Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

28 70.00%
  • Berabere Biter

4 10.00%
  • Schalke 04 Kazanır

8 20.00%
Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 343 sonuç

Konu: Galatasaray - Schalke 04 | Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1-1 bitti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Takımının yarısı sakat olan schalkeyi gördük .

Yine medyamız sağolsun

Galatasaray da top felan oynamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba iyi de, çevresi kötü..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray, işini çok zora soktu. Bugünkü futboluyla da turu geçmesi mümkün değil zaten. Deplasmanda gol atması şart oldu şimdi G.Saray'ın. Hatta 2 gol lazım garantiye almak için. Bu da, Almanya'da ne kadar mümkün olacak göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedir bu Hamit ile Amrabat sevdası anlayamıyorum. İkisinde de futbolculuğun 'f'si yok. Maçta iyi oynayan takıma dinamizm katan Sabri'yi oyundan alıp Umut'u oyuna sürmekte komediydi resmen. Hamit takımı baltalayan isim oldu ilk yarıda da ikinci yarıda da her zaman ki gibi çok kötü oynadı. Vermesi gereken pasları vermiyor, oyunun akışını bozuyor vb. sabredilmemesi lazım bu kadar bu adama. En fazla sağ bek olur dahası da olmaz. Sen Sneijder'i oyundan alırsan ikinci yarı böyle pozisyon sıkıntısı yaşarsın işte. Tek pasları atabilecek iki adam var biri Sneijder biri Selçuk. Selçuk savunma ile yıpranıyor e bir 10 numara lazım takıma. Ama sen gidip onu oyundan alıyorsun.

Forvet ile orta saha blokları arasındaki boşluk ikinci yarı çok arttı. Neden ? Sneijder çıktı çünkü Amrabat gibi bir Anadolu takımı oyuncusu oyuna girdi. Tamam koşuyor falan da koşmak değil ki futbol bunu anlayamadık. Savunma yaptı zaten sadece. Bu muydu yani ?

Ayrıca zemin de berbattı. Futbolu katleden bir zemin vardı..

Deplasmanları daha iyi oynadığımızı düşünüyorum ve rövanşı merakla bekliyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Schalke için çok iyi sonuç,umarım rövanşta iyi bir gs görürüz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Genelde deplasmanda iyi oynayan bir takımız. Bunun asıl nedeni bence zemin. Bugün iyi futbol oynanamamasının sebbeide bu zemin berbat derecede kötü. Deplasmanda kazanırız.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Bu kadar güzel stat yapılıyor ama çimlerin haline bak düzelmedi gitti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS ilk dakikalar hariç vasatı aşamadı maçta. Almanya'da işimiz zor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

zemin yaptırınca çimin oturmasını beklemeden maç yaparsan böyle çekersin millet olarak ne kadar tezcanlıyız maçı izlemedim zemine bağlayan kişiler gördüm ona göre yorum yapıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk yarı sonunda o golü yemesek her şey bambaşka olabilirdi.Devre arası Sneijder çıkıp Amrabat girince iyice afalladı takım hücumda.Amrabat da bir iş yapmadı zaten.Az daha gol yediriyordu.Sneijder bu takımda Drogba'ya tek ayak uyduran isim şu an itibariyle.Sabri beklendiği gibi çok kötü oynadı.Bastos karşısında kimse yokmuş gibi rahattı.Riera ise önceki maçlara göre daha iyiydi rakip çok daha güçlü olmasına rağmen.Takım kötü oynadı ama zemin de çok kötüydü.Rövanşa hem Sneijder hem Drogba tam anlamıyla hazır ve alışmış olacak.En büyük kozlarımız onlar olacak.Fatih Terim Burak-Sneijder-Drogba varken 4-4-2 oynanamayacağını gördü bu maç.Burak'ı da zor keser adam her maç atıyor.Sistem 4-3-1-2 olacak gibi duruyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hamit yatıcak yerin yok hamit

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şom ağzımı ben şom ağzımı
    https://twitter.com/ozgurkaltuntas/s...12213641805824
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hamit'in rakibe popo dayama hastaligi yuzunden maci kazanamadik.yuh artik ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupadaki takımların futbolunu izleyince ülkemizdeki futbolu "harlem"e benzetiyorum, sadece eğlendirme ve gazlama olan bir futbol. Bu yüzden 1-1'lik skor bence her iki takımın oyununu kıyaslayınca şahane skor. Tur burda bitebilirdi, bence kalan şansı iyi değerlendirmeli Terim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Taraftarda kötüydü takımı ateşleyemediler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayalkırıklığı yaşıyorum. Önce Hamit, o golü atmalıydı, bu seferki direk şans değil, beceriksizlik. Skor 0-0'ken vermediği pas var Hamit'in, yediğimiz golde topu taca atmamak, Sabri'ye vermemek için inat etmesi var. Bu zamana kadar hakkı yeniyor dedim ama senle olmuyor Hamit, en azından sağda olmuyor.

Sonra hoca, Sneijder - Amrabat çok yanlış değişiklik oldu. Bu takım ŞL'de iş yapacaksa, Selçuk & Burak ve Sneijder & Drogba uyumu ile yapacak. Drogba kendisi söylüyor, Sneijder ile aynı dili konuşuyoruz diye. Çok yanlış bir değişiklik yaptı Fatih Terim. Çıkacak adam Hamit'ti. Burak sağa geçebilirdi. Drogba çok başka bir adam, tur şansımız çok azaldı, Almanya'da ne yapar bilmiyorum ama ligimizde estireceği çok net. Hoca, tribün, zemin, takım hepsi hayal kırıklığı. Drogba, biraz Selçuk ve Burak'ın güzel golü o kadar. Yazık ettik bu maça.

Amrabat asrın kazığıdır, Emre Çolak > Amrabat.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zeminin kötü olması bugün çoğu posizyonda G.Saray'ın işine yaradı. Deplasman takımı olarak inanılmaz kontralara çıkıyorlardı ancak zeminden dolayı pek imkanları olmadı.

Umarım 2. maçta turu geçeriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İlk yarı sonunda o golü yemesek her şey bambaşka olabilirdi.Devre arası Sneijder çıkıp Amrabat girince iyice afalladı takım hücumda.Amrabat da bir iş yapmadı zaten.Az daha gol yediriyordu.Sneijder bu takımda Drogba'ya tek ayak uyduran isim şu an itibariyle.Sabri beklendiği gibi çok kötü oynadı.Bastos karşısında kimse yokmuş gibi rahattı.Riera ise önceki maçlara göre daha iyiydi rakip çok daha güçlü olmasına rağmen.Takım kötü oynadı ama zemin de çok kötüydü.Rövanşa hem Sneijder hem Drogba tam anlamıyla hazır ve alışmış olacak.En büyük kozlarımız onlar olacak.Fatih Terim Burak-Sneijder-Drogba varken 4-4-2 oynanamayacağını gördü bu maç.Burak'ı da zor keser adam her maç atıyor.Sistem 4-3-1-2 olacak gibi duruyor.
    Aygün yanlış maçı izledin herhalde. Bastos kaç kere geldi acaba maç boyunca ? Toplasan 2 etmez. Sabri oldukça iyiydi. Defansı toparlayan isimdi, iki tane de ters kademeye girdi ki net pozisyondu onlarda. Önyargılarından kurtulmanı diliyorum kısa sürede..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bizden iyilerdi ilk yarı otoban oldu sol kanat ama bence fatih hocanın da hatası var neden 4-2-3-1 e dönüldü golden sonra drogba neden sağda oynadı eğer böyle olacaksa neden burak geçmedi ve dany'nin hatası çok pahalı oldu hamitin kaçırdığı şut da çok basitti en kötü topu durdur ya penaltı alırsın ya da rakip bakkala gider son olarak schalke son 15 maç da uzun zaman sonra futbol oynadı gelecek maç üstlerinde baskı da olacak kazanabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Zeminin kötü olması bugün çoğu posizyonda G.Saray'ın işine yaradı. Deplasman takımı olarak inanılmaz kontralara çıkıyorlardı ancak zeminden dolayı pek imkanları olmadı.

Umarım 2. maçta turu geçeriz.
    Aynen, zemin bir bahane olacaksa onlar adına olmalı. Üstelik bizde her futbolcu zeminden yakınırken özellikler Türk'ler, adamlar işini yaptı. Bizimkiler kaydı sürekli, rakip ayakta kaldı.

Sneijder forvet arkası olursa gerçek mevkisinde oynarsa az da olsa var tur şansımız, sonuçta bugün berbattık ama rakip işi bitiremedi çünkü onlar da çok iyi değiller. Son hamleleri yapamıyorlar, bizden daha organize oldukları kesin, çok net kontra ataklar yapıyorlar ama yenemediler sonuçta. Savunmaları da hiç iyi değil, girdiğimiz pozisyonlar vardı, genel görüntü Schalke lehine, deplasmanda ilk golü atarsak her şey mümkün.

Nesil
    2007

Bu kadar rezil zemin mi olur. Rezalet ötesi. Dünya bizi böyle mi tanıyacak? Yabancı kanaldan izliyorum adamlar maçı bırakıp stadın halini gösterdi bir ara. Zaten kayan futbolculardan da belli oluyor da neyse.

Oyun falan oynamıyoruz. İlk yarı yine ortada bir maçtı ama ikinci yarı Schalke ne istediyse onu oynadık. Bunun nedeni de belli Sneijder'in çıkması. Sneijder'i neden sol hapsediyoruz bir türlü anlamıyorum zaten.. Bir de çıkarıyoruz. Hamit hiçbir şey oynamadan sahada kalabiliyor ama Sneijder'e sabredemiyoruz. Amrabat desen ne yaptığı belli değil. Hamit'e biri söylesin artık yavaşsın adam geçemiyorsun paslı oyna. Yapsa Hamit Selçuk Melo 3 lüsü süper orta saha üçlüsü olacak ama adam topu alınca bırakmıyor ya.

Drogba Burak iyi ikili olacak gibi. Biraz daha alışmaları lazım tabi. Sneijder'i de arkalarına monte etmeliyiz bence sola değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu oyuna iyi skor.Ciddiyim adamlar 4-1 felan alıp gidebilirlerdi.İkinci maça formalite gözüylede bakabilirdik.Yine bence şartlar yarı yarıya.
    Drogba-Burak iyi uyum yakaladı.Drogba biraz daha alışınca Burak'ı iyi besleyecek gibi.Hamit artık kulübeye çekilmeli.Kanat oyuncusu değil.Öldürüyor topları.Sistem değişikliği şart.Sneijder kanatta olmaz.O adamı gerektiği gibi kullanmalıyız.
    Neyse benim için 3-5 yıl aradan sonra ŞL'de oynayıp buralara gelmekte başarı.Ha bu kadro Schalke'yi elemeye yeter.Elenirsekte yazık olur.Evimizde bu kadar kötü olmakta biraz hayal kırıklığı.Gidip Almanya'da elersekte şahane olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben enteresan bi biçimde Hamit'i beğendim, elinden geleni yaptı adam. Fakat o defans hattıyla işimiz çok zor. Ayıptır, koca Galatasaray'da oynuyosun abuk subuk topları kaçırıyosun Dany. Riera'da cacık çıktı...

Son olarak da Drogba'yı, Sneijder'i getirmeyi biliyoruz da adamlar çim sahada değil tarlada oynadılar resmen maçı. Duruma el atılması lazım. Hepimize geçmiş olsun. Deplasman için de bi umut demek geçiyor içimden

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu maçta ki gibi oynarsak Almanya'da bizi haşat ederler.

Drogba,Burak iyiydiler ancak Melo ve öyle bir Selçuk vardı ki sahada hayran kaldım Selçuk'a,iyi ki bizde forma giyiyor.Riera ilk yarı bir çok kademe hatası yaptı ancak ikinci yarı biraz topladı,aynı şekilde Sabri'de öyleydi.Hamit çok çok çok kötü oynadı,en çok beklenti içinde olduğum oyuncu olan Hamit beni bu maç çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Almanya'da ekstra bir şeyler olmazsa eleneceğimizi düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ne kadar kötü oynamış olursak olalım bu tura kadar gelen bir takım kendi sahasında 1-0 öndeyken böyle gol yemez arkadaş, sindiremiyorum hala.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç olarakta gerçekten temposu yüksek,zevkli bir maç oldu.Bu açıdan doyurucu oldu.ŞL heyecanı bile adamı bir başka yapıyor.Bu açıdan tatmin ediciydi.Skor olarakta iyi olsaydı keşke.Neyse yapacak bir şey yok.

Bir parantezte Selçuk'a açmak lazım.Tam bir kaptan gibi oynadı.Her yerde vardı.Helal olsun.Armanın hakkını veriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende Hamit'i beğendim iyi oynadı aslında çok iyi bile denebilir, sadece her zaman ki gibi şansızlığı üstündeydi bir gol atabilse rahatlıcak ama direkler peşini bırakmıyor..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hamitin şimdiye kadar bildiğim 5 topu direkten döndü bursa( e ) manu( d ) manu( e ) fenerbahçe( e ) schalke 04( e ) direk de sorun olması muhtemel...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak - Drogba güzel ikili oldular da biz hiç orta yapmıyoruz. Sabri'nin savunması fena değildi ama rakip kanatlardan takır takır gelirken bizim kanatlardan tehlikemiz yok. Hamit dinlendirilsin, gol atacağım diye inat etti topu vermek istemiyor. Sneijder, Drogba basit oynuyor adamlar, oynatıyorlar, Hamit geveliyor. Şampiyonlar Ligi gidebilir, hedef tutturuldu zaten yıllar sonra Şubat ayında ŞL'de maç yapmak başarıdır. Lig için korkmaya başladım, Schalke gibi takım pek yok ama Akhisar da zorladı bizi. Antalya maçındaki düzen en iyisi gözüküyor. Burak sağ kanada yakın olacak, biraz daha fazla mücadele edecek, 4-2-3-1'i deneyeceğiz ve oturtacağız ancak o şekilde düzelir bu savunma zaafiyetleri.

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri