Galatasaray Kazanır
Berabere Biter
Schalke 04 Kazanır
Bir şey soracağım. Almanya'daki maçta, yayını yine D-Smart mı yapacak, yoksa Star'dan mı yayınlanacak maç?
Originally Posted by footballer33 Bir şey soracağım. Almanya'daki maçta, yayını yine D-Smart mı yapacak yoksa Star'dan mı yayınlanacak maç? Bu hafta çarşamba olduğuna göre rövanş maçı salı günleri oynanıyor sanırım. Yani star yada NTV'den birinde olur rövanş maçı.
Originally Posted by BaFraLı Bu hafta çarşamba olduğuna göre rövanş maçı salı günleri oynanıyor sanırım. Yani star yada NTV'den birinde olur rövanş maçı. Peki teşekkür ederim. AzTV veya İçtimai TV'de izleyeceğim bugünkü maçı. Umarım, şifreye girmezler. Aksi durumda, internetten idare edeceğim.
Originally Posted by footballer33 Peki teşekkür ederim. AzTV veya İçtimai TV'de izleyeceğim bugünkü maçı. Umarım, şifreye girmezler. Aksi durumda, internetten idare edeceğim. AZTV biss key girişi yapılmışsa yani daha önce izlenebildiyse sıkıntı olmaz, rövanş Star'da olacak. Originally Posted by RaSenGan Allah Allah herkes Fuchs yazmış twitterda Neyse sorun yok bizde Drogba var Ben de bir daha twitterdan yazarım, inanırsın bana.
Originally Posted by uAburak89 AZTV biss key girişi yapılmışsa yani daha önce izlenebildiyse sıkıntı olmaz, rövanş Star'da olacak. AzTV'yi daha önce izlemedim, bu tarz maçlar olduğunda. Dolayısıyla biss key girişi de yok. Bakacağız artık bir çaresine.
Forum Rules