Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

28 70.00%
  • Berabere Biter

4 10.00%
  • Schalke 04 Kazanır

8 20.00%
1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Galatasaray - Schalke 04 | Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Huntelaar'ı Öyle durdulamaz bir oyuncu gibi görmek yanlış ollanda-türkiye milli maçında semihin rvp ye karşı performansına bakarsanız nasıl iyi oynadığını görürsünüz herhalde o maç da hem farfan iyi oynamıyor eğer oynasa bu takım bu kadar kanat oyuncusu almaz zorunluluktan oynuyor bizim için önemli olan rakibin sol kanadı eğer orayı hamit eboue üstünlük kurarsa hata yapmazlarsa schalke'nin en büyük hücum şansını kapatmış oluruz
    rvp yi tuttu diye huntelaarı tutar demek büyük hata olur bence ona bakarsan schalkenin yedek forveti maricada rvp den daha çok zorlamıştı romanya maçında semihi bu yüzden huntelaarın olmamasını ben büyük şans olarak görüyorum dany 2 li mücadelelerde farfana üstünlük kurabilirse kanatlardan yapıcakları ataklar (özellikle bastosa dikkat umarım eboue oynar orda) dışında fazla tehlikeleri kalmaz bence ama huntelaar oynarsa aynı almeida nın beşiktaşa yaptığı etkiyi yapar (hatta bitiriciliği ve topsuz oyunu almeida nın 10 katı iyi olduğu için çok tehlikeli olur)

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    rvp yi tuttu diye huntelaarı tutar demek büyük hata olur bence ona bakarsan schalkenin yedek forveti maricada rvp den daha çok zorlamıştı romanya maçında semihi bu yüzden huntelaarın olmamasını ben büyük şans olarak görüyorum dany 2 li mücadelelerde farfana üstünlük kurabilirse kanatlardan yapıcakları ataklar (özellikle bastosa dikkat umarım eboue oynar orda) dışında fazla tehlikeleri kalmaz bence ama huntelaar oynarsa aynı almeida nın beşiktaşa yaptığı etkiyi yapar (hatta bitiriciliği ve topsuz oyunu almeida nın 10 katı iyi olduğu için çok tehlikeli olur)
    Rvp huntelaardan daha yetenekli forvet ama huntelaar da ceza sahasının yakınında buldu mu affetmeyen bir tip her dakikayı ayrı ayrı oynamalıyız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Icimden 4-1 Galatasaray galibiyeti geçti.neden bilmiyorum. Umarım böyle muhteşem bir galibiyet yasariz.

Mesaj Yetkileri