1 ile 30 arası toplam 150 sonuç

Konu: Norveç İle 2016 Avrupa Şampiyonası Heyecanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Düşmemen çok güzel olmuş. Atabey Çiçek çok farklı bir oyuncu. özellikleri aşırı iyi görünmese de güzel işler yapabilen bir oyuncu. forvet sıkıntısını az çok giderebilir.

Portekizli Esmael Gonçalves'ide tavsiye edebilirim. Hızlı bir oyuncu. İçeri kat eden kanat yada forvet oynatabilirsin. Portekiz milli takımına kadar çıktı benim oyunumda. ikinci yarıda ligde oynamadı(yabancı kontenjanından dolayı yanlış transferlerle) ama Türkiye Kupasındaki performansı yinede Portekiz milli takımına seçtirdi oyuncuyu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Abi tebrik ederim zoru başarmışsın , umarım gelecek sezon daha iyi yerlere getirirsin takımını.
    Sağol Murat. Kadroyu güçlendiremedik gibi hissediyorum ama sezon başlayınca göreceğiz.
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Düşmemen çok güzel olmuş. Atabey Çiçek çok farklı bir oyuncu. özellikleri aşırı iyi görünmese de güzel işler yapabilen bir oyuncu. forvet sıkıntısını az çok giderebilir.

Portekizli Esmael Gonçalves'ide tavsiye edebilirim. Hızlı bir oyuncu. İçeri kat eden kanat yada forvet oynatabilirsin. Portekiz milli takımına kadar çıktı benim oyunumda. ikinci yarıda ligde oynamadı(yabancı kontenjanından dolayı yanlış transferlerle) ama Türkiye Kupasındaki performansı yinede Portekiz milli takımına seçtirdi oyuncuyu.
    Esmael iyi oyuncuymuş. Bonservisi de makul gibi. Almak için uğraşacağım. Teşekkürler tavsiye için.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri