Sayfa 349 / 578 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
10,441 ile 10,470 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Klip süper olmuş, heyecan yaptım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

helal olsun kaptan.

Arkadaslar Galatasarayin buyuklugu ile basedemeyenler maksatli yalan haberlerle huzuru bozmaya calisiyorlar Yalan haberlerle duzenimizi ve huzurumuzu bozmaya calisanlara inanmayin, onlarin emellerine alet olmayin Takimimizda tam bir uyum ve huzur var kimsenin bozmasina izin vermeyin Dikkat edin arkadaslar her onemli karsilasma oncesi yalan haberlerle karisiklik yaratilmaya calisiliyor Her zamankinden daha dikkatli olmaliyiz. Her zamankinden daha cok birbirimize kenetlenmeliyiz. 19 yildir gururla tasidigim Galatasaray formasi altinda bugune kadar hicbir zaman yerli veya yabanci ayrimi yapmadim yapmamda Bu benim ne karakterime ne de Galatasaray liligima yakismaz boyle yalan haberlere itibar etmemenizi rica ederim herkese saygilar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yönetim de farkında zaten.
    Football is simple,but Football Manager is not

Bu hakeretleri emre yapsa varya eyvah eyvah diyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yanılmıyorsam hiç birine kırmızı kart yemedi değil mi ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yanılmıyorsam hiç kart görmedi..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Riera Beşiktaş,Bursa,Antalya,Akhisar maçlarında hiç kart görmedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Riera' dan Galatasaray ' a laf çarpmak isteyenler olacaktır. Ancak bu kişiler bilmelidirler ki; biz kendi oyuncumuzun, başkanımızın veya herhangi birinin yaptığı ahlaksızlıkları veya terbiyesizlikleri "körü körüne" savunmuyoruz. Üstüne üstlük biz de tepkimizi koyuyoruz.

Riera' ya sizden önce Galatasaray taraftarları gereken tepkileri gösteriyor zaten. Kendinizi bu konuda boşu boşuna gerekli görmeyin derim.

Son olarak şunu ekleyeyim; bazı profesyonel oyuncular bu tip çirkeflikleri iyi bilir ve iyi uygularlar. Eğer herhangi bir spor dalıyla profesyonel olarak uğraştıysanız bilebilirsiniz. Belki bu yüzden Riera kart görmemiştir. Hakemlerin Galatasaray' ın herhangi bir oyuncusuna inisiyatif kullanarak kart vermediklerini düşünmüyorum. Akhisar maçının ilk yarısına bakın, verilmeyen kartlara bakın ve sonra Semih ve Dany' nin gördükleri ucuz sarı kartlara bakın. En basit örnekler bunlar. Aynı şekilde bu maçtaki kartlar demek değildir ki Akhisar kayrılıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riera niye böyle yapıyor anlamak güç.
    Last edited by europeanconquer : 18.Şubat.2013 at 04:24 Reason: telefondan yazınca başka bir dil çıktı ortaya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Önemli bir Avrupa maçımız var ve maçtan önce böyle şeyler yapılıyor medya tarafından tamamen takıma olumsuz bir hava yüklemek için.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    Önemli bir Avrupa maçımız var ve maçtan önce böyle şeyler yapılıyor medya tarafından tamamen takıma olumsuz bir hava yüklemek için.

iste o yuzden sabrinin açiklamalari cok onemli galatasaray maçi yaklasinca medya saldiriyor spk,melo,riera vs vs

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Videonun altına Muhteşem Yüzyıl müziklerinden birini koyunca daha mı canileşiyor ? İleri zekalı insanlarda bunu basına sunuyor.

Çok güzel yapmış Riera, ayaklarına sağlık, misss. Dememizi bekliyorlar herhalde, en sonunda da diyeceğiz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Riera' dan Galatasaray ' a laf çarpmak isteyenler olacaktır. Ancak bu kişiler bilmelidirler ki; biz kendi oyuncumuzun, başkanımızın veya herhangi birinin yaptığı ahlaksızlıkları veya terbiyesizlikleri "körü körüne" savunmuyoruz. Üstüne üstlük biz de tepkimizi koyuyoruz.

Riera' ya sizden önce Galatasaray taraftarları gereken tepkileri gösteriyor zaten. Kendinizi bu konuda boşu boşuna gerekli görmeyin derim.

Son olarak şunu ekleyeyim; bazı profesyonel oyuncular bu tip çirkeflikleri iyi bilir ve iyi uygularlar. Eğer herhangi bir spor dalıyla profesyonel olarak uğraştıysanız bilebilirsiniz. Belki bu yüzden Riera kart görmemiştir. Hakemlerin Galatasaray' ın herhangi bir oyuncusuna inisiyatif kullanarak kart vermediklerini düşünmüyorum. Akhisar maçının ilk yarısına bakın, verilmeyen kartlara bakın ve sonra Semih ve Dany' nin gördükleri ucuz sarı kartlara bakın. En basit örnekler bunlar. Aynı şekilde bu maçtaki kartlar demek değildir ki Akhisar kayrılıyor.

Kusura bakma ama milyonlarca insanı kendin gibi görme. Sen kendi oyuncuna tepki gösteriyor olabilirsin ama göstermeyen birsürü insan var. Nasıl sen Riera üzerinden GS'a tepki gösterilmesini yanlış buluyorsan aynı şeyler bizim için de geçerli. Milyonlarca taraftarı olan kulüplerin bütün taraftarlarının aynı karaktere sahip olduğunu düşünmek saflık olur. Seninle aynı fikire sahip olmayan ve "körü körüne" oyuncusunu savunan onlarca GS taraftarı tanıyorum. Bu tüm GS taraftarı onlar gibi demek değildir.

Aynı şey bütün takımlar için geçerlidir, bir takımın taraftarının yarısı objektif olabiliyorsa diğer yarısı kesinlikle değildir. Hatta bazıları haksız olduklarını bilmelerine rağmen sırf rakibi ile uğraşmak için çirkeflik yaparlar. Sanki kendi taraftarın mükemmel diğerleri değilmiş gibi konuşman talihsiz olmuş. Şunu unutmaki FB taraftarı da kendi futbolcusunu yeri geldiğinde eleştiriyor. Mesela ben yıllardır Emre ve Volkan gibi adamları eleştiririm benim gibi bir sürü FB taraftarı mevcut.

Meireles olayı olduğunda, Emre olayı olduğunda nasıl GS taraftarı koşarak FB sayfalarında eleştiri yaptıysa FB taraftarı da gelip eleştiri yapıyor. Sen bunlara sizene biz hallederiz mantığıyla yaklaştığın zaman eleştirdiğin insanlardan bir farkın kalmaz. Sonuçta sen bir FB, BJK veya TS taraftarı ile böyleri tartışmayacaksan veya tam tersi olmayacaksa takım tutmanın ne anlamı kalıyor, rekabetin ne anlamı kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

4 hareketin 3'üne en azından sarı çıkmalı, sonuncusu zaten net kırmızı. Riera'nın önce uyarılması sonra da Orduspor maçında dinlendirilmesi lazım. Bu yaptıklarını tasvip etmiyorum, özellikle fair - play dışı davrandıktan sonra "ne var ki" "ne yaptım ki" manasında gülüşleri çok itici.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

1-2 olsa neyse derim de, 4 hareketin birden kartsız kalması gerçekten düşündürücü. Burda aklıma gelen ilk şey, hareketleri hakemlere çaktırmadan yapması. Şu da var ki, Necip'e yaptığı hareket, çaktırmadan yapılabilecek ve hakemin görmeyeceği bir pozisyon olamaz, mümkün değil böyle bir şey. Bu durumda aklıma gelen 2. şey, hakemlerin kart gösteremeyecek kadar yüreksiz oluşu, buna cesaret edememeleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    1-2 olsa neyse derim de, 4 hareketin birden kartsız kalması gerçekten düşündürücü. Burda aklıma gelen ilk şey, hareketleri hakemlere çaktırmadan yapması. Şu da var ki, Necip'e yaptığı hareket, çaktırmadan yapılabilecek ve hakemin görmeyeceği bir pozisyon olamaz, mümkün değil böyle bir şey. Bu durumda aklıma gelen 2. şey, hakemlerin kart gösteremeyecek kadar yüreksiz oluşu, buna cesaret edememeleri.
    Adam nasıl cesaret etsin yahu? daha 1 ay kadar önce adamın suratına tükürüldü ve bunu ısrarla aynı şekilde ve hem de 2 kere rapor etmesine rağmen oyuncunun tarafını tutan bir mhk,tff ve disiplin kurulu var bizim ülkemizde.Hakem "bana tükürdü" diyor, koruyucu ağalar "hayır tükürmemiştir,sen yalan söylüyorsun" diyerek hakemi yalancı konumuna düşürüp ,karakterine leke sürdüler resmen. sen olsan ondan sonra kart çıkarır mısın?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba 2500 adet forma siparişi vermiş ülkesine göndermek üzere. Yöneticilere ev konusunda acele etmeyin önce Schalke maçı geçsin, tesislere yakın olması önemli apartman da olsa farketmez demiş. Ailesini de maçtan sonra getirecekmiş. Ayrıca Scott Piri'den özel bir program hazırlamasını rica etmiş, eksikleri olduğunu düşünüyormuş.

Edit: Ali Ece sol bekte Eboue oynayabilir diyor, mantıken bakınca sol açıktan bozma Riera oynuyorsa Eboue de idare edebilir gibi. Hem Sabri kesik yemez, hem de en azından savunma anlamında daha iyi olabiliriz. Eboue ve Dany sol tarafı hızları ile daha iyi savunur. Mantıklı geldi bana bu fikir.
    Last edited by uAburak89 : 18.Şubat.2013 at 15:01

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Adam nasıl cesaret etsin yahu? daha 1 ay kadar önce adamın suratına tükürüldü ve bunu ısrarla aynı şekilde ve hem de 2 kere rapor etmesine rağmen oyuncunun tarafını tutan bir mhk,tff ve disiplin kurulu var bizim ülkemizde.Hakem "bana tükürdü" diyor, koruyucu ağalar "hayır tükürmemiştir,sen yalan söylüyorsun" diyerek hakemi yalancı konumuna düşürüp ,karakterine leke sürdüler resmen. sen olsan ondan sonra kart çıkarır mısın?
    Bu ülkede, futbol böyle yönetiliyor işte. Haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adamda sıfır kompleks.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    adamda sıfır kompleks.
    Gençler her yönüyle örnek alsa keşke

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Drogba takımda ki her oyuncu için büyük bir şans,hele hele Burak Yılmaz için biçilmiş kaftan,kendini müthiş bir şekilde geliştirebilir Burak,öte yandan takımda katkı yapmayacağı oyuncu yok,tam bir lider,tam bir profesyonel,tam bir dünya yıldızı...Kısa keseyim yoksa saymakla bitmez
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Drogba 2500 adet forma siparişi vermiş ülkesine göndermek üzere. Yöneticilere ev konusunda acele etmeyin önce Schalke maçı geçsin, tesislere yakın olması önemli apartman da olsa farketmez demiş. Ailesini de maçtan sonra getirecekmiş. Ayrıca Scott Piri'den özel bir program hazırlamasını rica etmiş, eksikleri olduğunu düşünüyormuş.

Edit: Ali Ece sol bekte Eboue oynayabilir diyor, mantıken bakınca sol açıktan bozma Riera oynuyorsa Eboue de idare edebilir gibi. Hem Sabri kesik yemez, hem de en azından savunma anlamında daha iyi olabiliriz. Eboue ve Dany sol tarafı hızları ile daha iyi savunur. Mantıklı geldi bana bu fikir.
    Gecenlerde foruma yazmistim Eboue'yi sol bek olarak denememiz gerektigini.Bir kere denesek keske.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Schalke maçı için geçerli olmayabilir ama genelde çift forvet oynaması gerekiyor bence takımımızın, zira akhisar maçında sezdiğim üzere drogba yanında oynayan ikinci forvet kesinlikle ok büyük şanslar yakalar. Savunmalar Drogba'ya yüklenecek, Akhisar maçındaki ikinci gol tarzında pozisyonlar ortaya çıkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğer Fatih Terim Shalke maçına çift forvet başlar intihar olur bu ? Sen çift forvet oynadığın Akhisar maçında 2 net poziyon verdin.Akhisarın kalitesi belli durumu belli.Drogba fizik üstünlüğü olmasayıdı o maçı belki Akhisar kazanırdı.

Tek forvet Drogbayla başlasın.Eğer 2 forvet başlarsa.Şimdiden yazıyorum geçmiş olsun.

Çünkü karşındaki Akhisar'dan 10 kere daha iyi bir takım.Akhisar 2 girdiyse poziyona Schalke 5 girer.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.

Melo olsaydı pek fark olucağını zannetmiyorum.Merter Yüce,Emin Aladağ lig'de defansif anlamda iyi orta saha topa müdaleleri pasları vs.Top sürmeleri gayet iyi.Top kesmeleri

İşte 2 sinin Melo'dan tek farkı.Onların adı Merter,Emin diğerinin Melo.

Galatasaray Yekta oynuyor şu an Melo'nun yerine.Bu saydığım iki oyuncu Yekta'dan 10 8-9 gömlek daha iyiler..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sadece isimlerinin farklı olduğunu düşünüyorsan ben burada tartışmayı bitiriyorum iyi günler tekrar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sadece isimlerinin farklı olduğunu düşünüyorsan ben burada tartışmayı bitiriyorum iyi günler tekrar.
    Ben Kendi Oyuncularımızı korumak adına söyledim.Tff iyiki bu yabancı sınırlaması getirdi.Sonunda kendi içimize bakmaya başlıyıcaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben her zaman bizim futbolcularımızın yanındayım.Ama kusura bakma yabancı sınırlaması geliyor diye iyiye kötü kötüye iyi diyemem.

Mesaj Yetkileri