Nedense rahat geçmesini beklediğim maçlar sitresli geçiyor.
Türkiye Kupası
Küçük bir teknik hata hile kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Sadece kupada rakibimiz değişti birşey kaybetmedik.
Geçen sezon bizi kupanın dışına iten rakibimizle tekrar karşılaştık bu kez rövanşı aldık
Lige geri döndük, dönemedik daha doğrusu
Ne güzel 2-0 öne geçtik ama sorumsuz oyuncumuz kendini attırdı sonrasında da atakların ardı arkadsı kesilmedi eksik kalınca skoru tutamadık ve nerdeyse yeniliyorduk
Ligde 2 takım var bi türlü çare bulamıyorum biri bunlar. Erkan Zengin çok iyi bir oyuncu felç etti bizim beki
Türkiye Kupası
Rotasyonlu kadroyla çıktık ama skoru elde ettik lakın sonrasında değişiklik hakkımız kalmadı oyuncu sakatlandı çıktı eksik oynadık Yılmaz Hoca cezayı kesti. Ama bi oyuncularına göz koydum mahvetti beni. Tam benim aradığım kanat oyuncusu SERDAR GÜRLER i kancayı atacaz bakalım. Kendilerine başarılar dileriz
Ligdeki çaresi mümkünsüz diğer takımda bunlar 4-4-1-1 ile oynuyorlar ama o kadar çok gol atıyorlar ki bu taktipe inanmak zor. Çokda güzel oynuyorlar tebrikler
AKDENİZ DERBİSİ
Bu ara böyle bir galibete çok ihtiyacımız vardı yukarıyla farkı açmamamız gerekiyor ki belki sene sonu avrupa bile olabilir
Golden sonra yüklendik beraberliği sağladık ama ikinci yarı galibiyeti getirecek yeterliliği gösteremedik
Hosny nin ilk frikik golü
İLKYARI BİTTİ
Ben başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra artık hedefimiz daha yüksekler olmalı. İleri 3lü de istediğim etkiyi bir türlü göremedim oralarda daha harakerli isimler bulabilirsek çok daha iyi oluruz bence

Şimdi derin bir düşünceye dalıyoruz. Hosny yi satıp ondan elde edilecek parayla gelecek sezon boşa çıkacak kaliteli türkleri almak var yada Hosny ile devam etmek. Zor bir karar olacak bizim için.