-
Oyuncuların durumu tamamen Fenerbahçe'nin iletişim kanallarının yetersiz oluşundan bence. Özellikle resmi sitenizin gözden geçirilmesi lazım. Ben o kısmı da Aykut Kocaman'a bağlıyorsunuz sanmıştım, bu benim hatam.
Diğer kısımlara da katılıyorum, her anlamda çok yetersiz durumdayız zaten kulüplerin sıralamadaki yeri, Milli takımın sürekli daha da gerilere gitmesi, Avrupa kupalarında Mart ayını çoğu zaman bir kulüp ile görmemiz hatta bazı yıllar o bile olmuyor, durum kötü.
Sadece burada değil, Fenerbahçe'li arkadaşlarım var, abartmıyorum sahaya dalıp Aykut Kocaman'ı tartaklamak isteyenler var içlerinde, turu geçtiniz hayırlı olsun diyorum adam bir sürü şeyden şikayetçi. Kupa gelecek belki diyorum, o kupa gelirse Sow'un sayesinde gelir ancak, Aykut Kocaman'a rağmen gelir diyor yani saygısını kaybetmiş adam. Her ne kadar az da olsa iyi olan şeyleri de göremeyenler var, ben özellikle Avrupa maçlarında Fenerbahçe'nin bize göre daha doğru oynadığını düşünüyorum, tabii ne kadar yeterlidir o her zaman tartışılır.
Mesaj Yetkileri