-
Beyler birkaç tespitim daha var yeni yamayla ilgili. Ben ddmc defansif oyun kuruculu oynuyorum, kale vuruşu olduğunda bu oyuncu stoperlerimin arasına gelip kaleciden top alıyor, yamadan önce böyle bir şey yoktu, ön libero top almayagelmiyordu kale vuruşlarında, kaleci stoper ya da beklere oynuyordu.
Motor tamamen olmuş diyor bazı arkadaşlar, hayır henüz mükemmel değil. Uzaktan şutlarla (25-30 metre) goller olması lazım ben ne böyle goller atıyorum ne de yiyorum koca bir yıl boyunca(şampiyonlar liginde bile yemiyorum) Ve serbest vuruşlarda topun üst direkten dönmesi olayını çözmeleri lazım. Daha çok auta gitmeli ve kaleci kurtarmalı)Serbest vuruştan da senede 1-3 gol atıyorum. Ve bu kadar yiyorum. Öncelikle üst direkten dönmelerin azaltılması lazım çünkü gerçekte bu kadar üst direkten dönmüyo frikikler, sonra da takımda iyi frikik atan varsa(en az 17lik) bu adamın senede en az 5-6 frikik golü atması lazım, aynı şekilde rakiplerden de (frikiği iyi olan oyunculara karşı oynamış olma şartı ile) en az 5-6 frikik golü yemeliyiz.(Özellikle senede 50-60 resmi maç yapan takımlar için geçerli dediklerim veya oynanan ligde çok iyi frikikçiler varsa yine geçerli)
Mesaj Yetkileri