1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

%25 le topla oynadı milan 2 kere geldi 2 gol oldu futbol şansı işte ama barcanın işi zor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    %25 le topla oynadı milan 2 kere geldi 2 gol oldu futbol şansı işte ama barcanın işi zor gibi
    belki %75 topa sahip olmus barca ama net pozisyonunu goremedim ben. iniestanin uzaktan sutu disinda ozetlere girecek pozisyonu yok. milaninsa cok sayida pozisyonu var, haksizlik etmeyin milana. oyle 2 kere geldi 2 gol buldu gibi bir durum yok yani. hersey topa sahip olmak degil sonucta, onemli olan sonuca gidebilmek.

evinde alinmis 2-0lik skor var simdi, deplasmanda atilacak 1 gol barcaya 4 gol olarak geri donecek. soz konusu takim milan, osasuna ya da deportivo falan degil. o yuzden barca havlu atti diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    belki %75 topa sahip olmus barca ama net pozisyonunu goremedim ben. iniestanin uzaktan sutu disinda ozetlere girecek pozisyonu yok. milaninsa cok sayida pozisyonu var, haksizlik etmeyin milana. oyle 2 kere geldi 2 gol buldu gibi bir durum yok yani. hersey topa sahip olmak degil sonucta, onemli olan sonuca gidebilmek.

evinde alinmis 2-0lik skor var simdi, deplasmanda 1 gol barcaya 4 gol olarak geri donecek. o yuzden barca havlu atti diyebiliriz.
    Şimdi seyrettim ben de maçın özetini.Ortada hiç de 2 kere gelip 2 kere gol atılarak kazanılmış bir galibiyet yoktu.Barca'nın neredeyse pozisyonu yok.Topla oynama kaçtır bilmiyorum ama Milan'ın bulduğu pozisyonlar çok daha fazla,orası kesin.Bakalım 2.maçta ne olacak.Milan'ın turu geçebileceğini düşünüyorum ama sonuçta rakipleri de Barcelona.Buradan turu çevirseler sürpriz olmaz.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri