1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 13.2.3 Güncellemesi

Hybrid View

yaw, liverpool da 2020 sezonuna geldim, alt yapı tesisleri full, "head of youth department" personeli en üst seviyede, youth recruitment full..her şey full ama 7-8 sezondur takıma oyuncu çıkaramadım sterling den sonra. şans şans anladık da, arsenal, chelsea, man city her sene 4-5 yıldızlı regenler çıkarıyor, benim alt yapıdan çıkan regenler 2,5 - 3 yıldız.
    başka takımların regenlerini araştırıp toplamaktan genç yıldız çöplüğüne döndü takım. yedeklerle birlikte toplasan 3 tane şampiyonluğa oynayan takım çıkar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lutfucal View Post
    yaw, liverpool da 2020 sezonuna geldim, alt yapı tesisleri full, "head of youth department" personeli en üst seviyede, youth recruitment full..her şey full ama 7-8 sezondur takıma oyuncu çıkaramadım sterling den sonra. şans şans anladık da, arsenal, chelsea, man city her sene 4-5 yıldızlı regenler çıkarıyor, benim alt yapıdan çıkan regenler 2,5 - 3 yıldız.
    başka takımların regenlerini araştırıp toplamaktan genç yıldız çöplüğüne döndü takım. yedeklerle birlikte toplasan 3 tane şampiyonluğa oynayan takım çıkar
    En İyi Regen Rehberi
    Sentugo.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by lutfucal View Post
    Şöyle bir şey var her takımda var mı bilmiyorum ama söyleyeyim. Takım Galatasaray.

Gençler ilk çıktığında kontrat imzalanmamış haldeyken yardımcının verdiği pot 2.5 olan adam kontrat imzalayınca pot 4, 4.5 oldu. Bunlara dikkat edin. Kaç kez yaşadım bunu. Neden olduğunu anlamadım ama artık 1 yıldızla bile kontrat imzalıyorum

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    o rehberi okumuştum. "Altyapımdan Nasıl İyi Regen Çıkartırım ?" başlığındaki her şey full...

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Şöyle bir şey var her takımda var mı bilmiyorum ama söyleyeyim. Takım Galatasaray.

Gençler ilk çıktığında kontrat imzalanmamış haldeyken yardımcının verdiği pot 2.5 olan adam kontrat imzalayınca pot 4, 4.5 oldu. Bunlara dikkat edin. Kaç kez yaşadım bunu. Neden olduğunu anlamadım ama artık 1 yıldızla bile kontrat imzalıyorum
    bir ara bende de öyle oldu ama 2-3 sezondur olmuyor. ben de tek yıldızlı olanları bile imzalatıyorum ama değişmiyor yıldızları...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post

Altyapıya yeni gelen Oyuncu potansiyelleri yanlış görünüyordu, ama ,o bug son çıkan patch ile düzeltildi. Son patch ile oynadığım oyunda çıkan regenlerin pot ları değişmedi ilk çıktığında ner ise imzalayınca aynı

Mesaj Yetkileri