Klip süper olmuş, heyecan yaptım![]()
Klip süper olmuş, heyecan yaptım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
helal olsun kaptan.
Arkadaslar Galatasarayin buyuklugu ile basedemeyenler maksatli yalan haberlerle huzuru bozmaya calisiyorlar Yalan haberlerle duzenimizi ve huzurumuzu bozmaya calisanlara inanmayin, onlarin emellerine alet olmayin Takimimizda tam bir uyum ve huzur var kimsenin bozmasina izin vermeyin Dikkat edin arkadaslar her onemli karsilasma oncesi yalan haberlerle karisiklik yaratilmaya calisiliyor Her zamankinden daha dikkatli olmaliyiz. Her zamankinden daha cok birbirimize kenetlenmeliyiz. 19 yildir gururla tasidigim Galatasaray formasi altinda bugune kadar hicbir zaman yerli veya yabanci ayrimi yapmadim yapmamda Bu benim ne karakterime ne de Galatasaray liligima yakismaz boyle yalan haberlere itibar etmemenizi rica ederim herkese saygilar...
Bu hakeretleri emre yapsa varya eyvah eyvah diyorum
Yanılmıyorsam hiç birine kırmızı kart yemedi değil mi ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yanılmıyorsam hiç kart görmedi..
Riera Beşiktaş,Bursa,Antalya,Akhisar maçlarında hiç kart görmedi.
Riera' dan Galatasaray ' a laf çarpmak isteyenler olacaktır. Ancak bu kişiler bilmelidirler ki; biz kendi oyuncumuzun, başkanımızın veya herhangi birinin yaptığı ahlaksızlıkları veya terbiyesizlikleri "körü körüne" savunmuyoruz. Üstüne üstlük biz de tepkimizi koyuyoruz.
Riera' ya sizden önce Galatasaray taraftarları gereken tepkileri gösteriyor zaten. Kendinizi bu konuda boşu boşuna gerekli görmeyin derim.
Son olarak şunu ekleyeyim; bazı profesyonel oyuncular bu tip çirkeflikleri iyi bilir ve iyi uygularlar. Eğer herhangi bir spor dalıyla profesyonel olarak uğraştıysanız bilebilirsiniz. Belki bu yüzden Riera kart görmemiştir. Hakemlerin Galatasaray' ın herhangi bir oyuncusuna inisiyatif kullanarak kart vermediklerini düşünmüyorum. Akhisar maçının ilk yarısına bakın, verilmeyen kartlara bakın ve sonra Semih ve Dany' nin gördükleri ucuz sarı kartlara bakın. En basit örnekler bunlar. Aynı şekilde bu maçtaki kartlar demek değildir ki Akhisar kayrılıyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Riera niye böyle yapıyor anlamak güç.
Last edited by europeanconquer : 18.Şubat.2013 at 04:24 Reason: telefondan yazınca başka bir dil çıktı ortaya
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Önemli bir Avrupa maçımız var ve maçtan önce böyle şeyler yapılıyor medya tarafından tamamen takıma olumsuz bir hava yüklemek için.
Videonun altına Muhteşem Yüzyıl müziklerinden birini koyunca daha mı canileşiyor ? İleri zekalı insanlarda bunu basına sunuyor.
Çok güzel yapmış Riera, ayaklarına sağlık, misss. Dememizi bekliyorlar herhalde, en sonunda da diyeceğiz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kusura bakma ama milyonlarca insanı kendin gibi görme. Sen kendi oyuncuna tepki gösteriyor olabilirsin ama göstermeyen birsürü insan var. Nasıl sen Riera üzerinden GS'a tepki gösterilmesini yanlış buluyorsan aynı şeyler bizim için de geçerli. Milyonlarca taraftarı olan kulüplerin bütün taraftarlarının aynı karaktere sahip olduğunu düşünmek saflık olur. Seninle aynı fikire sahip olmayan ve "körü körüne" oyuncusunu savunan onlarca GS taraftarı tanıyorum. Bu tüm GS taraftarı onlar gibi demek değildir.
Aynı şey bütün takımlar için geçerlidir, bir takımın taraftarının yarısı objektif olabiliyorsa diğer yarısı kesinlikle değildir. Hatta bazıları haksız olduklarını bilmelerine rağmen sırf rakibi ile uğraşmak için çirkeflik yaparlar. Sanki kendi taraftarın mükemmel diğerleri değilmiş gibi konuşman talihsiz olmuş. Şunu unutmaki FB taraftarı da kendi futbolcusunu yeri geldiğinde eleştiriyor. Mesela ben yıllardır Emre ve Volkan gibi adamları eleştiririm benim gibi bir sürü FB taraftarı mevcut.
Meireles olayı olduğunda, Emre olayı olduğunda nasıl GS taraftarı koşarak FB sayfalarında eleştiri yaptıysa FB taraftarı da gelip eleştiri yapıyor. Sen bunlara sizene biz hallederiz mantığıyla yaklaştığın zaman eleştirdiğin insanlardan bir farkın kalmaz. Sonuçta sen bir FB, BJK veya TS taraftarı ile böyleri tartışmayacaksan veya tam tersi olmayacaksa takım tutmanın ne anlamı kalıyor, rekabetin ne anlamı kalıyor.
4 hareketin 3'üne en azından sarı çıkmalı, sonuncusu zaten net kırmızı. Riera'nın önce uyarılması sonra da Orduspor maçında dinlendirilmesi lazım. Bu yaptıklarını tasvip etmiyorum, özellikle fair - play dışı davrandıktan sonra "ne var ki" "ne yaptım ki" manasında gülüşleri çok itici.
1-2 olsa neyse derim de, 4 hareketin birden kartsız kalması gerçekten düşündürücü. Burda aklıma gelen ilk şey, hareketleri hakemlere çaktırmadan yapması. Şu da var ki, Necip'e yaptığı hareket, çaktırmadan yapılabilecek ve hakemin görmeyeceği bir pozisyon olamaz, mümkün değil böyle bir şey. Bu durumda aklıma gelen 2. şey, hakemlerin kart gösteremeyecek kadar yüreksiz oluşu, buna cesaret edememeleri.
Adam nasıl cesaret etsin yahu? daha 1 ay kadar önce adamın suratına tükürüldü ve bunu ısrarla aynı şekilde ve hem de 2 kere rapor etmesine rağmen oyuncunun tarafını tutan bir mhk,tff ve disiplin kurulu var bizim ülkemizde.Hakem "bana tükürdü" diyor, koruyucu ağalar "hayır tükürmemiştir,sen yalan söylüyorsun" diyerek hakemi yalancı konumuna düşürüp ,karakterine leke sürdüler resmen. sen olsan ondan sonra kart çıkarır mısın?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Drogba 2500 adet forma siparişi vermiş ülkesine göndermek üzere. Yöneticilere ev konusunda acele etmeyin önce Schalke maçı geçsin, tesislere yakın olması önemli apartman da olsa farketmez demiş. Ailesini de maçtan sonra getirecekmiş. Ayrıca Scott Piri'den özel bir program hazırlamasını rica etmiş, eksikleri olduğunu düşünüyormuş.
Edit: Ali Ece sol bekte Eboue oynayabilir diyor, mantıken bakınca sol açıktan bozma Riera oynuyorsa Eboue de idare edebilir gibi. Hem Sabri kesik yemez, hem de en azından savunma anlamında daha iyi olabiliriz. Eboue ve Dany sol tarafı hızları ile daha iyi savunur. Mantıklı geldi bana bu fikir.
Last edited by uAburak89 : 18.Şubat.2013 at 15:01
adamda sıfır kompleks.
(/s)
Drogba takımda ki her oyuncu için büyük bir şans,hele hele Burak Yılmaz için biçilmiş kaftan,kendini müthiş bir şekilde geliştirebilir Burak,öte yandan takımda katkı yapmayacağı oyuncu yok,tam bir lider,tam bir profesyonel,tam bir dünya yıldızı...Kısa keseyim yoksa saymakla bitmez![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Schalke maçı için geçerli olmayabilir ama genelde çift forvet oynaması gerekiyor bence takımımızın, zira akhisar maçında sezdiğim üzere drogba yanında oynayan ikinci forvet kesinlikle ok büyük şanslar yakalar. Savunmalar Drogba'ya yüklenecek, Akhisar maçındaki ikinci gol tarzında pozisyonlar ortaya çıkabilir.
Eğer Fatih Terim Shalke maçına çift forvet başlar intihar olur bu ? Sen çift forvet oynadığın Akhisar maçında 2 net poziyon verdin.Akhisarın kalitesi belli durumu belli.Drogba fizik üstünlüğü olmasayıdı o maçı belki Akhisar kazanırdı.
Tek forvet Drogbayla başlasın.Eğer 2 forvet başlarsa.Şimdiden yazıyorum geçmiş olsun.
Çünkü karşındaki Akhisar'dan 10 kere daha iyi bir takım.Akhisar 2 girdiyse poziyona Schalke 5 girer.
Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Melo olsaydı pek fark olucağını zannetmiyorum.Merter Yüce,Emin Aladağ lig'de defansif anlamda iyi orta saha topa müdaleleri pasları vs.Top sürmeleri gayet iyi.Top kesmeleri
İşte 2 sinin Melo'dan tek farkı.Onların adı Merter,Emin diğerinin Melo.
Galatasaray Yekta oynuyor şu an Melo'nun yerine.Bu saydığım iki oyuncu Yekta'dan 10 8-9 gömlek daha iyiler..
Sadece isimlerinin farklı olduğunu düşünüyorsan ben burada tartışmayı bitiriyorum iyi günler tekrar.
Ben her zaman bizim futbolcularımızın yanındayım.Ama kusura bakma yabancı sınırlaması geliyor diye iyiye kötü kötüye iyi diyemem.