Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 72.41%
  • Berabere

3 10.34%
  • Kasımpaşa

5 17.24%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 278 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 23. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 23. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin gol yememe serisi bitebilir ama kazanacaktır diye düşünüyorum. Güzel bir maç bekliyorum, tabii umarım yanılırım ve Fenerbahçe puan kaybeder.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Son zamanlarda formda ve moralliyiz seriyi devam ettirir 2-0 kazanırız diyorum ve Salih'i yine 11de görmek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sahamızda kontra oynayan adamlara karşı zaafımız var. Lua Lua, Enaramo, Jervis, Diarra tarzı adamlar sağolsunlar boş geçmediler. Malum Kasımpaşa'da da Kalu Uche var gol krallığını paylaşıyor şuan. Maçı kazanmak kadar gol yememek de başarı olacaktır. İyi şanslar Fenerbahçe'm.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe kazanacaktır ancak Viudez çok tehlikeli oyuncu ona dikkat etmek gerekir malum bizi yakmıştı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Volkan Hasan Yobo Egemen Gokhan Topal Emre Meireles Kuyt Sow Webo

Bu 11 cikar sahaya. Ben 2farkli galibiyet bekliyorum. Takim o havayi yakaladi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Artık takım morallendi ve rakipler de bunun farkına vardı. Artık FB maçlarında özgüven artısı yaşayamazlar bence.Olsa bile orta sahada Topal ve Emre çok iyi oynuyor eskisi gibi yürüyerek orta sahayı geçmek yok FB maçlarında. Sivas maçında olduğu gibi bir durum olmazsa şu an bize tehlike oluşturacak fazla takım da yok. Ligte en önemli 3 haftaya girdik. Özellikle Kasımpaşa ve BJK maçlarını kazanırsak bence çok güzel bir seri yakalarız. Ve şansımız son haftaya kadar devam eder. Uzun süre sonra takımdan umutluyum, bu umudun sebebi de Emre ve son haftalarda çok iyi oynayan Topal'dır. Çünkü takımın sıkıntısı ağırlıklı olarak bu bölgeden kaynaklanıyordu.

Aykut Kocama'a olan saygım dün Salih'i ilk 11'e almasıyla tekrar tavan yaptı. Sırada Kuyt ve Cristian'ı dinlendirme var onları da yaparsa bir daha bu hoca hakkında ağzımı açmam yemin ediyorum.

2-3 hafta önce bu karşılaşma yapılsaydı mutlaka beraberlik derdim. Fakat Emre'nin gelişi ile ligde gözle görülür bir performans artışı yaşayan takımın morallenmesi, + olarak Bate'yi yenip Avrupa Ligi'nde turlaması moral olarak tavan yaptırdı. Üstelik ligde puan kaybına tahammülümüz yok kazanmak zorundayız.

Berabere biter (totemdir)

Nesil
    2006

Fenerbahçe çok yorgun o yüzden maçın sonucu direkt etkilenebilinir. Rotasyon şart. Umarım Meireles'e forma verilmez. Yaptıkları ile hak etmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Maci alirsa Emre alir tek basina...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rotasyon şart ama Aykut Hoca rotasyonu tercih etmeyecektir diye düşünüyorum.

Tahmini 11'im volkan-gg-bekir-yobo-hasan-topal-emre-cristian-sow-kuyt-webo

bence olması gereken ise: volkan-gg-bekir-egemen-hasan-topal-emre-salih(cris)-sow-kuyt-semih

yaptığım 11 ideal 11'im değildir.Aykut Kocaman'ın en fazla bu kadar rotasyon yapabileceğine inandığım için en azından Webo ile Cristian dinlensin temennisi ile yapılmış bir 11'dir. Ama muhtemelen hocamız bu maçta da hepsi oynasın hafta içi kupada oynatmam dinlenirler 1 hafta diye düşünüp ilk yazdığım 11'le sahaya çıkacaktır. Belki stoperlerden birisi egemen ile değişir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fenerbahçe farklı kazanır gibi ayrıca gollü maç olacağı kesin

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu macta rotasyon sart gibi gorunuyor, cok kritik bir donemec. hem as oyuncularla cikip hem de onlarin yorgun olmasindan kaynakli puan kaybi daha yipratici olur kanaatindeyim. bunun yerine daha dinlenmis oyuncularla cikmaliyiz. bu kadro genisligi var fenerbahcede, alternatif kadroyla bile sahamizda kazanabilecek gucteyiz. obur turlu olursa puan kaybi bekliyorum. benim 11 icin fikrim;

wEBO
    sTOCH - - - - - - - - kRASIC
    eMRE - mEIRELES
    sELCUK
    hASANaLI - eGEMEN - yOBO - mEHMET tOPUZ
    mERT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rotasyon 3-4 kişiyle olur. Yukarıdaki kadroyla çıkarsak kendi kendimizi yakmış oluruz. kimin ne yapacağı belli olmsx , Allah'a emanet. bence Sow'u merkeze çekip , Stoch'u sola , Emre , Meireles bir de Hasan Ali gelsin , yeter. İlerleyen başka bir maçta da Krasiç'i 11'e dahil etmeliyiz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Rotasyon 3-4 kişiyle olur. Yukarıdaki kadroyla çıkarsak kendi kendimizi yakmış oluruz. kimin ne yapacağı belli olmsx , Allah'a emanet. bence Sow'u merkeze çekip , Stoch'u sola , Emre , Meireles bir de Hasan Ali gelsin , yeter. İlerleyen başka bir maçta da Krasiç'i 11'e dahil etmeliyiz.
    cok da abartili degil muhammet, orda tek sorun krasic olur ki o da degistirilebilir. ama kuyt yazmaya elim gitmedi GG yerine de Topuz tam isabet olur. onun disinda hepsi zaten as oyuncu kalitesinde. 10 gunde 4 mac yapmis bir 11de de bu rotasyon sart gibi. topal, kuyt, sow, GG bunlar kesinlikle dinlendirilmeli. bunu simdi yapmazsak ilerde daha cok can sikici seyler olur. zaten bu kadroyla da rotasyon yapmayacaksan hic klubeye adam alma, 11 kisi al yeter

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

abi arada kupa maçı var , zaten orada hiçbiri oynamayacak. Yazdığın kadro elbette kaliteli ama takımda birden bu kadar değişiklik yaparsak kazanma ihtimalimiz yok bence. Kimin ne yapacağını kestiremezler. bireysel olarak iyi ama takım olma konusunda sıkıntı oluşur. Benim Krasiç konusunda hiç şüphem yok , keşke oynasa. Kuyt'ın son maçta bulduğu pozisyonları o bulsaydı hızıyla çok iş yapardı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

simdi baktim, ben de 4 kisiyi rotasyona tabi tutmusum. yerinde oynayanlar da cokca takimda forma giymis adamlar. rotasyondan bu kadar korkmamak lazim. gs gecen sene rotasyonsuz basarili oldu belki ama fikturunu hepimiz biliyoruz. boylesine zorlu bir takvimde artik su rotasyonlari yapalim ama dedigin gibi aykut kocaman riske etmeyecektir. sadece hasan ali zieglerin yerinde oynar ben olsaydim dedigim gibi cikarirdim takimi ama aykut hoca icerde olan kisi olarak daha iyi bilir. biz disardan kagit ustunde konusuyoruz. oylesi kolay tabi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Plzen ilk macini dusunerek oynayamayacak olan Egemen'in yerine Bekir'i onumuzdeki maclarda kesmeyebilir Aykut hoca

rıske girmemek daha mantıklı hasan ve stoch bence oynar bu maç krasic de 18'e girer gibi.

Nesil
    2006

Bu maçın neden pazar günü oynandığıyla ilgili bir açıklama var mı? Kupa maçımız var, tamam da o maç zaten formalite maçı artık. Maçın pazartesi oynanması gerekiyordu, umarım maçı kazanırız.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aykut Kocaman kendisi de söylemişti bu kadar zor ve önemli maçları oynuyoruz ve Krasic'in bu maçlarda forma giymesi gerekli.

Bir oyuncuyu kazanmak çok önemlidir ki bunun en büyük örneği bence şu günlerde Kaka'dır. Ligde umut olmadığından dolayı artık oynuyor ve nefis bir geri dönüş yaptı.

O Real Madrid, bu Fenerbahçe diyecek olan olursa da liglerin farkından da söz etmek gerekir.Bence bir Krasic'in oynaması kadroda çok büyük bir zarar vermez.

Bu adamı tekrar kazanmak gerek özellikle bu kadar önemli bir dönemde.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Krasiç'i bu maçta kullanmalıyız. Takım çok yorgun yeni isimlere ihtiyaç var. Oyuncular belli bir süre daha az görev almalı. Ziegler yerine HAK oynar gibime geliyor. Zor maç olacak Emre'ye çok iş düşüyor. Umarım iyi bir sonuç alırız.

stoch 11'de.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Volkan
    Gökhan
    Yobo
    Egemen
    Hasan Ali
    Kuyt
    Meireles
    M.Topal
    Stoch
    Emre
    Webo

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Krasic kadro da bile yok sanırım sakatlığı mı var?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cristian yok, biri üzerime toprak atsın...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Stoch 173921371920381203 maç sonra kadroda

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bate macinda iyi oynuyan salih bile ilk 18"de yok ilginç bir adam aykut hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bate macinda iyi oynuyan salih bile ilk 18"de yok ilginç bir adam aykut hoca.
    Salih o maçta oyundan çıkarken bile oldukça yorgundu, kaldı ki çarşamba günü 90 dakika oynayacak, o nedenle Salih'i kullanmayacak olması çok doğal.

Bugün oynayanlar kupa maçında zaten oynamazlar, bu maç önemli, kazanabilecek takımın çıkması doğal çünkü kupa maçından sonra derbi maçı var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri