1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İbra edilmeyen 2 aylık bir süre değil mi, tüm borçların silinmesi, tazminat gibi bir durum olmaz, benzer sebepler değil ama Adnan Polat da ibra edilmemişti, mahkeme süreci sonra Yargıtay'a kadar gitmişti olay, kısa sürede sonuçlanmaz dava açılsa da.
    Yargıtay da kararı bozdu, Adnan Polat kısmı karışık yani. Üstelik Adnan Polat sadece idari açıdan ibra edilmemişti diye hatırlıyorum, Demirören hem idarı hem mali. Kısa vadede çözülecek gibi değil dediğin gibi, bence yönetimin bu hamlesine Demirören paramı almıyorum, borcumu siliyorum şeklinde karşılık verir bu olay kapanır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yargıtay da kararı bozdu, Adnan Polat kısmı karışık yani. Üstelik Adnan Polat sadece idari açıdan ibra edilmemişti diye hatırlıyorum, Demirören hem idarı hem mali. Kısa vadede çözülecek gibi değil dediğin gibi, bence yönetimin bu hamlesine Demirören paramı almıyorum, borcumu siliyorum şeklinde karşılık verir bu olay kapanır.
    Benim bildiğim Demirören, anlaşmaya yanaşmaz ve 100 milyon TL ile anlaşılıp kapatılacak konuyu uzatır, sonra da üstüne kendi cebinden tazminat öder, 100 milyon TL'nin yanında. Bknz. Del Bosque davası...

Yok, akıllandıysa; senin dediğin gibi olur ve borcunu silip konuyu kapatır.

@Görkem;

Neden ortalığı karıştırıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Benim bildiğim Demirören, anlaşmaya yanaşmaz ve 100 milyon TL ile anlaşıp kapatılacak konuyu uzatır, sonra da üstüne kendi cebinden tazminat öder 100 milyon TL'nin yanında. Bknz. Del Bosque davası...

Yok, akıllandıysa; senin dediğin gibi olur ve borcunu silip konuyu kapatır.
    TFF'nin başında şu anda, bu işin itibar meselesi de var. Türk futbolunun şımarık çocuğu konumunda olan Demirören artık akıllanmıştır diye düşünüyorum, zaman gösterecek neler olacağını.

Mesaj Yetkileri