1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Helal olsun Milan'a ama turu Barça geçecektir tahminim ikinci maç 4 veya 5 tane atarlar hele bir de Milan çekilirse...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Helal olsun Milan'a ama turu Barça geçecektir tahminim ikinci maç 4 veya 5 tane atarlar hele bir de Milan çekilirse...
    Barcelona bu : )
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Barcelona bu : )
    Bir önceki mesajına cevap yazıyorum. Barcelona'ya karşı Camp Nou'da hangi takım hucum oynayarak karşılık verebildi ? Real dahil. Böyle bir deplasmanda Muntari ve Nocerino gibi rakibini ısıran oyuncuları ilk 11'de oynatmak yerine Ambrosini ve Montolivo gibi teknik oyuncularla başlamış. Özellikle Muntari nasıl yedek başlar böyle bir maçta aklım almadı. Maçı izlemedim ama Allegri'nin oyuncu seçimleri bu maç için baya bir tartışılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Bir önceki mesajına cevap yazıyorum. Barcelona'ya karşı Camp Nou'da hangi takım hucum oynayarak karşılık verebildi ? Real dahil. Böyle bir deplasmanda Muntari ve Nocerino gibi rakibini ısıran oyuncuları ilk 11'de oynatmak yerine Ambrosini ve Montolivo gibi teknik oyuncularla başlamış. Özellikle Muntari nasıl yedek başlar böyle bir maçta aklım almadı. Maçı izlemedim ama Allegri'nin oyuncu seçimleri bu maç için baya bir tartışılır.
    Dostum yanlış anlama ancak Ambrosini'ye teknik oyuncu dersek, ''Teknik'' kelimesini bir daha irdelememiz gerekir. Adam Gattuso'nun sarışını.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Dostum yanlış anlama ancak Ambrosini'ye teknik oyuncu dersek, ''Teknik'' kelimesini bir daha irdelememiz gerekir. Adam Gattuso'nun sarışını.
    Tamam kabul abartı oldu Şöyle diyeyim basit oynayan bir orta saha. Gattuso'nun pas yapanı desek daha doğru olur. Tam olarak Allegri çıkardığı ilk 11 ile Barca'nın baskısını nasıl kırmayı düşünmüş acaba. İş işten geçtikten sonra Muntari'yi oyuna sokması da favorim olacak hep.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Geri çekilmemenin karşılığı hücum oynamak değildir tabi : ) Ancak 00.01 ile beraber Milan bir anda gömüldü, zaten ilk golde erken gelince kilit çözüldü.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Geri çekilmemenin karşılığı hücum oynamak değildir tabi : ) Ancak 00.01 ile beraber Milan bir anda gömüldü, zaten ilk golde erken gelince kilit çözüldü.
    Hucum oynamak değilde hangi takım Camp Nou'da kendi oyununu oynayarak Barca'ya karşılık verdi desem daha doğru olacak. Sonuçta hiç bir takım hurra hucum futbolu oynamıyor. Sende anlamışsındır zaten benim ne demek istediğimi.

Maçı izlememiştim ama tekrarını izlediğimde Barcelona çok çok iyi oynamış. Maç öncesi oyuncuların açıklamaları turu geçecekleri yönündeydi. Barcelona'ya 6 gol lazım olsa 6 tane yine atarmış. 5-0'lık Real maçından sonra en kusursuz oyunlarından bir tanesi.

Mesaj Yetkileri