Quote Originally Posted by davidvilla View Post
Kardeşim öncelikle "istatistik mini etek gibidir çok şey gösterir ama gerçekten göstermesi gerekeni göstermez" sözünü hatırlatmak istiyorum sana.
İkinci olarak da altyapıdan cıkardığımız adam da yetenekli bir adam. Öyle boş beleş sırf altyapıdan çıkan adam değil. Ayrıca Gs kültürünü Fatih Terim'in etkisini yıllarca hissetmiş bu şekilde büyümüş, buraları bilen bir çocuk. Amrabat daha yeni Florya'da.
Bu istatistiğe bakarak açıkcası ben Emre'yi eleştiririm. Daha takıma yepyeni gelmiş adam senin kadar top oynuyor, senin çoktan daha iyisini yapman lazım zaten...
Sir Alex Ferguson Abi 20 Trilyon para verdiğiniz oyuncuyu sezon başından beri izliyorum.Hep soldan alıyor gidiyor.Bunlar tamam orta açmayı bilmiyor.Final paslarında sıkıntıları var.

Emre Çolak devşirme.Esas mevkisi forvet arkası sol kanata koydu Fatih Terim.Bizim altyapımızda belirli bir taktik şablonuyla yetiştirmediğimiz için oyuncuları bu konuda hiç sıkıntı olmuyor.

Amrabat bana göre benim fikrim ben kendi takımımda oynatmam.Heleki avrupa'daki o grafiğini görünce sinirlendim dün akşam.Avrupa'da bütün takımlarımızı desteklerim.İnsan bir olumlu hareket yapar.Emre Çolak olsaydı daha iyiydi yerine.

Amrabat ligde ki grafiğide hiç iyi değil.Verilen para'da tek sevindiğim nokta.Para bir Türk takımına gitti.Avrupa takımına değil.