Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

28 70.00%
  • Berabere Biter

4 10.00%
  • Schalke 04 Kazanır

8 20.00%
Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 343 sonuç

Konu: Galatasaray - Schalke 04 | Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Şükür'lü takımdan kalma şişirme top oyun anlayışından bir türlü kurtulamadık yahu. Sneijder - Drogba - Burak üçlüsü güzel işler yapıyor aslında. Ama Sneijder çıkınca başladık şişirme topa. Forvet ile orta saha arasındaki bölge bomboş kaldı. Kanatlardan da gidemedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tahmin ediyordum gollü beraberlik olacağını. Rövanş için daha iyi oldu en azından beraberliğe yatmayacağız herkesin aksine Almanya'da turla döneceğimizi düşünüyorum. Sneijder'i kanata mahkum etmekle hem defansif hemde ofansif anlamda darbe yedik. Hamit'in direkten dönen topu gol olsa herşey değişirdi ancak, -se,-sa'larla olmuyor futbol.

Almanya'da galibiyet mecburi ve alacağız da çünkü biz işi zoara sokmayı seven bir milletiz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İlk yarı Gs beklenenin üstünde bir futbol oynadı ve Sneijder Burak ve Drogba ile etkili oldu fakat her ne olduysa 2. yarı Sneijder degişikliğinden sonra galatasarayın tek hücum özelliği drogbaya uzun top atmak oldu drogba zaten yeni gelmşi maç kondisyonunu 90 dakikaya yayamacak neden Sneijderi oyundan alırsın be hocam hayır değişikliğe anlam kazandıracak bir oyuncuda değil amrabat. almak için kadar zorlandığınız oyuncuyu 45 dk oynatmakda mantıksızdı bana göre zaten Gs'ın ilk yarıdaki güzel futbolunda Sneijderin pasları ön plandaydı Şimdi Sneijderi neden övüyorsun 4-4-2 ye ayak uyduramadı diyeceksiniz fakat neden İleride Drogba Burak ile 2leyip arkalarına Sneijderi koyup arkayı Selcuk Hamit ve Melo ile 3 lemedi diye sorarım.2. yarı iyiki bir drogba gelmiş dedirtti adeta ama bu bizim türk futbolunda var hemen iyi bir oyuncu gelsın heemn onu zorlamalar onu kahraman ı gibi görmeler her atakta ona pas atmak "Quaresma geldi quaresmaya pas at calımlasın", "Drogba geldi uzun pas atın indirsin" ama ondanlar insan değil mi ?Gs'ın futbolu ne bir pas var ne bir kanat organizasyonu sürekli 50 metreden Drogba'ya uzun pas, drogba sunu indir bunu indir adamda kondısyon dustu sornasında 1 tanesii tuttu ve uzun pası burağa indirdi maalesef burak yararlanamadı.Birde Shalke'nin kanat organizasyonaları cok saglamdı Gs hemen kanat organizasyon açığını kapamalı Almanya'da bu kadar şanslı olmayabilir.Son bir sözde Hamit altıntop ile ilgili adamın her şutu direkten mı döner ya ne şans be kardesim be.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Burak - Drogba güzel ikili oldular da biz hiç orta yapmıyoruz. Sabri'nin savunması fena değildi ama rakip kanatlardan takır takır gelirken bizim kanatlardan tehlikemiz yok. Hamit dinlendirilsin, gol atacağım diye inat etti topu vermek istemiyor. Sneijder, Drogba basit oynuyor adamlar, oynatıyorlar, Hamit geveliyor. Şampiyonlar Ligi gidebilir, hedef tutturuldu zaten yıllar sonra Şubat ayında ŞL'de maç yapmak başarıdır. Lig için korkmaya başladım, Schalke gibi takım pek yok ama Akhisar da zorladı bizi. Antalya maçındaki düzen en iyisi gözüküyor. Burak sağ kanada yakın olacak, biraz daha fazla mücadele edecek, 4-2-3-1'i deneyeceğiz ve oturtacağız ancak o şekilde düzelir bu savunma zaafiyetleri.
    Burak'ı sağ kanata atarsanız da sağ bek savunması yalnız kalır. Burak rakip hücumdayken forvet gibi ileride kalmak ister çünkü. Schalke çabuk pas yapmaya çalışan bir takım. Burak sağ geriyi doldurmazsa daha rahat pas yapmaya başlarlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi yediğimiz golü yeniden izledimde Semih çok hatalı tercih yapmış.Sen stopersin alanına bak arkadan boş boş adam geliyor.Semih o açığı kapatsa belki topu süren adam bu kadar net vuramayacaktı.Bom boş alda at dedi.
    Dany ise saatli bomba gibi.Seneye zaten stoper ve sol bek kesin gelir gibi.Adil Rami,Toure gibi yapılı adam lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Burak'ı sağ kanata atarsanız da sağ bek savunması yalnız kalır. Burak rakip hücumdayken forvet gibi ileride kalmak ister çünkü. Schalke çabuk pas yapmaya çalışan bir takım. Burak sağ geriyi doldurmazsa daha rahat pas yapmaya başlarlar.
    Sağda Hamit solda Amrabat olacağına, sağda Burak solda Emre olsun. Emre pres yapıyor, koşuyor, sol tarafı kapatır. Amrabat'tan iyidir her türlü. Zayıf taraf sağ kanat olacak, buraya da destek Melo veya Selçuk'tan gelecek. Sadece Schalke maçları için değil lig için de bunu yapmak zorunda. Yoksa 4-4-2 ile Sneijder'ı kullanamayacağız, 4-2-3-1'de Burak kanat olmazsa Drogba oynayacak Burak yedek kalacak veya 4-3-1-2'de kanatlarımız yetersiz kalacak. Her şekilde sıkıntı var. Bana göre Burak'ın sağda olduğu taktik en mantıklısı, en azından hücumlar etkili olur, yediğimizden fazlasını atabiliriz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Şimdi yediğimiz golü yeniden izledimde Semih çok hatalı tercih yapmış.Sen stopersin alanına bak arkadan boş boş adam geliyor.Semih o açığı kapatsa belki topu süren adam bu kadar net vuramayacaktı.Bom boş alda at dedi.
    Dany ise saatli bomba gibi.Seneye zaten stoper ve sol bek kesin gelir gibi.Adil Rami,Toure gibi yapılı adam lazım.
    Semih, Riera çalım yerse rakibi mi karşılayacak, yoksa diğer taraftan trailer gelen oyuncuyu mu takip edecek?

Riera'nın indirmesi gerekti. Sarı kart ile kurtarabilirdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Son bir sözde Hamit altıntop ile ilgili adamın her şutu direkten mı döner ya ne şans be kardesim be.
    manchester da dönen şanstırda bu da kazmalıktır artık bildiğin kazma bu adam ne adam geçebiliyo ne pas atabiliyo ne gol atıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Riera çalım yerse rakibi mi karşılayacak, yoksa diğer taraftan trailer gelen oyuncuyu mu takip edecek?

Riera'nın indirmesi gerekti. Sarı kart ile kuratabilirdi.
    Bence stopersen orada arkanı kollayacaksın ve o alanı öyle boş bırakmayacaksın.Dediğim gibi Semih,Jones'ı kapasa o topu süren adam büyük ihtimal kaleye vuracaktı.Daha net olamazdı Jones'un pozisyonundan.
    Riera'ya ise katılıyorum.Direk indirmesi lazımdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

En büyük hata Dany'de o pozisyonda Allah ne verdiyse vur yahu zaten maç bitiyor niye kasıyorsun.

Bi de yıl olmuş 2013, biz korner kullanırken kontra yiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yediğimiz gol de yapılabilecek hiç bir şey yoktu,Semih adamın önünü kapatmasa Muslera ile karşı karşıya kalacaktı,Riera zaten o hızı ile adama dokunamazdı bile ve pozisyonun baş aktörlerinden Dany ile Melo'da çok geri de kaldılar.Dany çok yanlış yerde yumuşattı topu ve sonucunda golü yedik.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçı izleyemedim. Ntv spordan özetlere baktıgımda yenilen golde Melo'nun büyük hatası var onlarda söyledi zaten. Drogba - Burak ikiliside son vuruşları iyi tamamlarlarsa çok can yakabilirler.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Zaten adam Riera'nın önündeydi diye hatırlıyorum. Reira'yı geçmişti. Semih n'apsın ikiye mi bölünecekti? Mantıklı olan Riera'nın adamı indirmesiydi 2 kişisin kırmızı yemezsin. Ya da o adamı Semih'e bırakıp diğer adama doğru çaprazlama koşu yapacaktı ama bu daha zor tabi indirmek yapılması gerek olan. Yine de kızamıyorum adama sol bek değil ne yapsın.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Riera çapraz koşu yapsa rahat vurdurmazdı melo kondisyonu yerinde olsa depara devam ederdi dany ile melo konuşsa bu hata olmazdı hamit dönse orta açsa gol olmazdı dany topu ayak içiyle indirmeyip üstüyle yakına indirse yine gol olmazdı... Uzar gider böyle liste şimdi 2.maç önemli denge oyunuyla skoru buluruz o sürede melo ve sneijder kondisyon kazanır drogba takıma alışır eboue form tutar onların saha dışında eksiği vardı bizim saha içinde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her pozisyonda Drogba vardı. Adam başka bir şey, hayran kalmamak elde değil. Takımın lideri olur 1-2 maça kalmaz, 2 ya da 3 defa kornerde Selçuk'a duracağı yeri gösterdi ve topları Selçuk uzaklaştırdı, yenilen golden sonra takımı toparlamaya çalıştı. İyi ki alınmış, onu izlemek çok büyük keyif.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Zaten adam Riera'nın önündeydi diye hatırlıyorum. Reira'yı geçmişti. Semih n'apsın ikiye mi bölünecekti? Mantıklı olan Riera'nın adamı indirmesiydi 2 kişisin kırmızı yemezsin. Ya da o adamı Semih'e bırakıp diğer adama doğru çaprazlama koşu yapacaktı ama bu daha zor tabi indirmek yapılması gerek olan. Yine de kızamıyorum adama sol bek değil ne yapsın.
    http://www.beyazgazete.com/video/web...as-380088.html

Farfan zaten kaçmış.Çapraza doğru hareketlenmiş.Semih kendi alanında koşsa sizce bu kadar net pozisyon olurmuydu?Neyse olan olmuş.Ama izleyin bence Semih'tede hata var.Tabi Dany baş sorumlu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

4-3-1-2 çıktıgımız her maçta kanatlardan bizi kevgire çevirirler.Rakip fark etmez... 4-4-1-1 ya da 4-4-2 oynamak lazım. Schalke deplasmanında Sneijder yedek başlayabilir.Ya da tek forvet başlanır...

Yalnız TR liginde Burak-Drogba ikilisini durdurmak çok ama çok zor olacak gibi duruyor.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu maçta 4-3-1-2 oynadığımıza inanan var mı ? Sneijder sol,Hamit sağ kanat oynadı bildiğiniz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Shalkeyi geçeriz,Ezeriz,Ooo Shalke onlar kim ? ..

Maçtan önce sadece Allah yardımcımız olsun yorumunu yaptım..

4 pas yapıp orta saha'yı geçti Shalke..Medyamıza göre 6 oyuncusu sakat.Ben bir eksiklik görmedim.Kanatları mühtiş kullandı.İlk yarı 3-1 veya daha 2-1 biterdi shalke adına.15 dakika'da gol girseydi maçın seyri cok farklı olurdu.

Ayrıca almanlar bu işi gerçekten cok iyi yapıyorlar.4 pas yapıp orta saha'yı geçme olayı.Galatasaray'da bu var mıydı kesinlikle hayır.Selçuk-Melo-Hamit-Snijeder şöyle organize bir atak yapamadı.

Ayrıca Fatih Terimin en büyük hatası.Snijder-Amrabat değişikliği oldu.Maç orda bitti benim için.Hamit 70 dakika tahamül etti.Ne için bir şut ceksin diye.

Snijder ikinci yarı oyunda kalsaydı.Drogbayla kesinlikle bir hucum orginisazyonu yapardı.

İkinci maç için hiç ümitli değilim heleki 3 hafta sonra Afeley falan gelirse.Onlar bile olmasa bu shalke bizi bu kadrosuyla eler geçer..

Ayrıca Türkiye'deki bütün spor yorumcuların şişmesi cok güzel oldu Bundan sonra skora göre yorum yapmazlar umarım.Ama değişmez.

Ayrıca Fatih terim bu takımı izlemeye bir kaç adam göndermedi mi ? Kendiside gitti izledi.Sanırım oda hafife aldı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    En büyük hata Dany'de o pozisyonda Allah ne verdiyse vur yahu zaten maç bitiyor niye kasıyorsun.

Bi de yıl olmuş 2013, biz korner kullanırken kontra yiyoruz.
    Pozisyonun oncesinde Hamit'in 3 kisinin arasinda topu ayagindan cikartmayip zorlamasi ve kaybetmesi daha buyuk hata bence.

Dany atletik ozellikleri oldugu icin takimda. Cok dogru kararlar verdigi icin degil. Bu atletik ozelliklerini de sonuna kadar kullaniyor.

Hamit ise liderlik yapmak, tecrubesini sahaya yansitmak icin var. Amrabat gibi 3 kisinin arasina girip herkese calim atmaya calismak icin degil.

Tabii bence

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Pozisyonun oncesinde Hamit'in 3 kisinin arasinda topu ayagindan cikartmayip zorlamasi ve kaybetmesi daha buyuk hata bence.

Dany atletik ozellikleri oldugu icin takimda. Cok dogru kararlar verdigi icin degil. Bu atletik ozelliklerini de sonuna kadar kullaniyor.

Hamit ise liderlik yapmak, tecrubesini sahaya yansitmak icin var. Amrabat gibi 3 kisinin arasina girip herkese calim atmaya calismak icin degil.

Tabii bence
    Altına imzamı atarım , aslında hamitten liderlik bekleyende yok bence saha içi lideri bu takımın selçuk sneijder drogba dır. anlamıyorum basit oynayıp tek pas yapmak topu rakibe çarptırıp korner/taç almak çok mu zor topu illa içeriye vermeye çalıştı her topta zaten emre çolak gibi rakibe kalçasını dayayıp kendi ekseni etrafında bi dönüyo tüm kontra atakları hiç ediyo bu gün yerine aydın oynasa 10 kat iyi oynardı o kadar diyorum kanat oyuncusu akıp gitmeli o tipte değilse de basit oynamalı tek pas yapmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Terim bu maç sınıfta kaldı, dplasmandada alabiliriz bu maçı umutlu olalım.

Burdan fm'de gs araştırmacısına sesleniyorum hamit'in çevikliğini 8'e hızlanmasınıda 5 düşürün lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Altına imzamı atarım , aslında hamitten liderlik bekleyende yok bence saha içi lideri bu takımın selçuk sneijder drogba dır. anlamıyorum basit oynayıp tek pas yapmak topu rakibe çarptırıp korner/taç almak çok mu zor topu illa içeriye vermeye çalıştı her topta zaten emre çolak gibi rakibe kalçasını dayayıp kendi ekseni etrafında bi dönüyo tüm kontra atakları hiç ediyo bu gün yerine aydın oynasa 10 kat iyi oynardı o kadar diyorum kanat oyuncusu akıp gitmeli o tipte değilse de basit oynamalı tek pas yapmalı
    Sende diyorsun, kanat oyuncusu akıp gitmeli. İşte Hamit kanat değil ki, aksine yavaş ve sürekli set hücumu seven bir yapısı var. Orta alan topçusu.

Golü bulduk ama oyunu kontrol edemedik 2 3 gol yiyebilirdik ilk yari bitmeden ama 1 golle kurtulduk o da Dany ve Melo'nun anlasmazligindan geldi yazik oldu.

Selcuk Inan bugün kelimenin tam anlamiyla müthis oynadi asistini yapti Burak müthis bir sekilde önüne alip golü atti belki bu kontrolü ve golü atabilecek sayili oyuncu vardir futbol dünyasinda.

Sneijder'i solda oynatmak futbola ihanet inaniyorum ki Fatih Terim bu hatadan dönecektir yani olmuyor.

Amrabat'in 8 milyon euroya alinisi zaten hataydi ama bir gram beynini gelistirememesi skandal kesinlikle bizim takimin büyük maclarda oynayacak oyuncusu degil Anadolu takimlariyla oynarken bile rakibin üstüne gitmekten korkan bi oyuncu haline geldi.

Ikinci mac ne yapip edip turu koparmak lazim sonra muhtemelen eleniriz ki elenirsek lige konsantre oluruz bu turu gecsek bile ileri gidecek bi takim degiliz su an.

Hamit de ne sanssiz bi futbolcu kacinci diregi bu ama kanat oyuncusu olarak kesinlikle bizim takima böyle maclarda fayda saglamiyor hizli bi oyuncu degil cünkü orta 3 lünün saginda daha etklili olurl

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hamit çizgiye basarak oynayabilecek bir oyuncu değil gençken de böyleydi hamit orta sahaya kat eden bir oyuncu böylece boş alan bulup şutlar çeken bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Galatasaray, altın gibi gol buldu ancak bugün akıllı oynamadı. 1-0 öndeyken 2 tane çok net kontra yedi birisi gol oldu. Bu tür maçlarda 1-0'ı yakaladığın zaman saldırmayıp da o skora razı gibi oynarsan kontradan ikinciyi sen bulursun, bence Terim bunu ya düşünmedi ya da düşünemedi..

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Galatasaray, altın gibi gol buldu ancak bugün akıllı oynamadı. 1-0 öndeyken 2 tane çok net kontra yedi birisi gol oldu. Bu tür maçlarda 1-0'ı yakaladığın zaman saldırmayıp da o skora razı gibi oynarsan kontradan ikinciyi sen bulursun, bence Terim bunu ya düşünmedi ya da düşünemedi..
    Bence Fatih hoca GS-Fb macindaki gibi düsündü. Amaci burada maci bitirmekti ama bizim acimizdan ne yazik ki yine hayal kirikligi oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sende diyorsun, kanat oyuncusu akıp gitmeli. İşte Hamit kanat değil ki, aksine yavaş ve sürekli set hücumu seven bir yapısı var. Orta alan topçusu.
    Ben zaten kantta oynamasın diyorum hatta şu rakibe kalçayı dayayıp topu saklamaya çalışma huyunu bırakmazsa hiç oynamasın dakika 90 değil 20. dakika kontratak yapıysun amaç neki topu saklamaya çalışıyosun sen

keşke sete dönük oynasa bildiğin eboue nin verimini %90 düşürdü adam bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Takımda kanat oyuncusu yok bildiğin, iyi yok yani. İyi kanat oyuncuların yoksa kanat oyuncularıyla taktik olmaz,oturmaz. Böyle orta sahadan çakma oyuncuları kanada yerleştirirsek, Farfan'ı Messi yaparız, olay bu. Ordu maçında Emre Çolak'a büyük şans doğdu umarım akıllanıp yeniden formayı alır ve yüzümüzü kara çıkartır. Hamit'i hep savundum hep sabrettim ancak yavaş yavaş kızağa çekilmesi lazım diye düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bugün GS'ın galip gelememesinin ve Türk takımlarının Avrupa'da genellikle başarısız olmasının sebebplerinin başında yanlış futbolcularla yanlış futbol oynamamız geliyor. Schalke bugün 4 tane ofansif oyuncuyla çıkıp oynadı ve savunmayı da iyi yaptılar. Bunu şampiyonlar ligi maçında deplasmanda yapıyorlar. Biz hala şu oynarsa beke yardım gelmez, bu oynarsa şurası açık kalır diye tartışıyoruz. Yıllardır defans oyuncularıyla hücum etmeye çalıştığımız için biryere gelemiyoruz. 2 takımda 4-4-2 ile oynadı birinin kanatlarında kesinlikle kanat oynayamayacak son derece yavaş Hamit ve Sneijder varken diğerinin kanatlarında Draxler, Bastos ve ileride Farfan gibi süratli oyuncular var. Zaten adamların attığı gol ve geliştirdiği ataklardan da belli oluyor. Fatih Terim kimse kusura bakmasın ama inatla Sneijder gibi bir futbolcuyu sol kanatta oynatırsa Aykut Kocaman'dan farkı kalmaz. Kanatları savunmak için 4-4-2 oynuyorsun ama yine de verdiğin pozisyonların hepsi knattan oluyor ama inatla taktiğe devam.

Avrupada başarılı takımlara bakın, defans hattı hariç en fazla 1 tane defansif ve yavaş oyuncusu var. Defans hattında ise en azından bir tanesi hücumcu oluyor. Bizde ise forvet hariç en fazla bir tane hücumcu var o da hep yavaş oyuncu oluyor. Sonra da buraya gelip adamlar deli gibi kontraya çıkıyor diyoruz .

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri