuna doğru söylenir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hmm. Hiç yenilmediğimiz için duymak zor tabi

[youtube="X_aeUVhsN4I"]Marş[/YOUTUBE]

Bir de bunu çok seviyorum.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benimki "Oooleey oley oley oleeey ! Şampiyooon Cimbombooom !"

Tezahurat neyse de gelsin artık şu Çarşamba günü. Hayatımda ilk defa canlı olarak ŞL Müziği duyacağım

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet Hem Melodisinin yavaşlığı sebebiyle, hemde "Başarılar gelir geçer" gibi sözlerden dolayı yeniksek maç sonuna doğru söylenir
    Bu son beste neden söylenmiyor cihan? Şu güneş doğmasın, güller açmasın diye başlayan.
    O beste süper ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın biletleri satıldı mı? Bilgisi olan var mı
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Benimki "Oooleey oley oley oleeey ! Şampiyooon Cimbombooom !"

Tezahurat neyse de gelsin artık şu Çarşamba günü. Hayatımda ilk defa canlı olarak ŞL Müziği duyacağım
    Nasıl bilet buldun yahu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="0G-FJe_kwsY"]Saldır Galatasaray![/YOUTUBE]

Benim en sevdiğim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bu son beste neden söylenmiyor cihan? Şu güneş doğmasın, güller açmasın diye başlayan.
    O beste süper ya
    Tezahuratın arasında nefes almaya vakit yok, bekleme kısmı yok. Tribünde söylenmesi çok çok zor bu tezahuratın. Daha ilk dinlediğim gün dedim bu tezahurat asla tutmaz diye. Tutmadı da. Çünkü dediğim gibi nefes alma kısmı yok. ultrAslan'ın dışında olan kişilerin bu tezahuratı ezberlemesi çok zor. Anca tayfa içinde felan grupça söylenir bu tezahurat. Zaten de öyle oluyor. Bazen ilk yarının sonlarına doğru söylenmeye başlıyor, baktılar milletten katkı yok değiştiriyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Nasıl bilet buldun yahu?
    Abimin kombinesi var. Abim de yurt dışında olacak. Doğal olarak bana kalıyor kombine Üniversiteye 1 hafta geç gidiyorum bu maç için

Mesaj Yetkileri