oha ugur ayip yahu ya oyle girilirmi hic rakibe
oha ugur ayip yahu ya oyle girilirmi hic rakibe
Maç Sivas'ın. Şimdiden geçmiş olsun BJK'lilere.
Rakip 10 kisi yeniliriz artik
10 kişilik rakip laneti biter bugün, Beşiktaş kazanacak maçı bence.
Sivas 10 kişi kaldığına göre artık rahatlıkla gol yiyebiliriz.
FM Gazetesi
Ahahahah HilbertAdam Maraş dondurmacıları gibi
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Umarım Hilbert ile sözleşme yenilenir. Çok devamlı bir oyuncu. Her maç aynı hırs ve istekle oynuyor.
FM Gazetesi
Borjan verdi golü..
Büyüksün Hilbert, umarım sözleşmen yenilenir.
Canım FEDA olsun sana !
Holosko bu maç tiksindirici derecede kötü
FM Gazetesi
Niang bitmiş. Bu kadar net.
FM Gazetesi
Beşiktaş için söylenecek tek şey var, "ekinler baş vermeden kör buzağa topallamazmış"![]()
FM Gazetesi
Rıza hoca bana o kadar sempatik geliyor ki yemin ediyorum yendiğimize üzülüyorum şu an. Keşke çok başarılı olsa da gelse tekrar başımıza.
FM Gazetesi
Çok şükür haftalar sonra gol yemeden kazanabildik. Derbi öncesi büyük moral oldu bu galibiyet.
Canım FEDA olsun sana !
BJK gol yemedi ve rakip kırmızı kart görsede kazandı, tehlikenin farkında mısınız ?
Acil işim olduğundan maçı izleyemedim. Beşiktaş'ın kazanması onlar adına çok iyi oldu..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yine besiktas maci yine rezalet hakem. Verilmeyen penaltilar,verilmeyen eller,avantaja birakilmayan toplar vs vs.. Tek dogru karari kirmizi kart.
Uzun zamandan sonra şanslı bir galibiyet aldik diyebiliriz.
Tüh ya Niang o golü kaçırdıktan sonra Sivas bir gol atsaydı da hoca ağız tadıyla eleştirilseydi. Tüh tüh yazık oldu.
Takımın içindeki en tecrübeli oyuncular bile daha önceki açıklamalarında Samet hoca isteyene formayı veriyor, yeter ki almasını bilsinler tarzında. Sonuçta bu takım sezon başı bir sürü hazırlık maçı oynadı. Her gün antrenmanda yer alıyorlar. Evet bende Hasan Türk'ün oynatılmasını çok istiyorum ama oynatılmıyor ise antrenmanlarda iyi seviyede değildir bence. Sonuçta o maçın 18 kişilik kadrosuna bile alınmadı.
Last edited by Mamadou : 24.Şubat.2013 at 00:15
İki takım da iyi değildi, maç ortada geçti. İlk yarıda ceza sahası içinde Eneramo'nun eli, 2. yarıda da Veli'nin rakibin ayağına bastığı pozisyon penaltıydı. Ersan'ın dürtmesi tartışılır, ikili mücadelede vücudunu koyup topu almaya çalıştı. Ben böyle değerlendiriyorum ve faullük bir durum göremiyorum.
Bugün, ayrıca 2 şanssızlığımızı da kırdık. 1.si, rakibin 10 kişi kaldıktan sonra kazandığımız ilk maç oldu. 2.si ise, 12 maç sonra gol yemediğimiz ve gol yemeden kazandığımız ilk maç oldu.
Gregor, nihayet bir maç kurtardı. 3 önemli kurtarış yaparak bana göre, sahanın yıldızı oldu. Maçın en kötüleri de; Holosko ve Niang'tı. Niang'ın zamana ihtiyacı olduğu bir gerçek tabii.
Ben ciddi anlamda futboldan soğudum sanırım , yoksa son 3 haftada izlediğim çoğu maçta uyuyakalmamın başka açıklaması gelmiyor aklıma![]()
Her kamera karşısına geçtiğinde hakemlerden şikayetçi olan Fikret Orman bu maçtan sonra ne diyecek acaba![]()
Ne demesini bekliyorsun cidden merak ediyorum. Bizim hakemlerden yediğimiz kazığı kimse yememiştir. Sivas'ın emeğine ben de üzülüyorum -ki Rıza Çalımbay'ı çok fazla sempati duyan biriyim. Ama kim olursa olsun bize iki çift laf edecek kimse olamaz bu konuda. Buna sen de dahilsin ve herkes de dahil. Yara deşmenin anlamı yok. Açtırma ağzımı şimdi benim![]()
FM Gazetesi
Olcay'da gelişme var, böyle pozisyonlarda biraz fevri davranır gözü kararırdı doğru tercih 3 puan kazandırdı.
...
Olcay yakın pozisyonda şut çekmesin noluruzaktan atsın da yakından çekmesin.
FM Gazetesi
Veli'nin haraketi kesin penaltıydı kırmızı kart doğru karar, eneramo'nun penaltı pozisyonu tartışılabilecek bir karar ben üst düzey liglerde öyle pozisyonları izlerken 2'li mücedale omuz diye birçok hakem tarafından pozisyonun devam edildiğini gördüm ugur kavuk en az 2-3 maç ceza almalı o nasıl bir tekmedir kalbinin tam altına.
Olcay karşı karşıya konusunda yetersiz ama futbol karakteri de saha görüşü de ortalamanın üstünde. Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu bana kalırsa.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly