1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.

Melo olsaydı pek fark olucağını zannetmiyorum.Merter Yüce,Emin Aladağ lig'de defansif anlamda iyi orta saha topa müdaleleri pasları vs.Top sürmeleri gayet iyi.Top kesmeleri

İşte 2 sinin Melo'dan tek farkı.Onların adı Merter,Emin diğerinin Melo.

Galatasaray Yekta oynuyor şu an Melo'nun yerine.Bu saydığım iki oyuncu Yekta'dan 10 8-9 gömlek daha iyiler..

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Melo olsaydı pek fark olucağını zannetmiyorum.Merter Yüce,Emin Aladağ lig'de defansif anlamda iyi orta saha topa müdaleleri pasları vs.Top sürmeleri gayet iyi.Top kesmeleri

İşte 2 sinin Melo'dan tek farkı.Onların adı Merter,Emin diğerinin Melo.

Galatasaray Yekta oynuyor şu an Melo'nun yerine.Bu saydığım iki oyuncu Yekta'dan 10 8-9 gömlek daha iyiler..
    Emin Aladağ Yekta'dan daha iyidir bence de. Tekniği ve oyun görüşü de iyi olan bir oyuncu. Ama Merter biraz kazmanın önde gideni be O ikili işte Selçuk-Melo ikilisi gibiler Akhisar'da.
    Yekta zaten Gs seviyesinde bir oyuncu asla değil. Kasımpaşa'da oynarken çok maçını çıplak gözle izlemiştim. O zaman da beğenmezdim açıkcası. Şahin Aygüneş çok daha takımı sırtlayan oyuncu gibiydi. Sonuç olarak tabi ortasaha da fazla oyuncu olması önemli ama bunun dizilişle alakası yok. Manchester United yıllardır 4-4-2 oynar ortasahada eksik kaldığını gördünüz mü hiç? Bu takımın alan savunmasıyla ilgili bir durum birbirlerine yakınlıkları, top rakipteyken sahayı nasıl parselledikleri ile ilgili bir durum.

Bu arada Emin Denizli'de oynarken süper lig bu adamı nasıl keşfedememiş diye düşünmüştüm uzun uzun.

Mesaj Yetkileri