Maça Şöyle Bir Baktığımızda Son Zamanlarda Oyun Konusunda Nerede İse Yokları Oynayan Bir Schalke Ve Galatasaray Var Ancak Burası Şampiyonlar Ligi Ve Ne Olacağını Kestirmek İnanın Çok Güç Bir Durum

Takımımız Ligimizin Açık Ara En İyi Kadrosuna Sahip Ancak Bu Potansiyelini Sadece Büyük Maçlarda Ve Avrupa Maçlarında Sağladığını Görüyoruz. Bu Yüzden Kadromuzun Asıl Gücünü Schalke Maçında Görmemiz Mümkün

Schalke ye Bakıyorum Sakatlar Oldu Diz Boyu (Huntelaar , Uchida , Papoudopoulos , Marica , Afellay) Holtby'i Daha İyi Bir Fiyata Satabilirlerdi 1 milyon Euro ya Gitmesini Biraz Garip Karşıladığımı Söylemeliyim (Ben 1 Milyon Diye Biliyorum Yanlış İse Düzeltirsiniz) Yani Schalke de Tabiri Cayizse Tam Bir Lanet Var Dersem Kimse Şaşırmasın Bundlesliga da Aldıkları Sonuçlarda Bunu Açıkça Gösteriyor

Gelelim Oynayacağımız Oyun Şablonuna:

Son 2 Maçta (Antalya , Akhisar) Farklı Sistemler İle Sahaya Çıktık (4-2-3-1 , 4-3-1-2) Antalya Maçındaki Sistemimiz Bence Takıma Tam Uyduğunu Söyleyebilirim Ancak Savunma Arasına Koşu Yapacak Olan 3 Oyuncumuz Var (Drogba , Burak , Umut) 2 Tane De Forvet Oyuncularına Servis Yapacak Olan Şeflerimiz Var (Sneijder , Selçuk İnan) Buraya Kadar Herşey Güzel... Ancak Savunmamız Gerçekten Yokları Oynuyor Özellikle Stoper Mevkisindeki Semih ve Dany Bazen Yerli Yersiz Top Tutuyorlar Ve Rakiplere Pozisyon Kazandırıyorlar Bu Maçta Melonun Olacağını Düşünürsek Defansın Tam Önünde Oynayacak Olan Melonun En Azından Semih Dany'nin En Büyük Zaafı Olan Hava Toplarında Yardımcı Olmasını Sağlayacaktır. Oynayacağımız Oyun Aslında Çok Belli İleride Basmak Rakibe Pozisyon Vermemek Olacak Ancak Bu Oyunu Oynamak İçin 4-1-2-1-2 Oynamak Gerekebilir Bana Göre (Defansın Önünde Melo , Onun Önünde Selçuk ve Yekta yada Hamit , Onlarında Önünde Sneijder , En Uçta Drogba ve Burak) Ki Tabikide Son Söz Fatih Hocanın Olacaktır Orası İçin Şüphem Olmaz Taraftarın 90 Dakika Boyunca Takımımızın Arkasında Sonuna Kadar Mücadele Edeceğinden Kimsenin Süphesi Olmaz Umarım

Oyunumuzu Oynamak İçin iki şeye İhtiyacımız Var SABIR VE SOĞUKKANLILIK eğer bunları başarırsak daha ilk maçtan turu geçecek skoru yaratabiliriz diye düşünüyorum

Benim 11 im

Muslera - Eboue - Dany - Semih - Riera - Melo - Selçuk - Yekta(Hamit) - Sneijder - Burak - Drogba

SABIRLI OYNAYALIM SAKİN OYNAYALIM GEREKLİ SKORU BULUP 2. MAÇA AVANTAJLI SKORLA GİDELİM

Benim Gönlümden Geçen Maç Skoru 2-0 yada 3-0 Olur En Kötü de 3-1 Olsa Sesimi Hiç Çıkartmam