Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kırmızı Şeytanlar bu sene ligde ne yapar?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluk

2 18.18%
  • Şampiyonlar Ligi bileti alır

3 27.27%
  • UEFA bileti alır

4 36.36%
  • Avrupa'ya hiçbir bilet alamaz

0 0%
  • Orta sıralarda kalır

0 0%
  • Küme düşer

2 18.18%
Sayfa 6 / 21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 601 sonuç

Konu: Biraz Heves, Biraz Cesaret, Bu Şehir Size Emanet

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bu maçtan emin değildim açıkçası öylede bir oyun oldu zaten. Mehmet Topuz oyuna girdikten sonra golünü attı ve galibiyeti getirdi. Topuz u Hosny nin yerine monte edebilirsem eğer devre arasında Hosny yi satıp bütçe yapabiliriz belki. Bir dünya yıldızı ile temaslarımızı sürdürüyoruz henüz girişim başlatmadık ancak teması kesmedik heran herşey olabiliri

Çiçeği burnunda milli oyuncumuz var tebrik ediyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

3 Penaltı 3 Puan
    13. dk da Murat Ceylan ın sakatlanması bizi tedirgin etti. Ama oyunun gelişimde 2 penaltı biz 1 penaltı rakibimiz attı. İkinci yarıda ardarda 2 kırmızı gören rakibimiz iyice oyundan düştü ve bizde rahatladık o dakikadan sonra

TÜRK MİLLİ TAKIMINDAN ABDULLAH HOCA KOVULDU AYKUT HOCA BAŞA GEÇTİ BAŞARILAR DİLERİZ

ŞİMDİ SIRADA BİZİM İÇİN SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI VAR.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Derbi öncesi Nadarevic ten kötü haber antrenmanlara yoğunluk verdik ondan olsa gerek 3 hafta sakatlandı

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

ÇUKUROVA DERBİSİ
    Skor ne kadar farklı olsa da sahada tam bir derbi oyunu vardı. Biz golü bulana kadar Adanademir öyle bir bastırdı ki cevap bile veremedik. Golden sonra hem güveni hemde oyunu ele aldık biraz olsun. Çok karşılıklı pozisyonlar vardı biz bulduklarımızı değerledirdik ve skor buraya geldi. Oyunundan ötürü rakibimizi tebrik ederim

KIRMIZI ŞEYTANLAR REHAVETTE
    Burdan alınacak galibiyet ligin devamı iin birçok şeye gebe olabilirdi ancak başaramadık. Sivasın forvetleri durdurmak çok zor. Farkı bire indirsekte etkili değildik

10. Hafta Lig Durumu
    Açıkçası bu kadar iyi olacağımızı sanmazdım ama artık burdayız ve burdan üstüne koymaya çalışacağız

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Nedense rahat geçmesini beklediğim maçlar sitresli geçiyor.

Türkiye Kupası
    Küçük bir teknik hata hile kaldığımız yerden devam ediyoruz.
    Sadece kupada rakibimiz değişti birşey kaybetmedik.
    Geçen sezon bizi kupanın dışına iten rakibimizle tekrar karşılaştık bu kez rövanşı aldık

Lige geri döndük, dönemedik daha doğrusu
    Ne güzel 2-0 öne geçtik ama sorumsuz oyuncumuz kendini attırdı sonrasında da atakların ardı arkadsı kesilmedi eksik kalınca skoru tutamadık ve nerdeyse yeniliyorduk

Ligde 2 takım var bi türlü çare bulamıyorum biri bunlar. Erkan Zengin çok iyi bir oyuncu felç etti bizim beki

Türkiye Kupası
    Rotasyonlu kadroyla çıktık ama skoru elde ettik lakın sonrasında değişiklik hakkımız kalmadı oyuncu sakatlandı çıktı eksik oynadık Yılmaz Hoca cezayı kesti. Ama bi oyuncularına göz koydum mahvetti beni. Tam benim aradığım kanat oyuncusu SERDAR GÜRLER i kancayı atacaz bakalım. Kendilerine başarılar dileriz

Ligdeki çaresi mümkünsüz diğer takımda bunlar 4-4-1-1 ile oynuyorlar ama o kadar çok gol atıyorlar ki bu taktipe inanmak zor. Çokda güzel oynuyorlar tebrikler

AKDENİZ DERBİSİ
    Bu ara böyle bir galibete çok ihtiyacımız vardı yukarıyla farkı açmamamız gerekiyor ki belki sene sonu avrupa bile olabilir

Golden sonra yüklendik beraberliği sağladık ama ikinci yarı galibiyeti getirecek yeterliliği gösteremedik

Hosny nin ilk frikik golü

İLKYARI BİTTİ
    Ben başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra artık hedefimiz daha yüksekler olmalı. İleri 3lü de istediğim etkiyi bir türlü göremedim oralarda daha harakerli isimler bulabilirsek çok daha iyi oluruz bence

Şimdi derin bir düşünceye dalıyoruz. Hosny yi satıp ondan elde edilecek parayla gelecek sezon boşa çıkacak kaliteli türkleri almak var yada Hosny ile devam etmek. Zor bir karar olacak bizim için.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

An itibariyle en değerli oyuncumuz

Bu da Hosny
    Ajax kendisiyle ilgileniyor bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Hosny nin sözleşmesinde 5,000,000 ya gider maddesi vardı Ajax atladı bile üstüne büyük ihtimalle gidiyor Hosny

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Hosny Ajax la anlaştı. Hizmetlerinden ötürü çok teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz

%45 i bizim paranın bakalım neler olacak

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bu oyunda en sevdiğim zamanlar transfer zamanları
    Hosny nin gideceğine üzüleceğimiz sanıyordum ama ordan gelen para ilaç gibi oldu. Çok iyi isimlerle anlaştık sezon sonu takıma katılmak üzere bi an önce sezonu bitirmek istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Taraftarların YETER e tepkisi

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bu ne biçim oyun anlamadım Süper Lige Hoca dayanmıyor resmen Aziz Yıldırım Cuper i de kovdu Şota yı getirdi

wellington nemi dusunebilirsin 4.1 mn serbest kaliyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Hosny nin gidişinden sonra Kaptanlığa Mehmet Topuzu getirdik takımda olumlu tepkiler oldu bu iyi

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by Arda Uzal View Post
    wellington nemi dusunebilirsin 4.1 mn serbest kaliyor
    Dortmund almış onu ya.

Satılık listesinde çok kaliteli isimler var ama ya bize gelmiyorlar ya paramız yetmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

DEVRE ARASI OPERASYONU
    Seneye sezon sonuna kadar bizde maaşının yarısı verecez istersek 100.000 e bonservisi alırız

Hosny nin yokluğunda kadroda derinlik olması için sezon sonuna kadar kiraladık maaşının%40 nı verecez

Seneye sezon sonuna kadar kiralık maaşını biz verecez (135.000) 2.000.000 bonservis belirlendi

Seneye sezon sonuna kadar kiralık maaşı biz verecez (155.000) 1.100.000 bonservis belirledik

Forvetimiz Renteria yı Rizeye kiraladık sezon sonuna kadar
    Şu an bünyemizde ki Ceyhun Gülselam ve Ufuk Ceylan bizde kiralık sezon sonu boşa çıkacaklar bütçemiz elverirse ikisiylede sözleşme imzalamak istiyoruz

İKİNCİ YARI FİKSTÜRÜ

Kadroda yer bulamayan Doğa Kaya Tarsus a kiralık gitti sezon sonuna kadar

Last edited by burhankemal : 24.Şubat.2013 at 01:26

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Son kalabalık olsun diye kiraladık

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

MERSİN 2. YARIDA KAYIPLARI OYNUYOR
    Sezonun kalanına hiç iyi başlayamadık ve iyi bir sinyal dahi alamadık ilk yarıdaki yendiklerimiz sanki intikam alıyorlar bizden

BJK bu sezon bizden çook daha kötü durumdalar ama onlara da diş geçiremedik

Lidere direnemedik. Bi an önce çıkış yakalamız lazım yoksa sıralamamız çok inecek

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Çok şükür ikinci yarıda ilk galibiyeti aldık.
    Bu akşamlık yeter

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hosny'nin gidişinden sonra büyük bir düşüş yaşamışsn fakat son galibiyet iyi gelmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2. yarıya kötü bir başlagıç olmuş. Devre arası transferlerinin takımın ritmini bozduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda toparlarsın.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Hosny'nin gidişinden sonra büyük bir düşüş yaşamışsn fakat son galibiyet iyi gelmiş.
    Evet Hosny maystro görevi yapıyordu o konuda şimdi biraz sıkıntı çekiyoruz açıkçası.
    Ama ben bazı oyuncularımdan beklediğimin üstünde performans görüyorum bunların başında Kağan Söylemezgiller geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    2. yarıya kötü bir başlagıç olmuş. Devre arası transferlerinin takımın ritmini bozduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda toparlarsın.
    2. yarıya ilkyarının tam zıttı bir başlangıç yaptık en kısa zamanda toparlamak ve yukarıya tutunmak istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Oyun anlayışı olarak başka birşey denedik ama önemli olan sonuçtu tabiki ve sonucuda aldık. Yeni forvetimizin gol atması güzel oldu güveni geldi. Sağbekte Nedim alt yapımızdan geldi ilk defa forma giydi

SKİB BIRAKTI

TEMSİLCİLERİMİZİN AVRUPA KARNESİ
    GS Avrupaya erken veda etti

Bursaspor çok önemli bir başarı elde etti bence

Fenerbahçe de öyle ki ligdeki durumu etkilediğini düşüyorum

Gruplar sonrası iki takımımızda rakiplerini eledi tebrikler

Çeyrek Final öncesi son virajdalar canı gönülden başarılar dileriz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

BİR YILDIZ DOĞUYOR

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Barcelona İdman Yurdu
    Gerçekten çok güzel oynadık sahada görmek istediğim oyunun yansımaları vardı. 3 asist yapan Kaptan bence maçın yıldızıydı bakmayın öyle dediklerine

Yine güzel oynadık aslında galibiyeti tam alacakken Ufuk un kendini önlibero sandı bi anda hata yaptı ve berabere bitti maç

Yeni Gençlerden Göze çarpanlar

Şimdi bizim için çok önemli bir maça çıkacağız

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Derbi çncesi kritinarken kritik görüntü, biz derbi oynarken BJK de Karabükle oynayack

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Barcelona Demirspor
    Resmen intikam aldılar bizden, bi türlü oyunu ele alamadık zaten 2-0 geriye düştükten sonra benimkiler kortu herhalde Boum farkı 1e indirsede devamı gelmedi hakettiler helal olsun
    Zaten onların düşmesine gönlüm razı olmaz sezon boyunca heycanla beklediğim bir maç olur en azından ligde

BJK galip gelmiş bakalım kurutulabilecekler mi çok entresan. Maç sonrası Azofeifa nın kiralık kontratı fesh edilmiştir onun yerine Genç oyuncumuz Orhan Kılcı yı oynatıp gelişime katkıda bulunmak istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Sivastan çekiniyordum açıkçası etkili oyuncuları var. Ama oyuncularım özellikle Kağan çok güzel oynadı 2 asistle maçın yıldızı oldu. Bir çok takımda oynayabilir bence çok çalışkan bir oyuncu. Genç oyuncumuz Orhan a ilk kez çime ayak bastı tabiki 33 numaralı formasıyla

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Gelecek sezon için yapmış olduğumuz transferlerle adeta mini bir milli takım olacağız. Daha çok yerli oyuncular üzerine yoğunlaştık

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bursaspor ve FB UEFA çeyrek final öncesi rakiplerine elenerek avrupaya veda etti. Bizi o seviyeye kadar temsil ettikleri için teşekkür ederiz

Sayfa 6 / 21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri