1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default

    Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Plzen tamam iyi takim da abartip goklere cikarmaya da gerek yok. Napoli, lige asiliyor olmasa ve onemli oyuncularini Plzen macinda sahaya surmus olsaydi elerdi Plzen'i buyuk ihtimal.
    Yanlış bilgi. Napoli ilk maçta zaten klasik 11'i ile çıktı ve 3 tane yedi İkinci maça çıkan Napoli' 11'nin piyasa değeri Plzen'nin kadro değerinin 10 katı. Tabi 2. maç Napoli açısından kısmi formalite geçti. Plzen evire çevire Napoli'yi eledi, Ligde de iyi bir konumdalar ve Çek Slovak karması kadrosu ile sağlam bir takım. Milli takıma da bir çok oyuncusunu yolluyorlar. Eh son maçta Çek Cumhuriyeti'nin bizim Milli Takımla kedinin fareyle oynadığı gibi oynadığını unutmayın. Yani bunca şey tesadüf olmasın. Mücadele edersek dişimize göre bir rakip ama kesinlikle hafife alınmaz.

    Bu Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk öldü mü yaşıyor mu ? Bu adamların ne problemi var bir sakatlar bir yoklar arada varlar nasıl bir teknik heyettir bu, eskiden bir oyuncunun durumu hakkında bilgi verilir şu zamanda takımda denilirdi şimdi kim niye var niye yok öylece belirsiz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

  2. #2
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2,341

    Default

    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

    Bu Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk öldü mü yaşıyor mu ? Bu adamların ne problemi var bir sakatlar bir yoklar arada varlar nasıl bir teknik heyettir bu, eskiden bir oyuncunun durumu hakkında bilgi verilir şu zamanda takımda denilirdi şimdi kim niye var niye yok öylece belirsiz.
    FB basketbol takımına döndü, 15 oyuncuyla oynuyoruz. Orta saha çok kalabalık oldu diyoruz ama adamlar bir türlü kadroya giremiyorlar. Harika kanat oyuncularımız var diyoruz ama bir türlü yoklar, hatta sırf o yüzden kanatlarda forvetler oynuyor. Defanstaki birçok oyuncu o formayı zaten haketmiyor, ben stoperlerinin 1 tanesinin bile bu takıma layık olduğunu düşünmüyorum. FB takımı bu sene kadro kurma, yönetme, antreman ve sakatlıklar konusunda iflas etti. Artık 5-10 milyon Euro'lara transfer yapılacağına 5-10 milyona sağlam bir teknik ekip ve ekipman kurulmalı. 2 yıl öncesine kadar her futbolcu 2 hafta da iyileşirken şimdi 2 aydan önce kendini toparlayamıyor. Ya mental olarak futbolcular çok kötü, ya da teknik ekip eskisi kadar iyi değil.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •