Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

28 70.00%
  • Berabere Biter

4 10.00%
  • Schalke 04 Kazanır

8 20.00%
Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 343 sonuç

Konu: Galatasaray - Schalke 04 | Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hoca bugun hataliydi bastan sona kadar rakibi iyi inceledik analiz ettik dedi hocada biliyordu rakip kanatlari cok iyi kullaniyor hoca napti sneijderi solda baslatti. sneijderi ortaya cekip sol"a al amrabati tek forvet oyna arkadas hadi bunu ilk 11"de yapamadin devre arasinda yapcaktin maç"i hoca verdi tek kelimeyle ortasahayi adamlar yuruyerek gecti hic zorlanmadilar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç, zemin, oyun vs hakkında çok şey söylendi de bir parantezde taraftara açayım. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı hatta Milli Takım maçlarındaki taraftar profilleri (Beşiktaş taraftarları Avrupa maçlarında biraz daha maç içinde) neredeyse aynı. Avrupa maçlarında rakipler gelmeden önce "Cehennem yaratacağız" sözü altında geçmişe nazire yapılır, onunla övünülür ama sahada takım geri çekilince, gol yeyince veya baskı yeyince tamamen sus pus olunur. En etkili olunan zaman dilimi ilk ve ikinci yarı başları, gol ve gollük pozisyonlar sonrası, ötesi tiyatro havasında...

Söz o ki 90'lardaki O etkin ve baskın güç artık yok. Bugün bir örneğini daha gördük ne yazık ki. Nerede Samiyende 15 bin kişinin oluşturduğu baskı nerede 55 bin kişilik bu çoğul sessizlik.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hamit geldiğinden beri iyi profrmans sergilemiyor.Herkes savundu lakin oynadğı tek maç.Mancestesr maçıydı İngiltere'deki onun dışında uzaktan bir iki şutu var diğer maçlarda.

Ligimize bakıyorum.Hamit yerine.Hurşut alsaydı daha iyiydi.Galatasaray aynı paraya alırdı.Gençlerbirliğinden.

Sol kanada bakıyorum.Amrabat Türkiye'de sol kanat oyuncusu Tuncay var'dı onu galatasaray almadı.Amrabat on kere daha yararlı olurdu o kadar para cebinde kalırdı Galatasarayın..

Amrabat-Hamit transferini sezon başından beri eleştiriyorum.

İlginç bir yorum dinledim bir yerde "Adamlar ikinci yarı oynamadı oyunu soğuttu neden ? Zemin o kadar kötü ki sakatlanmıyalım diye".

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hamit geldiğinden beri iyi profrmans sergilemiyor.Herkes savundu lakin oynadğı tek maç.Mancestesr maçıydı İngiltere'deki onun dışında uzaktan bir iki şutu var diğer maçlarda.

Ligimize bakıyorum.Hamit yerine.Hurşut alsaydı daha iyiydi.Galatasaray aynı paraya alırdı.Gençlerbirliğinden.

Sol kanada bakıyorum.Amrabat Türkiye'de sol kanat oyuncusu Tuncay var'dı onu galatasaray almadı.Amrabat on kere daha yararlı olurdu o kadar para cebinde kalırdı Galatasarayın..

Amrabat-Hamit transferini sezon başından beri eleştiriyorum.

İlginç bir yorum dinledim bir yerde "Adamlar ikinci yarı oynamadı oyunu soğuttu neden ? Zemin o kadar kötü ki sakatlanmıyalım diye".

Hamit' i herkesin savunması gibi bir olay söz konusu değil. Böyle birşey iddia ediyorsanız da en başından ben karşıyımdır. Futbolu durarak oynayan topu ayağında geveleyen futbolculardan nefret ederim.
    Football is simple,but Football Manager is not

petrol_fb12

Ne Hursut'u yahu senin kadar anadolu takiminda oynayan Türk oyuncu fetisisti birini görmedim utanmasan Erman Kilic > Sneijder diceksin hatta Mehmet Yildiz varken Drogba niye aliniyor ki diyebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Erman Kilic > Sneijder Mehmet Yildiz varken Drogba

İyiymiş baya ya Hurşut mu Hamit mi desen.Düşünemden Hurşut.Amrabat mı Tuncay mı dersen.Düşünmeden Tuncay

Güldürdün ya gece gece Allah ta Seni güldürsün inşallah

Erman Kilic > Sneijder Mehmet Yildiz varken Drogba

İyiymiş baya ya Hurşut mu Hamit mi desen.Düşünemden Hurşut.Amrabat mı Tuncay mı dersen.Düşünmeden Tuncay

Güldürdün ya gece gece Allah ta Seni güldürsün inşallah
    Kardes senin mantik böyle isliyor ne zaman anadoludan iki oyuncu o gün asist veya gol yapsa senin icin ligin en iyi oyunculari bence buna özelden devam edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Kardes senin mantik böyle isliyor ne zaman anadoludan iki oyuncu o gün asist veya gol yapsa senin icin ligin en iyi oyunculari bence buna özelden devam edelim.
    Saydığım oyuncuları 10-12 maç izledim İkiside Amrabat-Hamit daha yararlı.Bir oyuncuyu 5 maç veya 6 maç izlemeden önermem veya karar vermem.

@byariff

Bir oyuncuyu 5 maç veya 6 maç izlemeden önermem veya karar vermem.

@Alicanfmfan

Lua Lua dedim Shelton demiştim doğru Çünkü bunları izliyorum Avrupa'yı izlemiyorum.İzlediklerimi öneriyorum.
    Last edited by petrol_fb12 : 21.Şubat.2013 at 03:45

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

petrol sag bek emrahi sag acigada ahmet"i alalim mi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakikaten, Anadolu futbolcusu sempatizanlıgı yapıyorsun. Sen değil misin ki Shelton lazım diyen, Galatasaray'a.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hurşut'u şu maç sahaya koysan heyecandan ve zeminden dolayı 1 adım atamaz be bırakın Allah aşkına

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hurşut'u şu maç sahaya koysan heyecandan ve zeminden dolayı 1 adım atamaz be bırakın Allah aşkına
    Ya bari Hamitten iyi oynardı sezon boyu.Huşut 29 hamit 30 yaşında neyse Ben önerimi yaptım

Hurşut zaten Bursa ya gidiyor 1 Milyon Euro senelik teklif etmişler Bu bilgiyide verilim. bari

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ya bari Hamitten iyi oynardı sezon boyu.Huşut 29 hamit 30 yaşında neyse Ben önerimi yaptım

Hurşut zaten Bursa ya gidiyor 1 Milyon Euro senelik teklif etmişler Bu bilgiyide verilim. bari
    Bak Hurşut şu maçta oynasaydı top benim ayağıma gelmesin diye saklanır dururdu, sorumluluk 0.
    Hamit'ten daha yetenekli olabilir ama hamit'ten iyi oyuncu değil.

Yav Petrol'ü anadolu topcusu muhabbettinde ciddiye alip yazmayin troll kovaliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Çünkü bunları izliyorum Avrupa'yı izlemiyorum.İzlediklerimi öneriyorum.
    Senin sorunun burda gizli bence açıl biraz Avrupaya da orada oynana futbolu gör.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ya bizim futbolcularımız ne ki, Avrupa'da ki oyuncuları izleyince bunlarda futbolcu mu diyorum. En basitinden Drogba bi girsin 1 gol bir asist. Bunu görünce Umut'a Emre'ye ondan bundan medet umduğumuzu anladım bunlarda topçu mu dedim. Bizim lig bence hiçte bizim zannettiğimiz kadar iyi bir lig değil.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Liginde geçmiş maçlara baktım, özellikle skor olarak ilgi çeken maçlara da.Hatta geçen sene Lyon'un o düşündürücü 7 gol attığı maçta böyle pozisyon yok. Ama ben böyle kontratak yiyen bir takım göremedim. İlk yarının sonları topu tutmak varken böyle bir gol yemek çok oturdu içime, Schalke ilk yarım saatlik dilimde yakaladığı pozisyonları atsa bu kadar koymazdı bana.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bugün GS'ın galip gelememesinin ve Türk takımlarının Avrupa'da genellikle başarısız olmasının sebebplerinin başında yanlış futbolcularla yanlış futbol oynamamız geliyor. Schalke bugün 4 tane ofansif oyuncuyla çıkıp oynadı ve savunmayı da iyi yaptılar. Bunu şampiyonlar ligi maçında deplasmanda yapıyorlar. Biz hala şu oynarsa beke yardım gelmez, bu oynarsa şurası açık kalır diye tartışıyoruz. Yıllardır defans oyuncularıyla hücum etmeye çalıştığımız için biryere gelemiyoruz. 2 takımda 4-4-2 ile oynadı birinin kanatlarında kesinlikle kanat oynayamayacak son derece yavaş Hamit ve Sneijder varken diğerinin kanatlarında Draxler, Bastos ve ileride Farfan gibi süratli oyuncular var. Zaten adamların attığı gol ve geliştirdiği ataklardan da belli oluyor. Fatih Terim kimse kusura bakmasın ama inatla Sneijder gibi bir futbolcuyu sol kanatta oynatırsa Aykut Kocaman'dan farkı kalmaz. Kanatları savunmak için 4-4-2 oynuyorsun ama yine de verdiğin pozisyonların hepsi knattan oluyor ama inatla taktiğe devam.

Avrupada başarılı takımlara bakın, defans hattı hariç en fazla 1 tane defansif ve yavaş oyuncusu var. Defans hattında ise en azından bir tanesi hücumcu oluyor. Bizde ise forvet hariç en fazla bir tane hücumcu var o da hep yavaş oyuncu oluyor. Sonra da buraya gelip adamlar deli gibi kontraya çıkıyor diyoruz .
    Ya abi taktik teknik diziliş futbolcu meselesi değil bu.
    Adamlarda oynayan oyuncuların hangisi inanılmaz yetenekti. Hiçbiri değil.
    İyi oynuyor gözüküyorlar çünkü BERABER oynuyorlar.
    Hucumda gözleri kapalı paslaşıyorlar. Savunmada yarı alanı herkes parselliyor, kimin nerede duracagı ne yapacagı belli. Daralıp genişliyorlar sürekli takımca. Top Drogbaya geliyor bir anda arkasında 3 kişi, pası atıyor Burak'a bir anda arkasında 3 kişi. Sürekli dayanışma içindeler. Maç içinde ne yapacakları, görevleri belli. Set hücümunda ne güzel orta alanda kısa kısa 1-2 pas yapıyorlar o pasları laf olsun diye yapmıyorlar herkesin bir gözü öne koşu yapacak oyuncuda oluyor. Koşu yapanı gördüler mi müsait hemen topu indiriveriyorlar önüne. Yani olay diziliş ya da şu futbolcu şurada oynadı meselesi değil. Beraber oynamanın getirdiği bir alışkanlık var. Sahaya çıktığı zaman her oyuncunun ofansif/defansif görevi net belli. Her bölgede daha kalabalıklar ama maç sonuna bakıyorsun hala daha diriler. Çünkü herkes belirli bir seviyede belirli bir yerde enerji harcıyor. Biz de kimin ne yaptıgı belli olmadıgı için herkes her yerde enerji harcıyor. Onlarda hiç oynamayan yedek oyuncu bile oyuna girince nerede oynayacagını ne yapacagını biliyor. Çünkü takımın ne oynadıgı belli, atıyorum sana deseler "Himone bu maç Farfan yok sen girecen oynayacan" sen bile bir kaç kez Schalke'yi izlemişsen ne yapacagını bilirsin. Durum bu.
    Bizim takımlar safi yetenege kalmış. Biri bir kaç çalım atacak, biri 2-3 oyuncuyu oyundan düşürecek de gol bulacagız. Kanatlardan bahsetmişsin mesela, bizim amrabat iddia ediyorum farfan'dan daha yetenekli bir oyuncu. Fakat Farfan'ı topla buluşturan sistem onu çok ileride ve tamamen demarke pozisyonda topla buluşturuyor. Bizim Amrabat ise taa gerilere gelip top alıp 3 kişiyi çalımlayıp gitmeye çalışıyor. Ya konuşacak çok şey var ama inan yanlış oyuncu yanlış yerde oynuyor muhabbeti değil. Fatih Terim dizilişi değiştirmeyerek aslında çok dogru bir şey yapıyor. Bir takımın düzeniyle dizilişiyle sürekli oynarsan o zaman gelişen var olan birşeye yeniden başlıyorsun demektir. Sürekli yeniden başlamak zaten bizi bu kadar kötü gösteriyor sahada.

Bu arada bence bizim takımın dün akşamki en iyi oyuncusu hiç tartışmam "Riera" idi.
    Last edited by davidvilla : 21.Şubat.2013 at 10:52

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maç, zemin, oyun vs hakkında çok şey söylendi de bir parantezde taraftara açayım. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı hatta Milli Takım maçlarındaki taraftar profilleri (Beşiktaş taraftarları Avrupa maçlarında biraz daha maç içinde) neredeyse aynı. Avrupa maçlarında rakipler gelmeden önce "Cehennem yaratacağız" sözü altında geçmişe nazire yapılır, onunla övünülür ama sahada takım geri çekilince, gol yeyince veya baskı yeyince tamamen sus pus olunur. En etkili olunan zaman dilimi ilk ve ikinci yarı başları, gol ve gollük pozisyonlar sonrası, ötesi tiyatro havasında...

Söz o ki 90'lardaki O etkin ve baskın güç artık yok. Bugün bir örneğini daha gördük ne yazık ki. Nerede Samiyende 15 bin kişinin oluşturduğu baskı nerede 55 bin kişilik bu çoğul sessizlik.
    Ne zamanki stadlar büyüdü, biletler pahalılaştı ve yıldız futbolcular geldi işte o zaman o tribun ruhu kaybedildi kardeşim. Avrupa'nın Real Madrid'ine Barca'sına Man Utd'na Milan'ına bak onların da taraftarı öyledir. Ama bir de Partizan'a Cska'ya Paok'a falan bak harika taraftarları var biz de eskiden öyleydik. Ama futbolun izlediği yol bu maalesef. Ekonomik açıdan ne kadar büyürsen o kadar amatör ruhunu kaybediyorsun hem taraftar olarak hem futbolcu olarak. Oraya gelen 55bin Gs için gelmiyor ki, Drogba için geliyor onun için para verdim diyor. Bir de 100.yılda şampiyon olamadığımız zaman aklıma geliyor. O gun Ayhan vardı, Cihan vardı ama gelen adam Galatasaray için gelirdi ve harika stad atmosferimiz olurdu. Büyümenin getirdiği bir şey bu, böyle kabullenmek lazım.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bence stopersen orada arkanı kollayacaksın ve o alanı öyle boş bırakmayacaksın.Dediğim gibi Semih,Jones'ı kapasa o topu süren adam büyük ihtimal kaleye vuracaktı.Daha net olamazdı Jones'un pozisyonundan.
    Riera'ya ise katılıyorum.Direk indirmesi lazımdı.
    Ben senin demek istediğini anladım. Buna alt yapı egitimlerinde yalancı kademe diyorlar.
    Ortada durman gerekiyor yani aslında ne arkadaşının kademesine giriyorsun ne de diger oyuncuyu marke ediyorsun. Olay pası/sutu atabilecek topu getiren oyuncuyu kararsızlığa düşürmek.
    Hata olarak pek görmüyorum çünkü o anda o atmosferde bunu düşünüp yapabilen oyuncular çok tecrübeli ve yıllarca üst seviyede top oynamış stoperler oluyor genellikle. Orada net hata Dany'nin. Zaten Dany kadar riskli oynayan stoper bu topraklar görmedi heralde. bir kere savunma oyuncusu kendine guvenecek, yere saglam basacak. Öyle kararsızlığa düştün mü hiç affetmezler bu seviyede.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hurşut'u izlemeden sadece maç özetleriyle yorum yapanlar var.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

schalke kötüydü ama bekledigimden iyiydiler.. akilli oynadilar ilk yari gs cok kontra verdi gol geliyorum dedi ve geldi.. galatasaray ise bekledigimden daha kötü oynadi hamit le sabrinin sutlari disinda net pozisyon yok.. sneijder cok kötüydü.. he birde burak burak diyenler vardi golün disinda burak sahada yoktu farkettinizmi? yerden kalkamadi bir türlü ya faul yapti ya yere atti kendini drogba bile buraktan daha cok mücadele etti o yasina ragmen.. burak iyi golcü ama avrupada oynayacak topcu degil benim gözümde o yüzdende hicbir zaman avrupaya transfer olamayacak olsada 1-2 sene sonra geri gelir tipis tipis.. mactan cok cabuk kopuyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

petrol_fb12

Sen futboldan anlıyorsan ben hiç anlamıyorum galiba...

Sana kalsa anadolu takımlarındaki göze batan oyuncuları toplasak Barcelona ile kafa kafaya oynayacağız Bizim Dinarspor'da da ilerde rakiplrin ayagından top alamadığı bir forvet var, onu da mı getirsek acaba Galatasaray'a ?

Neyse,biz konumuza dönelim...

Dünkü maçta Fatih Terim'in yaptıgı en büyük hata Akhisar gibi zayıf bir takıma karşı bile başarısız olan ortasaha kurgusu (melo [yekta vardı o gün] -selçuk-hamit-sneijder) ile maça başlamak oldu. Riera solda tek kaldı.Melo ve Selçuk çok ama çok fazla efor sarfetti ve yoruldu. Yalnız Selçuk'u takdir etmek lazım.Dün mükemmel iş başardı takım savunmasında.Fakat işte dediğim gibi takım savunma yaparken yorulunca hücumda Drogba'dan başkası görev alamadı organizasyonlarda. Eğer Sneijder'i oynatmak istiyorsa forvetlerden birini kesmeli Fatih hoca. Yok eğer Burak-Drogba oynayacaksa o zaman Sneijder kenarda beklemeli.Başka çözümü yok bu işin. Savunma dörtlüsü,melo-selçuk-drogba-burak konusunda sorun yok. Sıkıntı kanatlarda hem savunma hem hücum yapabilen ama bunu hızlı yapabilen adamların olmayışında.Amrabat hızlı ama aklını kullanmadan hücum ediyor,Hamit kağnı gibi resmen. Bu iki bölgede istediğimiz şekilde oynamaya başlarlarsa Schalke'yi eleriz biz..

Son olarak yönetimi de tebrik(!) etmek lazım. Sen milyonlarca € harcayıp Sneijder ve Drogba gibi adamları alıp patates tarlasına sürersen o oyuncular da 2 gün sonra patates olup çıkarlar! Böyle rezillik görmedim. ŞL gruplarında zemin yüzünden gruptan çıkamayacaktık az daha.Dün de en büyük rakibimiz yine zemindi. Bu kadar zor mu bu işi yapmak anlamadım ki! Yabancılar zemine 50 milyon € falan mı harcamışlar? Gerekirse 3-4 maçı gibi başka stadyumda oynayın ama şunu halledin artık yahu!!! Yakışmıyor Galatasaray gibi bir kulübe ve Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyona!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    . Yalnız Selçuk'u takdir etmek lazım.Dün mükemmel iş başardı takım savunmasında.
    Abi ne takım savunması. Tek başına her yere koştu durdu çocuk herkesin kademesine girdi her koşanın peşine takıldı tek başına ya ! Takım savunması alan savunması kendi yarısahanda herkesin alanın olması ve oradan sorumlu olması gibi dunyada genel kabul görmüş olay bizde yok. her alandan selçuk sorumlu Mascherano olsan Diarra olsan dayanamazsın ya.

Bir de Burak konusu var. Yerden kalkamadı bilmemne yapamadı. Adamın başında en az 3 en çok 5 kişi var, ya pas verebileceği biri var mı? yok. Boşa hareketlenen el kaldıran falan var mı? yok.
    Gs'a Huntelaar gelse yemin ederim Burak'tan daha fazlasını yapamaz. Çok yanlış eleştiriyoruz abi çok.
    Schalke'de Burak olsa biz turu çoktan vermiştik eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yediğimiz gol rezalet, baktıkça sinirleniyorum. Hamit'ın topu vermeme ısrarı, Dany - Melo iletişim eksikliği, topu kapan adam Jones koşarken Melo'nun geriye gelmemesi, Riera'nın sart kart cezalısı olmamak için faulden kaçınması. Çok sinir bozucu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftalardır söylüyorduk da (sözüm meclisten dışarı) takımına toz kondurmayan bazı arkadaşlar kabul etmiyordu Galatasaray'ın futbolun f'sini oynamadığını.Akıllar Schalke maçında , topçular konsantre olamıyor gibi züürt tesellileriyle maç günü geldi kendi adıma haksız olmadığımı dün bir kez daha gördüm. Beraberlik dünkü maç itibariyle Galatasaray için iyi sonuç ben bu kadar söylüyorum.

Maçın Fatih Terim ile ilgili kısmı bence önemli olan nokta. Sneijder'den sol açık yaratmaya çalışmak nasıl bir zihniyettir Fatih Terim gbi bir hoca bunu nasıl dener anlamak güç. Kadroları gördüğümde MC-MC-MC önlerinde AMC olur diyordum Sneijder ama bildiğin sol açıkta debelendi durdu ve hiçbirşey yapamamanın dahi gerisinde kaldı. Höger önceki akşam Lahm'ı izlemiş olacak sağ tarafı kevgire çevirdi. İkinci yarıda da Kolasinac aynı bölgeden inanılmaz bindirmeler yaptı otobana çevirdiler resmen karşı tribün tarafını. Kanatsız sistemde top oynayacaksan o top sürekli senin ayağında olacak bunu Fatih Hoca nasıl bilemez anlamak güç. Topu rakibe verirsen böyle elini kolunu sallaya sallaya gelir istediği sonucun çok daha fazlasını alabilecek oyunu oynar ve evine döner.

Bir parantez de Schalke'ye açmak istiyorum. İki gün önce muhtemel maç kadroları verildiğinde kendi kendime "ulan adamların eksik hali bu mu?" diyordum hakkaten öyleymiş. 2013'te sadece bir galibiyeti olan onu da 5-4 gibi saçma bir skorla kazanan takım bu muydu yani ? Adamlar taş gibi topunu oynadı ve gitti.

Son olarak şunu söylemek lazım , iki sene önce biz Beşiktaş taraftarının düştüğü hataya şimdi Galatasaraylı arkadaşlar düşüyor. Belki bizim ihtiyacımz olan transferlerdi ama daha çok taraftara oynamak için yapıldı yıldız transferleri ama şimdi Galatasaray kulübünün böyle bir şeye ihtiyacı yokken (maddi açıdan diyorum) taraftara oynayacak transferler yapmak akıl karı değil. Senin takımın bas bas bağırıyor stoper ve sol beke ihtiyacım var diye sen gidip Sneijder ve Drogba'yı alıyorsun. Hadi Drogba neyse adam iki maçta zaten olayı bitirdi efsane birisi ama Sneijder bu takıma hiçbir şey katmayacak gelmeden önce de söylemiştim hala da savunuyorum bu fikrimi.

İhtiyaç duyulan bölgelere transfer yapılmayarak çok çok şanslı bir kurayla avuçlarının içine kadar gelen turu elinin tersiyle itti gibi birşey artık Ünal Aysal.

Rövanşta işi çok daha zor temsilcimizin ama çıkmadık candan umut kesilmez ne diyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gol kralliginda CR7 ile zirvede olan buraki hala elestirenler var, bu cok ilginc. trabzonda attigi 30 kusur golle de gosterdi ki burak bizim ligimizin cok cok ustundedir tartismasiz.

terimden daha iyi bilecek degilim, o yuzden cimbomun oyun formatini elestirmem mumkun degil. ancak oyun icindeki dinamiklerden kaynakli ilk yari son yarim saati schalke topa haddinden fazla sahip oldu bence. burakin golu attigi dakikada halbuki rakip yelkenleri indirmisti, yuklenip farki acabilirdik.

cimbomun kadro kalitesi bu seviye icin bana kalirsa oldukca iyi, kurulabilecek en iyi kadro kurulmus durumda ancak yonetimin zemin konusundaki hamleleri affedilecek cinsten degil. az daha gruplarda elenilmesine sebep olabilecek bir zemin faktoru cok daha onemli bir safhada yine basroldeydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@anil luque

Futbolun F'sini oynamayan takım gruptan çıktı, ligde haftalardır lider, tüm hedef maçlarını kazanmayı başardı, rövanş maçı yine bir hedef maçı olacak ve şansı var. Akıllar Schalke maçında denmesi normal, devre arası kampında futbolcularla röportaj yapılıyor, hepsi Schalke diyor. Bu da normaldir.

Sneijder'ın solda oynamışlığı var Inter'de, Fatih Terim tamamen 4-4-2 denemiyor, 4-2-2-2 tarzı bir taktik deniyor sağ da oynayan Hamit de sağ açık değil esasen. Genel olarak bir sıkıntı olduğuna katılıyorum ancak hocanın Sneijder'ı -kaba tabirle- yiyeceğini düşünmüyorum. Daha verimli bir düzen bulunacaktır.

Drogba ne kadar gerekli olduğunu zaten gösterdi, Sneijder de kağıt üzerinde son derece gerekli bir adam. Bu takım ilk yarıda çoğu zaman Burak üzerinden hücum yaptı, yan pas yan pas içimiz bayılıyordu. Sneijder & Drogba başka bir futbol oynuyorlar ve onları izlemek büyük keyif. Sol bek ve stoper lazım doğru, ama ara transferde 4 oyuncu alınamazdı herhalde. Sağlam bir stoper bulmak da devre arası kolay değildi. Hocanın istediği Carlinhos alınamamış. Şimdi suç sadece Ünal Aysal da olmamalı. Stoper alınmak üzereyken Drogba gündeme gelince -yumuşatarak söylüyorum- yemişim stoperi Drogba gelsin diyorsa Fatih Terim, başkana bir şey demek haksızlık olur. Üstelik bu maç Schalke galibiyeti ile bitebileceği gibi, 2-0'ı bulup farka gidebilecek bir Galatasaray da olabilirdi pekala.

Kura şanslıydı, turu geçebiliriz zor da olsa ama bundan sonra zaten kim gelirse gelsin çok fena skorlar ortaya çıkabilir. Takım tecrübesiz, dün Drogba dışında herkeste bir tedirginlik vardı. Bu sene hedef gruptan çıkmaktı, başarıldı. Yönetim transferler ŞL için yapılmadı diyorsa çok da enseyi karartmamak lazım. Geçen sene başlarken şampiyon olacağız, ŞL'de gruptan çıkacağız ve ligde de lider olacağız denilse hadi canım sende denirdi o kişiye. Ne yazık ki bunun tadını çıkaramıyoruz. Belki de bu turdan elenmenin moral bozukluğu ile ligde de kötüye gideceğiz. Biraz haksızlık yapılıyor diye düşünüyorum, ben de dahil, genel olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence zemin bahane degil , elin schalkesi geldi takir takir o zeminde oynadi bu arada tur sansimiz bence bitmedi. zaten gruptan cikarken deplasmandaki iyi oyunlarimizla ciktik gruptan enseyi karartmaya gerek yok bizi bu kotu oyunumuzla schalke yenemediyse demekki onlara ordada kafa tutma yenme sansimiz var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Haftalardır söylüyorduk da (sözüm meclisten dışarı) takımına toz kondurmayan bazı arkadaşlar kabul etmiyordu Galatasaray'ın futbolun f'sini oynamadığını.Akıllar Schalke maçında , topçular konsantre olamıyor gibi züürt tesellileriyle maç günü geldi kendi adıma haksız olmadığımı dün bir kez daha gördüm. Beraberlik dünkü maç itibariyle Galatasaray için iyi sonuç ben bu kadar söylüyorum.

Maçın Fatih Terim ile ilgili kısmı bence önemli olan nokta. Sneijder'den sol açık yaratmaya çalışmak nasıl bir zihniyettir Fatih Terim gbi bir hoca bunu nasıl dener anlamak güç. Kadroları gördüğümde MC-MC-MC önlerinde AMC olur diyordum Sneijder ama bildiğin sol açıkta debelendi durdu ve hiçbirşey yapamamanın dahi gerisinde kaldı. Höger önceki akşam Lahm'ı izlemiş olacak sağ tarafı kevgire çevirdi. İkinci yarıda da Kolasinac aynı bölgeden inanılmaz bindirmeler yaptı otobana çevirdiler resmen karşı tribün tarafını. Kanatsız sistemde top oynayacaksan o top sürekli senin ayağında olacak bunu Fatih Hoca nasıl bilemez anlamak güç. Topu rakibe verirsen böyle elini kolunu sallaya sallaya gelir istediği sonucun çok daha fazlasını alabilecek oyunu oynar ve evine döner.

Bir parantez de Schalke'ye açmak istiyorum. İki gün önce muhtemel maç kadroları verildiğinde kendi kendime "ulan adamların eksik hali bu mu?" diyordum hakkaten öyleymiş. 2013'te sadece bir galibiyeti olan onu da 5-4 gibi saçma bir skorla kazanan takım bu muydu yani ? Adamlar taş gibi topunu oynadı ve gitti.

Son olarak şunu söylemek lazım , iki sene önce biz Beşiktaş taraftarının düştüğü hataya şimdi Galatasaraylı arkadaşlar düşüyor. Belki bizim ihtiyacımz olan transferlerdi ama daha çok taraftara oynamak için yapıldı yıldız transferleri ama şimdi Galatasaray kulübünün böyle bir şeye ihtiyacı yokken (maddi açıdan diyorum) taraftara oynayacak transferler yapmak akıl karı değil. Senin takımın bas bas bağırıyor stoper ve sol beke ihtiyacım var diye sen gidip Sneijder ve Drogba'yı alıyorsun. Hadi Drogba neyse adam iki maçta zaten olayı bitirdi efsane birisi ama Sneijder bu takıma hiçbir şey katmayacak gelmeden önce de söylemiştim hala da savunuyorum bu fikrimi.

İhtiyaç duyulan bölgelere transfer yapılmayarak çok çok şanslı bir kurayla avuçlarının içine kadar gelen turu elinin tersiyle itti gibi birşey artık Ünal Aysal.

Rövanşta işi çok daha zor temsilcimizin ama çıkmadık candan umut kesilmez ne diyelim..
    Burası çok önemli. G.Saray'ın hücum hattı açısından zaten bir sıkıntısı yokken ileriye dönük isimlerin alınması yanlış bir tercihti bana göre de. Sneijder-Drogba-Burak 3'lüsünün olduğu bir takımda Sabri, Dany, Riera gibi defansif futbolcuların olması abeslikten başka bir şey değildir. Dün, Schalke'nin bilhassa ilk yarıda nasıl top oynadığını gördü herkes. Eğer sağlam bir stoper ve sol bek alınsaydı ve Eboue formunda olup oynasaydı, çok başka bir maç olabilirdi. Bu hatalar, pahalıya patlamaz umarım.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri